- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.281
hahahahahah sende gel tatlım kk yı twitera ekleyelim:)))Ay bende görim ya cok merakettım sımdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahahah sende gel tatlım kk yı twitera ekleyelim:)))Ay bende görim ya cok merakettım sımdı
naptın kuzu uyudunmu yoksa ........ooyy çok acıktımmmm![]()
naptın kuzu uyudunmu yoksa ........
hadi hayırlısı miniğimiz gelişiyo maşallah.............
darısı size inşallahgel cnm sende gel .......benim cezayı ne karıştırıyosun yavs ne güzel herkes unutmuşken:)))))
bitti işim göz kapaklarım kapanıyo valla napacam neyse az kaldı bitmesine ilacın....bak bitliye sen yolu tarif etsen bacım o da bize katılıyoo tweterdan.......walla sandalyede uyuyom resmen yaa bugünde bi bitseydiiisen naptın bittimi işlerin
cnm şimdi ezel özelden yardım eder sana ben uyudum resmen.............darısı size inşallah
nasıl gelim bacım![]()
bitti işim göz kapaklarım kapanıyo valla napacam neyse az kaldı bitmesine ilacın....bak bitliye sen yolu tarif etsen bacım o da bize katılıyoo tweterdan.......
cnm şimdi ezel özelden yardım eder sana ben uyudum resmen.............
gel bitli ne olursan ol gel bul bizi![]()
kızlar hepiniz folik asit kullanıyor musunuz. ben almadım
geliyom şekerim benim hesabım var![]()
hayır değilim ama düşünüyoruz 2 aydır. hamile kalmadan içmeye başlıyorlaar diye biliyorumhamilemisin canım?
sen bu uykunun ilaçtan olduğuna eminmisin?
valla progesta uyku yapıyo diye söyledi doktor cnm........bu uyumalar hayra alamet mi acabaaa![]()
hayır değilim ama düşünüyoruz 2 aydır. hamile kalmadan içmeye başlıyorlaar diye biliyorum
valla progesta uyku yapıyo diye söyledi doktor cnm........
kaç aydır düşünüyosunuz bebişiöyle diolar ewet ben kullanmıyorum ama
nereye kayboldun kaçak:)))geliyom şekerim benim hesabım var![]()