Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

gçenlerde burada meyranın yazdıklrını okudun mu ?
üzerine alınman gereken bir durum yokki tatlım ben kendi adıma söyleyeyim burda hamişlerden haber aldığımda kendime sevinmiş kadar mutlu oluyorum sizler bizim umudumuzu arttırıyosunuz...o hamişlerin tavırlarından bahsediyo sende böyle durum yokki aşkım...zor süreçten geçiyor kolay değil tabi şu an biraz hassas ama senlik bişey yok bence..............

üzerine alınman gereken bir durum yokki tatlım ben kendi adıma söyleyeyim burda hamişlerden haber aldığımda kendime sevinmiş kadar mutlu oluyorum sizler bizim umudumuzu arttırıyosunuz...o hamişlerin tavırlarından bahsediyo sende böyle durum yokki aşkım...zor süreçten geçiyor kolay değil tabi şu an biraz hassas ama senlik bişey yok bence..............

sonuçta yeni bir hamilelik yaşıyorum ve arada sırada bende onunla ilgili şeyler söylüyorum sonuç olarak o buna da takıyordur.. hassasiyetini anlayabiliyorum ama bence yanlış düşünüyor

sonuçta yeni bir hamilelik yaşıyorum ve arada sırada bende onunla ilgili şeyler söylüyorum sonuç olarak o buna da takıyordur.. hassasiyetini anlayabiliyorum ama bence yanlış düşünüyor
kıyamam ben sana...ama o da hamileyken paylaşıyordu bilgilerini ya da danışıyordu bunu baz alarak konuştuğunu sanmıyom aşkım...ben sensiz naparım sonra:KK31::26:

tmm hamiş topiğine geleyim:KK1: sen burda beni çektin garibim 2 hafta ben seni orda 7 ay çekerim sen yeterki iste:KK76::KK76:belki bulaşır evet inşallah ezelde hamiş olur hepberaber gideriz:)ben derim topikte hamiş değilim bu pitircik uyuzu için geldim idare edin:21::21::21:

uyuza bak hele :KK52::KK52:

günaydın canımmm nasılsınnn

iyiyim kuzum sen nasılsın

hangi topiğe geçiyorus hamiş mi ağustosmu

mümkünse hamiş topiğine geçmeyelim içim sıkılıyo benim orda :KK51::KK51::KK51:

X