- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.761
Kürtaj olmadım canın düşük te kanamam oldu 15gün ama nisanda ki adet döne mimdi bu ayada sarktı şimdi bekliyor um bu ay adet olmaz mıyım ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adet olman 2 ayı bulabilir doktorum bana öyle demişti
Canım kürtaj olmadım ki ben
hep beraber hep beraber
hamileliğin ne kadarlıktı:44:
Canım doktor tam bişi demedi tam adet dönemim de kanamam oldu adet sandım umursama dım uzayınca gittim düşük yapıomuşum 3haftalık falan dedi doktor bende hesaplayınca öle gözüküo.
bende olmadım cnm 1 aylıktı benmki ne zaman olurum dedim 2 ayı bulabilir dedi
Canım doktor tam bişi demedi tam adet dönemim de kanamam oldu adet sandım umursama dım uzayınca gittim düşük yapıomuşum 3haftalık falan dedi doktor bende hesaplayınca öle gözüküo
Çok üzüldüm canım bu kadar uzun sürermiymiş yaaaa kürtaj olanlar bile 30 40günde olması gerekio diolar rabbim Hayırlısı nı versin ama sn düşünmeden duramıorum korkuorum korun dedi doktor 2ay kadar die kimisi korunma daha çabuk olur dio o
gülüm bende ilk düşümde olmadım gecikti ikinci düşümde oldum yine gecikti 50 günü buldu yani farketmiyo aynı canını sıkma olursun allahda bidaha göstermesin
Canım çok üzüldüm yaaaa peki neden oluomuş bişi dedi mi doktorun sana 2kere olmuş büyük hüsran yaşamışsındır rabbim hepimizin yardımcısı olsum
amin gülüm allah kimseye göstermesin neden söylemediler cnm artık bundan sonra başlıcam tedaviye araştırmaya bende bilmiyorum ama çok yorucu geçiyo günlerim burda sürekli yoruluyorum ayaktayım biz hep ona bagladık hele ilk hamilelim ögrendigim gün gece 11 kadar müşteri geldi o gün çok yoruldum gece sancım oldu sabah düştü
Yoğun çalışmak sürekli ayakta kalmak zor canım çok dikkat et kendine
canım benim düşük yaptıgımda 50 gün olmamıştım bak netten yazarsan çıkıyo sitres etme bütün düşükler 40 45 50 güne kadar uzayabiliyo rahim kendini toparlıyor
Hadi bakalim hepimiz bu ay hamiş olacaz o zaman. .. :)
Çalışmalara tam gaz devam :)
Slogan neydi : Ayaklar foraaa
İnşallah bu ay olacak canım ve aşı maşı gerek kalmayacak. Rabbim topikçe nasip edecek bize hamiş olmayıartık bu ay da olmazsa canım temmuz gibi aşılama deneyeceğiz bakalım :) Hakkımızda hayırlısı olsun. Ama hissediyorum senin topic bana uğurlu gelecek :))))
yaşım 24.8 aylık evliyim.ve iki aydır bebek istiyoruz.hayli heycanlı bir süreçmiş.geçen ay olmadı.umudum haziran da.insan baya bozuluor negatifi görünce.birde düzensiz adet görüyorum.benimle aynı heycanı yaşayan merakı duyan kişilerin duygularını okumak bana gizli bir güç verdi.bundan sonra dualarım hepimiz için.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.tez zamanda içimizde atan ikinci kalbin sesini duymak dileğiyle.
kuzucum demiştim ya acilde baktırdım yokmuş sonrası adet oldum malesef bat 19 haziran oldu değiştirirsin canım
bende okadar umutlanıp negatifi gördükten sonra o şoku biraz atlattım bugün daha iyiyim canımumutlnmaya devam bu arada saraçoğlu eşinizde bi problrm yoksa bile bebek olmuosada keçiboynuzunu kaynatıp için diyo 100 90 sonuç veriyormuş bence deneyelim hatunlar denemekten zarar gelmz spermlerin daha iyyi tutunmasına yardımcı oluyormuşşşş
Kizlar ya bu incir kurunu yaptim su anda içmeye calisiyorumda yok ya icemicem ben bunu
Canım bitanem çok sevindim yazını okuyunca. Çok saol cnm amacımız birbirimize umut vermek stresten uzak bebeklerlimizi hep birlikte enerjimizle getirecek buraya inşallahh....çok teşekkür ederim canım çok enteresan öyle değil mi insanın tanımadığı birine karşı böyle muhabbet duyması Torige bakınca direk gözlerim seni arıyor inş hepimiz hayırlı evlatlara kavuşuruz
Kızlar BAT emin olmamakla birlikte 6 haziran bugun adetin 12. Gunu ovulasyon testim boyle sizce kacinci gun yumurtam catlar
Canımm gelir kırmızılarda endişelenme ama düşük yaptığın zaman adet gibi oluyor ya ben düşükten 28 gün sonra oldum adet yani gecikmesi normal canım. Olmadı dr a gidersin pazartesiye kdr gelmezse.Düşük yapmanın üst ünden 10gün geçtş ne gelen var ne giden korunduğum için hamile olma olasılığı da yok hayırlısı bakalım
1 hazirannnnn benide yazıııın :)
hiç hamiş olan var mı şimdiye kadar?
Kizlar nasilsiniz yarin benim yumurtlama gunum esime keciboynuzu suyunu iciremedim gittim pekmezini aldim onu versem olurmu acaba nasil vereyim olcusu ne kadar
Kizlar nasilsiniz yarin benim yumurtlama gunum esime keciboynuzu suyunu iciremedim gittim pekmezini aldim onu versem olurmu acaba nasil vereyim olcusu ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?