Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canim hergün atesimi olcuyorum 36.8 de sabit bide aşırı sıcak basmalarim oluyor. Peki bişey soracağım adet olmadan tekrar yumurtlama olur mu 2 gün önce uzayan akintim oldu bayagi :KK66:

Canım o uzayan akıntı hamilelikte de oluyor, yumurtlama tarihin geçtiğinden emimden büyük ihtimalle hamilesin. Benim de öyle olmuştu, şeffaf uzayan, bazen de jöle gibi bir akıntı.. Ve sonrası beyaz krem gibi bi akıntın olursa hamilesin inşallah. Bence bi idrar testi yap varsa mutlaka Silik çıkar😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım o uzayan akıntı hamilelikte de oluyor, yumurtlama tarihin geçtiğinden emimden büyük ihtimalle hamilesin. Benim de öyle olmuştu, şeffaf uzayan, bazen de jöle gibi bir akıntı.. Ve sonrası beyaz krem gibi bi akıntın olursa hamilesin inşallah. Bence bi idrar testi yap varsa mutlaka Silik çıkar😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çıldırmak üzereyim yaptım yine negatif neyse cuma günü giderim tekrar doktora olmadı hap falan verir nasipte yokmuş napak 😕😕😕

hiç düşünme cnm yap en azından belirsizlik gider tabi sonuç ne olursa olsun ümidini kaybetme..................

cnm benim yani belirtiler yandan andan geliyo bel ağrısı kasık ağrısı hayırlısı olsun elbet pes etmek yok en fazla 10 dk zırlarım sonra yine toparlanırım alıştık nasıl olsa ama yine de umutsuzluk yok cnm..................iyiki varsınız..........

Kuzummm yarın mi test yapacaksın ayyy hadi inşallah yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar off dün yumurtlamamın 9.günüydü yine dayanmadıp test yaptım negatif :KK43: bide bşy sormak istiorum yumurtlama günümü ben çift koyu çizgiyi gördüğüm günden hesaplıyorum yoksa ertesi gündenmi hesaplamalıyım çnkü koyu çzginin ertesi günü fln yumurtlama oluyor ya

X