• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

İlk adeti bekliyorum dört gözle canım sonra başlasam mı diyorum tekrar kontrol e gidip toparlamışsın iyisin derse çünkü 2ay çok uzun ilk adete kadar 1ay geçmiş oluo zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sanırım bebeğin ne kadarlık olduğunu baz alarak süre veriyorlar. Ama bence de kontrole gidip süre kısaltılabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktorunuzu dinleyiiinnn. milletin lafıyla iş yapmayın güzellerim. bi bildikleri var ki herkese aynı süreyi vermiyolar:34:

Doğru diyorsun canım zaten kanama eski düzende olmadığı için bünyede alt üst oluyor

Canım düşük sonrası ilk kanamanızo nasıl sayıyorsunuz kanamanın bittiği günden mi

Düşükle gelen kanama adetten sayılmıyormuş benim doktor öyle dedi. Sonraki adeti beklemek gerekiyormuş. Ama 2. adet hesaba uyar mı işte onu bekleyip göreceğiz. Inşallah hemrn düzene gireriz

canım benım yaa ınsallah Allahım hepımıze annelıgı nasıp edecek tatlım. ama bız bıraz acelecılık edıyoruz sabırsız dawranıyoruz. ben bu ay ıcın pek heweslenemıyorum ama senın ınsallah bu ay olur canım =)

kuzu benım bu ay zor artıkk yıne kıstım cıkmıss hemde 4 cm yaaa:( gecen seferkı 3 cm dı bu bı boy daha buyuk ondan benım kasık batmalarım oluyomus..şüphelenmıstım zaten kıstım oldu dıye adet gecıkmemde bu yuzden oldu kesın

Düşükle gelen kanama adetten sayılmıyormuş benim doktor öyle dedi. Sonraki adeti beklemek gerekiyormuş. Ama 2. adet hesaba uyar mı işte onu bekleyip göreceğiz. Inşallah hemrn düzene gireriz

Sonraki adet14mayıstı ama olmadı düşük kanaması uzun sürdü 10mayısta bitti 19nisan da başladı arada kesildi geri başladı sen de daha olmadın dimi

Canım sanırım bebeğin ne kadarlık olduğunu baz alarak süre veriyorlar. Ama bence de kontrole gidip süre kısaltılabilir

Çok küçüktü ama ve 2doktora gittim normalde gerek yok ama bekle dedi biri 2ay dieri3ay dedi

ben düşüğün kanamasını gördüğüm gün saymaya başladım zaten adet gibiydi benimki...26. gün düşükten sonraki ilk adeti oldum...

Sonra hep düzenli mi gitti canım. Arada lekelenmeler falan oldu mu

ben düşüğün kanamasını gördüğüm gün saymaya başladım zaten adet gibiydi benimki...26. gün düşükten sonraki ilk adeti oldum...

Kanaman az olmuş canım senin o zaman ve benim tam adet günümde düşük yapmıştım geçen ay sonra 15günden fazla sürdü temizlendiğim günden sayarsam 10gün başlamasından sayarsam 31 gün oldu daha tık yok

Sonraki adet14mayıstı ama olmadı düşük kanaması uzun sürdü 10mayısta bitti 19nisan da başladı arada kesildi geri başladı sen de daha olmadın dimi

Oldum canım 18 Mayıs'ta oldum düne kadar adet kanaması gibiydi ama bugün bakıyorum lekelenme gibi sızıyor sanki. Yoğun değil yani. Bakalım kesilecek mi böyle devam mı edecek

Kanaman az olmuş canım senin o zaman ve benim tam adet günümde düşük yapmıştım geçen ay sonra 15günden fazla sürdü temizlendiğim günden sayarsam 10gün başlamasından sayarsam 31 gün oldu daha tık yok

Bende tam adet günümde düşük yaptım.. Bakalım ne kadar sürecek

Çok küçüktü ama ve 2doktora gittim normalde gerek yok ama bekle dedi biri 2ay dieri3ay dedi.

o zmn mecbur bekliycen hayatım...
şu iki ay ne zaman nasıl geçecek diye düşünme...
düşükten sonra kaçıncı gün adet oldum? kanamam kaç gün sürdü? kanamam nasıldı? diye cvp ara hatta istersen not et...
ilk adetten sonrada normal akıntını kontrol et. kıvamı nasıldı fln diye... hani yumurtlamaya yakın değişiyo ya kaçıncı gün değişti ne kadar sürdü onları
kontrol et.. yoksa çok stres yaparsın... bunu kendine yapma:45::45: kaç yaşındaydın cnm sen?

kuzu benım bu ay zor artıkk yıne kıstım cıkmıss hemde 4 cm yaaa:( gecen seferkı 3 cm dı bu bı boy daha buyuk ondan benım kasık batmalarım oluyomus..şüphelenmıstım zaten kıstım oldu dıye adet gecıkmemde bu yuzden oldu kesın

aaa cok gecmıs olsun tatlım :( doktor gecıkmenın nedenıyle ılgılı bısey dedı mı ? ay ınsallah hemen tedawı edılebılen bıseydır bu.ama bence korkma wucudun adetı sokemedıgı ıcın kıst olmustur. adetın sokulunce kıst gıder Allahın ıznıyle.

benım de karnım gurulduyo halsızım gazım da war oooh karnım sıs canım tatlı seyler de ıstıyo :(bu ay adet olcam muhtemelen. kendımı cok halsız hıssedıyorum.en azından adet belırtılerımı anlayabılıyorum yaa. ya bı de hamılelıge yorsam kafayı yerdım adet oldugumda :37:

Bende kaç gündür kaşıntı var basta onemsemedim ama beyaz akıntı da olunca mantar olduğuna karar verdim ve su an çok rahatsizim kızlar.mantar döllenmeyi engellr değil mi ya da dollendiyse de sonu olumsuz mu olur çok mutsuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir..

o zmn mecbur bekliycen hayatım...
şu iki ay ne zaman nasıl geçecek diye düşünme...
düşükten sonra kaçıncı gün adet oldum? kanamam kaç gün sürdü? kanamam nasıldı? diye cvp ara hatta istersen not et...
ilk adetten sonrada normal akıntını kontrol et. kıvamı nasıldı fln diye... hani yumurtlamaya yakın değişiyo ya kaçıncı gün değişti ne kadar sürdü onları
kontrol et.. yoksa çok stres yaparsın... bunu kendine yapma:45::45: kaç yaşındaydın cnm sen?

24 yaşındayım canım soğan kürü yaptım bide akıntım şimdi hiç yok denecek kadar az not aloorum canım 4gözle adetimi bekliorum ama ilk kanamam kahverengiydi soğan suyundan sonra 3 mayıs gibi adet gibi akıntım oldu 10gün çok stresliyim canım yaaaa hayırlısı olsun

Sonra hep düzenli mi gitti canım. Arada lekelenmeler falan oldu mu

düzenliydi. ama doktor bi düşük yaptığımda gördü sonra 1 hafta sonra tekrar çağırdı sonra tekrar çağırdı sonra adet oldum bi daha gittim. sürekli kanama devam ediyo mu diye sordu... hiç lekelenmem olmadı...

Kanaman az olmuş canım senin o zaman ve benim tam adet günümde düşük yapmıştım geçen ay sonra 15günden fazla sürdü temizlendiğim günden sayarsam 10gün başlamasından sayarsam 31 gün oldu daha tık yok.

benim adetimi 1 hafta geçmişti öyle düşük yaptım. endişelenmeee 2 ayı bulabilir bulmayadabilir...:34:

Back