- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.241
aslında face daha güzel ama izin yok....bu arada hazal ezel bizi aldatıyo başka topikle
![]()
bak uyuza bak.... nerelerde geziyo bi ifadesini alalım gelince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında face daha güzel ama izin yok....bu arada hazal ezel bizi aldatıyo başka topikle
![]()
tmm alalım dürüst olursa ceza yokbak uyuza bak.... nerelerde geziyo bi ifadesini alalım gelince
tmm alalım dürüst olursa ceza yokbu arada liseden bir arkadaşıma çok benziyosun o uyuzuda çok severdim
![]()
boncuğum çok güzelsin ama ...bende hiç fotojenik değilim en güzel fotomu koydum oda biraz eski ama idare eder:)ya aslında fotojenik değilim sevmem foto çektirmeyi o yüzden de çirkin çıkarım![]()
boncuğum çok güzelsin ama ...bende hiç fotojenik değilim en güzel fotomu koydum oda biraz eski ama idare eder:)
sen başka topiklen bizi aldatıyonmu yoksa![]()
ezelle soyisimler aynı bu arada:)sende çok güzelsin bebeğim çıtır seni![]()
bakınıyosan sorun yokay yok nolduki bakınıodum öle![]()
ezelle soyisimler aynı bu arada:)
bakınıyosan sorun yoktatlım bakabilirsin
![]()
ay yok nolduki bakınıodum öle![]()
nereleri bakınıyon sen öyle
iwett senin kızlık soyadın deil o dimi canım ewlennce aynı soyada girmişiz![]()
evet cnm evlilik soyismim ...........ne diyorlar gördünmü peki benim okuduklarımı sonra inceleyiver:)sen dedin ya klomen kullananlar yazmış die ona bakıodum :)
evet cnm evlilik soyismim ...........ne diyorlar gördünmü peki benim okuduklarımı sonra inceleyiver:)
tmm kork bizdenokuyamadım tam naptınız die bi bakıım dedim sonrada korktum gidemedim tekrar![]()
neyse yok bişey kuzum kısa süreliğine aldatma girişimi bertaraf edildinereleri bakınıyon sen öyle
tmm kork bizdenunutma başka topikte yazabilirsin ama arkadaşlık yasak bu kk nın kuralı
![]()
gülüm napıyon iyimisinokuyamadım tam naptınız die bi bakıım dedim sonrada korktum gidemedim tekrar![]()
tmm kork bizdenunutma başka topikte yazabilirsin ama arkadaşlık yasak bu kk nın kuralı
![]()
yok be sadece biraz gözdağı verdimdöfecek gibi konuştun kız yazık kıza aaaaaaaa