Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

neyi bekliyom bir bilsem aslında hamiş olsam ne güzel olur ikisi birarada:)))

insan hep bişeyleri bekliyo zaten bu konuda bende sürekli şu olsun bu olsun diyodum en son üniversiteye geldim okul bitsin de dedim düğünmde açık olıyım dedim falan derken bi gün pat die kapanıp gittim okula üniversite bitmeden yani :)) içinde warsa eger we gercktn karar werdiysen bekleme :) kadir gecesi güzel bi gün mesela

Ya kizlar konu acilmisken bisey paylaşmak istiyorum leyla yardimci olabilirsiniz belki. Ben namaza başlamak istemiştim acigim ben ama adiri acik degil normal. Kapanmayi düşünmüyorum ama namaza başlamak istedim iki gün kildim ama gece çok korkuttular beni. Namaz kilamadim bi daha kilmayinca korku yok ama resmen ayaklarimi tutuyorlar ya. Şeytan vesvesesi biliyorum ama ben bas edemedim ve biraktim bir sure daha bazen çok günah isledim diyorum ama yine korkuyorum. Zaten o tarz korkutma vs olaylarından çok etkilenirim ben muska bile takamam çok korkarim geceleri. Mesela ananem çok nazar oluyom diye çörekotu okudu onla bile yatamam durterler beni boyle. Simdi sunu yap bunu yap dua oku diyorlar geçmiyor iste cesaret edemiyorum yine.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım aynı şey kardeşimede oldu namazı bıraktı ama dininin gereğini yerine getirmeye çalışan insanla çok uğraşır şeytan zaten namazını bırakma bence zaten bu konuda acıklık kapalılık önemli deilki ben kapalıyım ama namazlarımı dört dörtlük kılamıyorum nefis hepimizde war.... yatmadan önce felak nas oku dua et canım Rabbim yardımcın olsun inşallah...

oy cnm Allah yardımcın olsun sürekli okuman gereken dualar var hayatım okusan belki rahatlarsın

cnm onunla ben çok uğraştım hamileykende bir süre rahatsız ederler en iyi ilacı dua özellikle nas suresi ,ayetel kürsi oku bol bol yatmadan önce ama cnm bu namaz kılmayla bulaşmaları nerdeyse imkansız tam tersi o ortamda kalamazlar fazla.....sen güzel düşün çarşamba ve pazar geceleri özellikle banyo yapma Allahın izniyle geçer gider......

çarşamba ve pazar neden ilk defa duydumm

ben bugünlerde sürekli kadir gecesini düşünür oldum ayın 20 sinden sonra 21 23 25 ya da 27 siymiş bu geceleri kaçırmayın tesbihat namazı kılın deniyo inşallah bir bakarsın olmuş hemen sürpriz yaparım ama hazırlığım yok yani alışveriş yapmam lazım:)

ayy hadi inş canım ya hayırlısı ıle sen pıt pıları duy bzıede mujdele =) ne ılacı kullanıyordun canım?

insülin direnci için bide prolaktin yüksekliği için cnm düşüğe engel oluyomuş doktorum öyle diyo. bide folik asit le jel var jeli lekelenmem olunca verdi doktorum

hayır işlerinde aceleci dawranmak gerekiomuş canım benim bi tane başörtüm falan bile yoktu ew arkadaşımdan almıştım hafta sonu alışwerişini yap kapan işte ohhh missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…