- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.021
her birinize kendim gibi sevindim isteyip olmaması gerçekten sınav cnm....Allah bu sınavı asilik yapmadan vermemizi nasip etsin hepimize........
aslında 2 3 gün önce çıkar ama işte çıkmazsa uğraş dur:)ay ne güzell ben cok sabırsızım ya bu ay beklemıom bişe ama yine 2 3 gün kala kendimle sawasr durrm yapsammı dıe
aslında 2 3 gün önce çıkar ama işte çıkmazsa uğraş dur:)
evt cnm pzartesiye iğnenin etkisi kalmaz ama bu kullandığım hap 22 de bitiyoo etki etmez inşallah.... evet pazartesi yaparım bakalım hayırlısı hiç belirti yok ama ezel ya ne göğüsler şişti ,ne sık idrar,kasık batması arada çok nadir oluyo ,haptan uyku var sadece yinede hayırlısıyanii canım ama bekle ya pazartesi yap bence
evt cnm pzartesiye iğnenin etkisi kalmaz ama bu kullandığım hap 22 de bitiyoo etki etmez inşallah.... evet pazartesi yaparım bakalım hayırlısı hiç belirti yok ama ezel ya ne göğüsler şişti ,ne sık idrar,kasık batması arada çok nadir oluyo ,haptan uyku var sadece yinede hayırlısı
evt cnm pzartesiye iğnenin etkisi kalmaz ama bu kullandığım hap 22 de bitiyoo etki etmez inşallah.... evet pazartesi yaparım bakalım hayırlısı hiç belirti yok ama ezel ya ne göğüsler şişti ,ne sık idrar,kasık batması arada çok nadir oluyo ,haptan uyku var sadece yinede hayırlısı
tabi böyle olanlarda var ne bilim ablam insan bir emare arıyo işte inşallah olur hayırlısı....................ablacım arkadasımın zerre belırtısı olmadı 5 haftalıkken ogrendı sadece adetı gectıgı ıcın oda , vehamılelıgı boyunca hıc sıkayetı olmadı , goguslerım bole oldu dıyorm kasıgımda batvar sende olmusmuydu ben hıc bılmıyorum oyle seyler dıyor =) bellı olmaz yanı
inşallah sende arkamdan gelirsin..................canım inşallah güzel haberi alırz yaaaaa pazartesi belli olur büyük ihtimale
tabi böyle olanlarda var ne bilim ablam insan bir emare arıyo işte inşallah olur hayırlısı....................
inşallah sende arkamdan gelirsin..................
Amin inş canım ınsanı gerıyor bu bekleyısler ama sabredecgız ve Rabbımın de ıznı ıle kcuagımıza alacagız ıns bebıslerımızı:*
niye kimse yok ya önceden daha kalabalık olurduk Blackimde çok nadir girer oldu,,, bitli ortalarda yok
tabi böyle olanlarda var ne bilim ablam insan bir emare arıyo işte inşallah olur hayırlısı....................
inşallah sende arkamdan gelirsin..................
inşallah cnm benim dua edin nolur.........Cnm inşallah hamissindir bitanecimm inşallah bu ay kervana sende katilirsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende geldim başka topikle aldatıyordum siziben geldimm nie kimse yok bugün yaa
bende geldim başka topikle aldatıyordum sizi
o gelsin ben bilirim napacam kaçak bugün.............pıtırcık hala yok :S
kadın doğum değil işte ama güzel arkadaşlar var ordada:)))))hangi topikle aldatıyon kıs
sen bir el at bacım kötü yerde değil:)way way way bak sennnn nerelerde gezion bakalımmm