- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.041
napim baktım gelen giden yok aldattım işte aldattım
pıtırcık hala yok :S
inkarmı hayatta etmem yalanla dolanla işim yok ........cezam neyse çekerim:18::18::18::18:neyse inkar bari etmiyon
inkarmı hayatta etmem yalanla dolanla işim yok ........cezam neyse çekerim:18::18::18::18:
asıl ona ceza lazım:)))))yah bu hatun nere kayboldu yaa:44:
yah bu hatun nere kayboldu yaa:44:
merak etme aynı konu değil kapanma mevsusyla alakalı:)hangi topikte geziyon kıs:44:
keseyi gördüm cnm. yanlış anlamadıysam ben 4+6 olunca mesela 5. haftanın içinde oluyosun. 6+0 olunca 7. haftaya başlamış oluyosuncanım sen keseyı gordun mu kalp atıslarını duydun mu? ya bıde ben programlara gore baktıgımda mesela yarın 6. hafta ıcınde olmus olacagım son adet tarıhıme gore ama 4+6 gozukuyor bugun mesela 5. haftayımı doldurmus oluyorum.senın tam oalrak kac canım ?
asıl ona ceza lazım:)))))
merak etme aynı konu değil kapanma mevsusyla alakalı:)
o gelsin ben bilirim napacam kaçak bugün.............
kadın doğum değil işte ama güzel arkadaşlar var ordada:)))))
sen bir el at bacım kötü yerde değil:)
uyanık hemen buldun dimihee gördüm ben onu
kız bak profilime görürsün sende gel dicemde ihtiyacın yok diye biliyom ....bir bakıver hele...........nereymiş bakalım de hele orayada gelelim
keseyi gördüm cnm. yanlış anlamadıysam ben 4+6 olunca mesela 5. haftanın içinde oluyosun. 6+0 olunca 7. haftaya başlamış oluyosunbenimki netten hesapladım 5+6 ymış. daha kalp atışını duymadım
tamam ozaman bende 5. haftamın ıcındeyım acabada kaldım ya =) yarın Allah ın ıznı ıle 6. haftanın ıcınde olacagım , senınle aramızda 1 hafta var ozaman tam oalrak =)) bende haftaya gıdeegım ıns kesecıgı gorurum ya cok heyecanlıyım , kalp atısları arastırdıgım kadarı ıle 6-7-8 haftalar arasında duyuluyormus
uyanık hemen buldun dimi
kız bak profilime görürsün sende gel dicemde ihtiyacın yok diye biliyom ....bir bakıver hele...........
evet cnm hemde çoookk.....hamm gördümm ben kapalıyım zaten ewet canım sen düşünüyomusun?
ben yarın gidiyorum doktora ayyy duyarım inşallah bide şu ilaçları keseydi iyiyditamam ozaman bende 5. haftamın ıcındeyım acabada kaldım ya =) yarın Allah ın ıznı ıle 6. haftanın ıcınde olacagım , senınle aramızda 1 hafta var ozaman tam oalrak =)) bende haftaya gıdeegım ıns kesecıgı gorurum ya cok heyecanlıyım , kalp atısları arastırdıgım kadarı ıle 6-7-8 haftalar arasında duyuluyormus
evet cnm hemde çoookk.....
evet cnm hemde çoookk.....