Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

sağol kuzum ya inan öle düşünüyodumm bende ama bazen de bi kopukluk bı eksıklık varmıs gıbı gelıyo aramızda..şimdi ramazan ayı oructa tutuyoruz.kocamda sankı ılgısı azaldı gıbı gelıyo bana ramazan ayı oldugu ıcın mı bılmıyorum bırde su hafta gececı banamı oyle gelıo anlamıyorum..sabah işe gıderken dırek yanıma geımıo kusları var onların yanına cıkıo gunduz uyuyor.aksam ben eve gelınce uyanıp dırek yıne kusların yanına cıkıyor.ıftar saatı ınıyor.sonra bende kızıyoıum bnmle konusmadan kuslara cıkıyo dıe.oyle olunca sofrada konusmuyoruz.zaten aksam 10da ıse gidio.işe gitmeden son yarım saatını tv ızleyerek gecırıo anlıycan aynı evde bu hafta görusemez oldukk..bnm zaten cnm burnumda stres yasak ama strese gırmemek elde dııl.bebek olmuyo annem hasta esım den bekledıgım ılgıyıde göremeyınce delırıyorum..anlıycan napıcamı bılmıyorum..bebek cok ıstıyo goruyo arkadaslarını uzuluyo..sence olmayısı aramıza sogukluk sokmayamı basladı benmı oyle anlıyorumm.bişeyde demıyorum bende cok uzuluyorum bu duruma

Ne demek canım hayırlısıyla bebişini alırsın inş kucağına ama mutlaka genetik test yaptır Üniversite araştırma hastaneleri ücretsiz yapıyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne demek canım hayırlısıyla bebişini alırsın inş kucağına ama mutlaka genetik test yaptır Üniversite araştırma hastaneleri ücretsiz yapıyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:18::18::18::18::18:testi adet geçmeden yaparsam çok üzülüyom sonra yani adet olmak o çizginin olmamasından az koyuyo

doğru söylüyosun zaten şimdi yapsan kesin silik çizgi çıkar onu görmek istiosan yap :)) çatlatma iğnesinden dolayı benimkide silik çıkmıştı ya bi sonra çıkmamıştı hatrlıomsn iğneden miş o

aaaaa ondanmıymış hele ben baktım bu klomen kullananlar topiğinde herkes aynı şeyi yazmıştı iğneden sonra bir süre pozitifmiş demekki seninkide ondanmış tatlım:44:yok aşkım çok umutlanır sonra çok üzülürüm zamanını bekleyeyim ben:26:

bencede bekle bekle 22 snde yapparsn canım az kaldı zaten

cnm sen neyaptın başladımı gebelik belirtilerin iyice..............

ben aynıyım ablacım sımdılık en belırgın olarak goguslerım fena sızlamaya basladı ,bulantı 2 gun once dehset oldu sabah ama 2 gundur ıyıyım bıse yok mıdemde , ıns olmaz hıc =) senınde az kaldı ablacım sabırsızlıkla takıp edıyorum:*

zoru 3 ay cnm inşallah ağır geçmez bize sıra geldi bencede artık dimi

bu ay guzel haberlerı almaya devam eddecegız bence oyle hıssedıyorum ablacım =) Allah ım yuzunusu guldursun ıns ve bızde mutlulugunuzla mutlu olalım inş Rabbım nasıp etsın
her birinize kendim gibi sevindim isteyip olmaması gerçekten sınav cnm....Allah bu sınavı asilik yapmadan vermemizi nasip etsin hepimize........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…