Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlar çok şükür kesemizi gördük o kadar rahatladım ki çok şükür Rabbime doktor gayet güzel dedi 5+1 mis minigim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Adetim geceli 9 gün oldu kan testi yaptirmistim perşembe cikmamisti bugün doktora gittim. 2bucuk santim kistin var dedi bende bu yüzden mi adet oluyorum dedim yok bu engel değil adet olmana dedi. Peki neden dedim bi nedeni yok olursun dedi herhangi bi ilaç falan vermedi adet olunca gel dedi. Napim ben yardım edin

Doktora gittim bi nedeni yok olursun dedi geri gönderdi napicam bilmiyorum. Bugün idrar testi yaptım yine çıkmadı ; (

Kuzum keşke yardimci olacak içini rahatlatacak bişeyler söyleyebilsem ama ne denir bilmiyorum ki sabırla bekle bakalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adetim geceli 9 gün oldu kan testi yaptirmistim perşembe cikmamisti bugün doktora gittim. 2bucuk santim kistin var dedi bende bu yüzden mi adet oluyorum dedim yok bu engel değil adet olmana dedi. Peki neden dedim bi nedeni yok olursun dedi herhangi bi ilaç falan vermedi adet olunca gel dedi. Napim ben yardım edin
cnm bu gecikmelerin kimisinde geç döllenme olduğu gibi kimisinde sadece stres ve mevsimsel olabilior sibel arkadaşımızın 12. günde çıktı hamileliği bildiğim kadarıyla,benim şubatta 16 gün gecikti sebepsizdi söktürücü vermişti hazalında dediği gibi sabret inşallah yüzünü güldürrür sonuç......

X