- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.541
bakıyom bir dakika merak ettim .............sanırım hafta sonu canım... açıkcası kendi üzerime de alındım ve çok üzüldüm sanırım bu yüzden de arada giricem artık foruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakıyom bir dakika merak ettim .............sanırım hafta sonu canım... açıkcası kendi üzerime de alındım ve çok üzüldüm sanırım bu yüzden de arada giricem artık foruma
üzerine alınman gereken bir durum yokki tatlım ben kendi adıma söyleyeyim burda hamişlerden haber aldığımda kendime sevinmiş kadar mutlu oluyorum sizler bizim umudumuzu arttırıyosunuz...o hamişlerin tavırlarından bahsediyo sende böyle durum yokki aşkım...zor süreçten geçiyor kolay değil tabi şu an biraz hassas ama senlik bişey yok bence..............gçenlerde burada meyranın yazdıklrını okudun mu ?
kız kayboldun gel muhabbet edek:)günaydın arkadaşlarrr... leylaa naptınn
üzerine alınman gereken bir durum yokki tatlım ben kendi adıma söyleyeyim burda hamişlerden haber aldığımda kendime sevinmiş kadar mutlu oluyorum sizler bizim umudumuzu arttırıyosunuz...o hamişlerin tavırlarından bahsediyo sende böyle durum yokki aşkım...zor süreçten geçiyor kolay değil tabi şu an biraz hassas ama senlik bişey yok bence..............
kıyamam ben sana...ama o da hamileyken paylaşıyordu bilgilerini ya da danışıyordu bunu baz alarak konuştuğunu sanmıyom aşkım...ben sensiz naparım sonra:26:sonuçta yeni bir hamilelik yaşıyorum ve arada sırada bende onunla ilgili şeyler söylüyorum sonuç olarak o buna da takıyordur.. hassasiyetini anlayabiliyorum ama bence yanlış düşünüyor
kıyamam ben sana...ama o da hamileyken paylaşıyordu bilgilerini ya da danışıyordu bunu baz alarak konuştuğunu sanmıyom aşkım...ben sensiz naparım sonra:26:
uyuzluk yapma yaaaaa ......zaten adet olursam ağustosa giderim herhalde sende oraya gel olmazmı ezel hamiş olsada o da gelsin yada yalandan ben sizinle hamiş topiğine geleyimmmmne komik oluuuurrrarada gelirim canım merak ederim sizi
uyuzluk yapma yaaaaa ......zaten adet olursam ağustosa giderim herhalde sende oraya gel olmazmı ezel hamiş olsada o da gelsin yada yalandan ben sizinle hamiş topiğine geleyimmmmne komik oluuuurrr
tmm hamiş topiğine geleyim sen burda beni çektin garibim 2 hafta ben seni orda 7 ay çekerim sen yeterki istebelki bulaşır evet inşallah ezelde hamiş olur hepberaber gideriz:)ben derim topikte hamiş değilim bu pitircik uyuzu için geldim idare edindarısı bulaşır belki ne dersin
cnm yapmayacağım ya zaten yarın günüm yarına uzarsa yaparım ....inan çok üzülüyorum kırmızıyı görsem o kadar üzülmüyorum
esellll bak topik değiştirecez ok dersen:)))))pekalaa o zaman
günaydın ezelim,leylam
esellll bak topik değiştirecez ok dersen:)))))
hamişe cnm bana bulaşacak sende zaten hamiş olacanhangi topiğe geçiyorus hamiş mi ağustosmu
tmm hamiş topiğine geleyim sen burda beni çektin garibim 2 hafta ben seni orda 7 ay çekerim sen yeterki istebelki bulaşır evet inşallah ezelde hamiş olur hepberaber gideriz:)ben derim topikte hamiş değilim bu pitircik uyuzu için geldim idare edin
günaydın canımmm nasılsınnn
hangi topiğe geçiyorus hamiş mi ağustosmu
hamişe cnm bana bulaşacak sende zaten hamiş olacan
bunada topik beğendiremiyoz sen söyle başkan:))))))uyuza bak hele
iyiyim kuzum sen nasılsın
mümkünse hamiş topiğine geçmeyelim içim sıkılıyo benim orda
uyuza bak hele
iyiyim kuzum sen nasılsın
mümkünse hamiş topiğine geçmeyelim içim sıkılıyo benim orda
senın nıe için sıkılıo :) iyiym cnm bende şafak sayıyorumm
olur tmm ağustosu düşünüyordum zaten haziran geçeli çok olduhazalda hamişleri istemiyorsa no problem oraya geçelim:))inşallahh ama beklemiyorum canım ben şimdi psikolojmz bozulmasın ya bence agustosa gecelimm