- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.741
Geldimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
noldu anlat cnm .....Geldimmm
Maşallah cnm Allahım esirgesin peki sordunmu hareket meselesini.....Kızlar çok şükür kesemizi gördük o kadar rahatladım ki çok şükür Rabbime doktor gayet güzel dedi 5+1 mis minigim
Maşallah cnm Allahım esirgesin peki sordunmu hareket meselesini.....
çok sevindim cnm.....Evet bebekle alakası yokmuş fıtık olabilir dedi ama bilmiom şu an içim rahat
çok sevindim cnm.....
Doktora gittim bi nedeni yok olursun dedi geri gönderdi napicam bilmiyorum. Bugün idrar testi yaptım yine çıkmadı ; (Sence neden geciktin bu ay. Bi nedeni var mi acaba
Samsung Note 3
Doktora gittim bi nedeni yok olursun dedi geri gönderdi napicam bilmiyorum. Bugün idrar testi yaptım yine çıkmadı ; (
cnm bu gecikmelerin kimisinde geç döllenme olduğu gibi kimisinde sadece stres ve mevsimsel olabilior sibel arkadaşımızın 12. günde çıktı hamileliği bildiğim kadarıyla,benim şubatta 16 gün gecikti sebepsizdi söktürücü vermişti hazalında dediği gibi sabret inşallah yüzünü güldürrür sonuç......Adetim geceli 9 gün oldu kan testi yaptirmistim perşembe cikmamisti bugün doktora gittim. 2bucuk santim kistin var dedi bende bu yüzden mi adet oluyorum dedim yok bu engel değil adet olmana dedi. Peki neden dedim bi nedeni yok olursun dedi herhangi bi ilaç falan vermedi adet olunca gel dedi. Napim ben yardım edin
geçmediği gibi sıkıcı:26:bugün nie geçmio yaa
geçmediği gibi sıkıcı:26:
walla ya bi ewime gidip ayaklarımı uzatsaydım yaaaaa
Ayy ben evdeyim walla uzattım ayaklarimi tv seyrediom
tatile az kaldı herkesi çok özledim gidecem görecem inşallah........
oh iyi yapmışsın cnm ........Ayy ben evdeyim walla uzattım ayaklarimi tv seyrediom
sende bi haller varya sonu hayrola:)ooyyy cok mutsuzum burdaaaaaaaaaaaaaa
ailemin yanına mersine:))))Yolculuk nereye bakalım fistigim