Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

canım benim düşük yaptıgımda 50 gün olmamıştım bak netten yazarsan çıkıyo sitres etme bütün düşükler 40 45 50 güne kadar uzayabiliyo rahim kendini toparlıyor

bende olmadım cnm 1 aylıktı benmki ne zaman olurum dedim 2 ayı bulabilir dedi

kızlar ben 41 gün de regl olmuştum kimyasal yaşadığımda. normalde 31 günde regl olurum

Kızlar bu akşam müsafirim var gece girerim herkes yatınca. Lütfen rica ediyorum hepinizde umudumuzu asla yitirmeyelim. Rabbim şevkatinden mahrum bırakmasın bizi. Biz ondan ümidi kaybetmeyelim ki o da bizi unutmasın. O tertemiz bebek sevgisiyle dolu gönüllerimizi asla karamsarlığa şeytan vesvesesine teslim etmeyelim. Burda çok güzel arlkadaşlıklar edindik. Amacımız hep birbirimize umut vermek olsun.

Hepinizi çok seviyorum ve iyi ki varsınız.

Sevgiyle kalın

Canım bana da 2ay dedi ilk adetten sonra mı başlayacaksın ben de soğan suyu içtim
15gün ne zaman hasta olurum bilmiyorum ama 2ay çok uzun gelio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabah akşam bi tatlı kaşığı yese yeter canım , fazlasına gerek yok :))))

Tesekkurler kizlar durmak yok yola devam 😀😀😀😀😀😀

Peki canım adet gibi kanamanın başladığı günden mi yoksa kanama bitip temiz olduğum günden mi sayıyorum :what:

Canım kimyasal gebelik ni yoksa kalp atışını falan duymuş muydun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben inciri icemedim hayatta tansiyon düşüklüğü yapmisti ama eşime göstermeden icicem esimede sabah aksam 2ser tatil kaşifi keciboynuzu pekmezi veriyorum

Kimyasal gebelik canım

Doktorlar ara vermeye gerek yok diyorlarmış ama benim de doktoru. 1 ay ara ver dedi. Sen ne düşünüyorsun canım çok arada kaldım ben

kızlar ben 41 gün de regl olmuştum kimyasal yaşadığımda. normalde 31 günde regl olurum

ben normalde 28. gün oluyordum. 26. gün oldum ondan sonrada erken olmaya başladım
ama ağrılarım azaldı bununda yararı buymuş dedim hatta son adetimde hiç ilaç kullanmadım düşükten önce majezik anca durduruyodu bazen günde 2 tane aldığımda oluyodu

eşim bile dedi artık eskisi gibi olmuyosun farkında mısın diye:44:

Doktorlar ara vermeye gerek yok diyorlarmış ama benim de doktoru. 1 ay ara ver dedi. Sen ne düşünüyorsun canım çok arada kaldım ben

İlk adeti bekliyorum dört gözle canım sonra başlasam mı diyorum tekrar kontrol e gidip toparlamışsın iyisin derse çünkü 2ay çok uzun ilk adete kadar 1ay geçmiş oluo zaten

İlk adeti bekliyorum dört gözle canım sonra başlasam mı diyorum tekrar kontrol e gidip toparlamışsın iyisin derse çünkü 2ay çok uzun ilk adete kadar 1ay geçmiş oluo zaten

doktorunuzu dinleyiiinnn. milletin lafıyla iş yapmayın güzellerim. bi bildikleri var ki herkese aynı süreyi vermiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…