- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.261
gülüm napıyon iyimisin
iyim canım napıım işte telefonlarla boğuşuyorum karnım ağrıo bi tuhaf haller içindeyim :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülüm napıyon iyimisin
yok be sadece biraz gözdağı verdimezel sendemi ankaralısın tatlım..............
geçer tatlım korkudan olmuşturiyim canım napıım işte telefonlarla boğuşuyorum karnım ağrıo bi tuhaf haller içindeyim :26:
geçer tatlım korkudan olmuştur
hazalda tırstı o damı aldatıyordu acep sesi çıkmıyohahahahaaa olabılır nasıl korkuttysan artıkınn
tmm cnm benim hadi afiyet olsun yarasın mercimeğe:)Kızlaaarrr gidiyorum beeennnnn öğleden sonra geç gelebilirim meraklanmayın.... Emi güzellerim benim öpüyorum sizi
hazalda tırstı o damı aldatıyordu acep sesi çıkmıyo
hazalda tırstı o damı aldatıyordu acep sesi çıkmıyo
Kızlaaarrr gidiyorum beeennnnn öğleden sonra geç gelebilirim meraklanmayın.... Emi güzellerim benim öpüyorum sizi
az kaldı cnm biraz daha dişini sık şu 3 ay bir geçse hayırlıs....anam kendi derdime düştüm ben :))))))) ne aldatması kız... Ağzımın hiiiç tadı yok su bile bi garip geliyo yaa öffff
az kaldı cnm biraz daha dişini sık şu 3 ay bir geçse hayırlıs....
niyetlimisin cnm ben ilaçlardan dolayı Allah affetsin tutamıyom kaç gündür................ooyy çok acıktımmmm
niyetlimisin cnm ben ilaçlardan dolayı Allah affetsin tutamıyom kaç gündür................
haklısın cnm.....benim biraz işim kaldı onlarıda yapıp katılayım tekrar aranıza:)niyetliyim canım ewet bende ilk iki hafta tutamadım işte ilaçlardan borç hep napalım keyfi değil sonuçta tutarz inş
haklısın cnm.....benim biraz işim kaldı onlarıda yapıp katılayım tekrar aranıza:)
oyy kızılcık nasıl güzel olur amaaadava değil ıslak odunla dövmek lazım böle kadın drları :))
cnm benim çok üzüldüm. en azından o kadar ağır bi tedavi sonrası hamile kalabildiğini öğrendik. tabiki üzül ama çok hırpalama kendini. umarım çok daha güzel haberlerini duyarız canım benimdun gece 7 saatlik agir sanciyla bebegimi tam olarak kaybettim.icim yaniyo.
bende istiyoooommmmbiz ezelle twiterdan arkadaş olduk:)))))
faceden hesap açsanız olmamı ben twitterda pek aktif değilimdeeeben bu belirtilerin hiçbirini niye göremiyom yav.....inan hiçbişey yok bacım benim göğüsler normalde artık ağzıma girecek kadar şişmiş olmalıydı tık yok sık idrar yok uyku haptan bilemiyom valla olursa inan şokkkkk ........hiç öyle gelmiyor bana.........sen naptın bak bizim hanımın twtr hesabı yokmuş hayallerimiz suya düştü.............:2:
sen başka topiklen bizi aldatıyonmu yoksa
hadi hayırlısı miniğimiz gelişiyo maşallah.............oyy kızılcık nasıl güzel olur amaaa
cnm benim çok üzüldüm. en azından o kadar ağır bi tedavi sonrası hamile kalabildiğini öğrendik. tabiki üzül ama çok hırpalama kendini. umarım çok daha güzel haberlerini duyarız canım benim
bende istiyoooommmm
faceden hesap açsanız olmamı ben twitterda pek aktif değilimdeee
hahhayt senin cezaya karar vermedik daha
gel cnm sende gel .......benim cezayı ne karıştırıyosun yavs ne güzel herkes unutmuşken:)))))
kıslar doktordan şimdi geldik. sıpa çok küçük zor göründü 5 haftalıkmış:26:
gel cnm sende gel .......benim cezayı ne karıştırıyosun yavs ne güzel herkes unutmuşken:)))))oyy kızılcık nasıl güzel olur amaaa
cnm benim çok üzüldüm. en azından o kadar ağır bi tedavi sonrası hamile kalabildiğini öğrendik. tabiki üzül ama çok hırpalama kendini. umarım çok daha güzel haberlerini duyarız canım benim
bende istiyoooommmm
faceden hesap açsanız olmamı ben twitterda pek aktif değilimdeee
hahhayt senin cezaya karar vermedik daha
kıslar doktordan şimdi geldik. sıpa çok küçük zor göründü 5 haftalıkmış:26: