- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.801
doktorunuzu dinleyiiinnn. milletin lafıyla iş yapmayın güzellerim. bi bildikleri var ki herkese aynı süreyi vermiyolar
İlk adeti bekliyorum dört gözle canım sonra başlasam mı diyorum tekrar kontrol e gidip toparlamışsın iyisin derse çünkü 2ay çok uzun ilk adete kadar 1ay geçmiş oluo zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doktorunuzu dinleyiiinnn. milletin lafıyla iş yapmayın güzellerim. bi bildikleri var ki herkese aynı süreyi vermiyolar
Canım düşük sonrası ilk kanamanızo nasıl sayıyorsunuz kanamanın bittiği günden mi
Canım düşük sonrası ilk kanamanızo nasıl sayıyorsunuz kanamanın bittiği günden mi.
canım benım yaa ınsallah Allahım hepımıze annelıgı nasıp edecek tatlım. ama bız bıraz acelecılık edıyoruz sabırsız dawranıyoruz. ben bu ay ıcın pek heweslenemıyorum ama senın ınsallah bu ay olur canım =)
Düşükle gelen kanama adetten sayılmıyormuş benim doktor öyle dedi. Sonraki adeti beklemek gerekiyormuş. Ama 2. adet hesaba uyar mı işte onu bekleyip göreceğiz. Inşallah hemrn düzene gireriz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sanırım bebeğin ne kadarlık olduğunu baz alarak süre veriyorlar. Ama bence de kontrole gidip süre kısaltılabilir
ben düşüğün kanamasını gördüğüm gün saymaya başladım zaten adet gibiydi benimki...26. gün düşükten sonraki ilk adeti oldum...
ben düşüğün kanamasını gördüğüm gün saymaya başladım zaten adet gibiydi benimki...26. gün düşükten sonraki ilk adeti oldum...
Sonraki adet14mayıstı ama olmadı düşük kanaması uzun sürdü 10mayısta bitti 19nisan da başladı arada kesildi geri başladı sen de daha olmadın dimi
Kanaman az olmuş canım senin o zaman ve benim tam adet günümde düşük yapmıştım geçen ay sonra 15günden fazla sürdü temizlendiğim günden sayarsam 10gün başlamasından sayarsam 31 gün oldu daha tık yok
Çok küçüktü ama ve 2doktora gittim normalde gerek yok ama bekle dedi biri 2ay dieri3ay dedi.
kuzu benım bu ay zor artıkk yıne kıstım cıkmıss hemde 4 cm yaaagecen seferkı 3 cm dı bu bı boy daha buyuk ondan benım kasık batmalarım oluyomus..şüphelenmıstım zaten kıstım oldu dıye adet gecıkmemde bu yuzden oldu kesın
o zmn mecbur bekliycen hayatım...
şu iki ay ne zaman nasıl geçecek diye düşünme...
düşükten sonra kaçıncı gün adet oldum? kanamam kaç gün sürdü? kanamam nasıldı? diye cvp ara hatta istersen not et...
ilk adetten sonrada normal akıntını kontrol et. kıvamı nasıldı fln diye... hani yumurtlamaya yakın değişiyo ya kaçıncı gün değişti ne kadar sürdü onları
kontrol et.. yoksa çok stres yaparsın... bunu kendine yapmakaç yaşındaydın cnm sen?
Bende tam adet günümde düşük yaptım.. Bakalım ne kadar sürecek
Sonra hep düzenli mi gitti canım. Arada lekelenmeler falan oldu mu
Kanaman az olmuş canım senin o zaman ve benim tam adet günümde düşük yapmıştım geçen ay sonra 15günden fazla sürdü temizlendiğim günden sayarsam 10gün başlamasından sayarsam 31 gün oldu daha tık yok.
kuzum canını sıkma hayırlısı benimde olmadı bu ay olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?