- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.281
hahahahahah sende gel tatlım kk yı twitera ekleyelim:)))Ay bende görim ya cok merakettım sımdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahah sende gel tatlım kk yı twitera ekleyelim:)))Ay bende görim ya cok merakettım sımdı
naptın kuzu uyudunmu yoksa ........ooyy çok acıktımmmm
naptın kuzu uyudunmu yoksa ........
hadi hayırlısı miniğimiz gelişiyo maşallah.............
darısı size inşallahgel cnm sende gel .......benim cezayı ne karıştırıyosun yavs ne güzel herkes unutmuşken:)))))
bitti işim göz kapaklarım kapanıyo valla napacam neyse az kaldı bitmesine ilacın....bak bitliye sen yolu tarif etsen bacım o da bize katılıyoo tweterdan.......walla sandalyede uyuyom resmen yaa bugünde bi bitseydiii sen naptın bittimi işlerin
cnm şimdi ezel özelden yardım eder sana ben uyudum resmen.............darısı size inşallah
nasıl gelim bacım
bitti işim göz kapaklarım kapanıyo valla napacam neyse az kaldı bitmesine ilacın....bak bitliye sen yolu tarif etsen bacım o da bize katılıyoo tweterdan.......
cnm şimdi ezel özelden yardım eder sana ben uyudum resmen.............
gel bitli ne olursan ol gel bul bizi
kızlar hepiniz folik asit kullanıyor musunuz. ben almadım
geliyom şekerim benim hesabım var
hayır değilim ama düşünüyoruz 2 aydır. hamile kalmadan içmeye başlıyorlaar diye biliyorumhamilemisin canım?
sen bu uykunun ilaçtan olduğuna eminmisin?
valla progesta uyku yapıyo diye söyledi doktor cnm........bu uyumalar hayra alamet mi acabaaa
hayır değilim ama düşünüyoruz 2 aydır. hamile kalmadan içmeye başlıyorlaar diye biliyorum
valla progesta uyku yapıyo diye söyledi doktor cnm........
kaç aydır düşünüyosunuz bebişiöyle diolar ewet ben kullanmıyorum ama
kaç aydır düşünüyosunuz bebişi
nereye kayboldun kaçak:)))geliyom şekerim benim hesabım var