Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

canım benim düşük yaptıgımda 50 gün olmamıştım bak netten yazarsan çıkıyo sitres etme bütün düşükler 40 45 50 güne kadar uzayabiliyo rahim kendini toparlıyor

hep beraber hep beraber

hamileliğin ne kadarlıktı:44:

Canım doktor tam bişi demedi tam adet dönemim de kanamam oldu adet sandım umursama dım uzayınca gittim düşük yapıomuşum 3haftalık falan dedi doktor bende hesaplayınca öle gözüküo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım doktor tam bişi demedi tam adet dönemim de kanamam oldu adet sandım umursama dım uzayınca gittim düşük yapıomuşum 3haftalık falan dedi doktor bende hesaplayınca öle gözüküo.

geçmiş olsun cnm. kişiden kişiye değişiyo cnm ya. rahime bağlı malum herkesinki aynı olmuyo:44:

bende olmadım cnm 1 aylıktı benmki ne zaman olurum dedim 2 ayı bulabilir dedi

Çok üzüldüm canım bu kadar uzun sürermiymiş yaaaa kürtaj olanlar bile 30 40günde olması gerekio diolar rabbim Hayırlısı nı versin ama sn düşünmeden duramıorum korkuorum korun dedi doktor 2ay kadar die kimisi korunma daha çabuk olur dio o

gülüm bende ilk düşümde olmadım gecikti ikinci düşümde oldum yine gecikti 50 günü buldu yani farketmiyo aynı canını sıkma olursun allahda bidaha göstermesin

korun cnm korun bende bekledim 2 ay şimdi tekrar deniycez inşallah...
benimkide uzun sürmedi ama doktor uyardı işte uzun sürebilir endişelenme diye...
kontrollerini de ihmal etme... ben çok rahat düşürdüm adetlerim bile çok daha şiddetli oluyodu yaniii
yinede 2 kez kontrole çağırdı nolur nolmaz diye

gülüm bende ilk düşümde olmadım gecikti ikinci düşümde oldum yine gecikti 50 günü buldu yani farketmiyo aynı canını sıkma olursun allahda bidaha göstermesin

Canım çok üzüldüm yaaaa peki neden oluomuş bişi dedi mi doktorun sana 2kere olmuş büyük hüsran yaşamışsındır rabbim hepimizin yardımcısı olsum

amin gülüm allah kimseye göstermesin neden söylemediler cnm artık bundan sonra başlıcam tedaviye araştırmaya bende bilmiyorum ama çok yorucu geçiyo günlerim burda sürekli yoruluyorum ayaktayım biz hep ona bagladık hele ilk hamilelim ögrendigim gün gece 11 kadar müşteri geldi o gün çok yoruldum gece sancım oldu sabah düştü

Yoğun çalışmak sürekli ayakta kalmak zor canım çok dikkat et kendine

canım benim düşük yaptıgımda 50 gün olmamıştım bak netten yazarsan çıkıyo sitres etme bütün düşükler 40 45 50 güne kadar uzayabiliyo rahim kendini toparlıyor

Merhaba cnm bende 31 ocakta kurtajsiz dusuk yaptim gebeligim 5 haftalikti ben 37 gun sonra regl oldum

Kizlar nasilsiniz yarin benim yumurtlama gunum esime keciboynuzu suyunu iciremedim gittim pekmezini aldim onu versem olurmu acaba nasil vereyim olcusu ne kadar

Hadi bakalim hepimiz bu ay hamiş olacaz o zaman. .. :)
Çalışmalara tam gaz devam :)
Slogan neydi : Ayaklar foraaa

Ayyyneeen canım ayaklar foraaaaa

artık bu ay da olmazsa canım temmuz gibi aşılama deneyeceğiz bakalım :) Hakkımızda hayırlısı olsun. Ama hissediyorum senin topic bana uğurlu gelecek :))))
İnşallah bu ay olacak canım ve aşı maşı gerek kalmayacak. Rabbim topikçe nasip edecek bize hamiş olmayı

Merhaba canım hoşgeldin sefa getirdin. Umarım uğurlu litemiz sanad a uğur getirsin dilerim. Rabbim tez vakitversin bebişii
kuzucum demiştim ya acilde baktırdım yokmuş sonrası adet oldum malesef bat 19 haziran oldu değiştirirsin canım

Ay canım çok özür dilerim bilgisayarı açınca geçmişe bakmadı düzelttim tatlım üzülmek yok. Bu ay daha umutlu inşallah

Bak işte böyle iyi ol umutlu ol gelecek o bebek gelecekkkkkk

Kizlar ya bu incir kurunu yaptim su anda içmeye calisiyorumda yok ya icemicem ben bunu

Canım ben yapmadım hiç ama hepsi aynı kürlerin ya valla çörekotunu bende öğürerek içiyorum ama bebek için değer inan.

Canım bitanem çok sevindim yazını okuyunca. Çok saol cnm amacımız birbirimize umut vermek stresten uzak bebeklerlimizi hep birlikte enerjimizle getirecek buraya inşallahh....

Kızlar BAT emin olmamakla birlikte 6 haziran bugun adetin 12. Gunu ovulasyon testim boyle sizce kacinci gun yumurtam catlar

Canım sanki 2-3 gün gibi ama istersen çatlaması için incirli bir kür var ondan yap.

Canımm gelir kırmızılarda endişelenme ama düşük yaptığın zaman adet gibi oluyor ya ben düşükten 28 gün sonra oldum adet yani gecikmesi normal canım. Olmadı dr a gidersin pazartesiye kdr gelmezse.

1 hazirannnnn benide yazıııın :)

Merhaba öyle beni de yazın diyip kaçmakla olmaz. Kendinden bahsseder misin? Biz topikçe birbirimizle fikir alışverişi yapar umut dağıtırız. sevgiyle umutla arkadaşlıkla dostlukla inşallah gelecek bebeklerimiz buna inanıyoruz. Sende biraz kendinden bahset bize.

Kizlar nasilsiniz yarin benim yumurtlama gunum esime keciboynuzu suyunu iciremedim gittim pekmezini aldim onu versem olurmu acaba nasil vereyim olcusu ne kadar

Merhaba canım yumurtlama gününse aslında yarın çatlaması için incirin çatlatma küründen kullansan süper olur eşine de sabah ve akşam aç karınla bir çorba kaşığı versen yeterlidir bence. bu şekilde yemezse sulandırıp da verebilirsin. Şifa olsun inşallahhh

slogan ayaklar foraaa :)

sabah akşam bi tatlı kaşığı yese yeter canım , fazlasına gerek yok :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…