- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- 128
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.821
inşallah canımmmmmm hepimiz haziranda hamileyiiiiiiiz diye bağırırız
kızlar ben yarın aksam ıstıareye yatıcam :)
Bende kaç gündür kaşıntı var basta onemsemedim ama beyaz akıntı da olunca mantar olduğuna karar verdim ve su an çok rahatsizim kızlar.mantar döllenmeyi engellr değil mi ya da dollendiyse de sonu olumsuz mu olur çok mutsuzum.
yanımda olsaydın çimdiklerdim seni24 yaşındayım canım soğan kürü yaptım bide akıntım şimdi hiç yok denecek kadar az not aloorum canım 4gözle adetimi bekliorum ama ilk kanamam kahverengiydi soğan suyundan sonra 3 mayıs gibi adet gibi akıntım oldu 10gün çok stresliyim canım yaaaa hayırlısı olsun.
hayırdır ne için yatıyon kıs?
çok aşırı kaşıntın varsa doktora git...mantar ve enfeksiyonları doktorlar pek sevmez...
yanımda olsaydın çimdiklerdim senidaha 24 yaşındasın bi dur bi sakin ol
Ayyyneeen canım ayaklar foraaaaa
İnşallah bu ay olacak canım ve aşı maşı gerek kalmayacak. Rabbim topikçe nasip edecek bize hamiş olmayı
Merhaba canım hoşgeldin sefa getirdin. Umarım uğurlu litemiz sanad a uğur getirsin dilerim. Rabbim tez vakitversin bebişii
Ay canım çok özür dilerim bilgisayarı açınca geçmişe bakmadı düzelttim tatlım üzülmek yok. Bu ay daha umutlu inşallah
Bak işte böyle iyi ol umutlu ol gelecek o bebek gelecekkkkkk
Canım ben yapmadım hiç ama hepsi aynı kürlerin ya valla çörekotunu bende öğürerek içiyorum ama bebek için değer inan.
Canım bitanem çok sevindim yazını okuyunca. Çok saol cnm amacımız birbirimize umut vermek stresten uzak bebeklerlimizi hep birlikte enerjimizle getirecek buraya inşallahh....
Canım sanki 2-3 gün gibi ama istersen çatlaması için incirli bir kür var ondan yap.
Canımm gelir kırmızılarda endişelenme ama düşük yaptığın zaman adet gibi oluyor ya ben düşükten 28 gün sonra oldum adet yani gecikmesi normal canım. Olmadı dr a gidersin pazartesiye kdr gelmezse.
Merhaba öyle beni de yazın diyip kaçmakla olmaz. Kendinden bahsseder misin? Biz topikçe birbirimizle fikir alışverişi yapar umut dağıtırız. sevgiyle umutla arkadaşlıkla dostlukla inşallah gelecek bebeklerimiz buna inanıyoruz. Sende biraz kendinden bahset bize.
hamıle kalma ıle ılgılı yatıcam. 2 rekat namaz kılıcam dua edıcem,sonrasında bu ay ıcın bı ısaret beklıcem Allahımdan.
Canım sen ne güzel adetini olmuşsun işte düşükten sonra
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok aşırı kaşıntın varsa doktora git...mantar ve enfeksiyonları doktorlar pek sevmez...
yanımda olsaydın çimdiklerdim senidaha 24 yaşındasın bi dur bi sakin ol
Canım Düşükle gelen kanama bu devam eden. Bir adet atlar dedi doktor bı kanamanın dışında
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evt canım bugünde gecmezse gidicem.saol cvp verdiğin için.hamilelige engel midir bu sence.
Peki canım adet gibi kanamanın başladığı günden mi yoksa kanama bitip temiz olduğum günden mi sayıyorum :what:
Ben inciri icemedim hayatta tansiyon düşüklüğü yapmisti ama eşime göstermeden icicem esimede sabah aksam 2ser tatil kaşifi keciboynuzu pekmezi veriyorum
kızlar ben yarın aksam ıstıareye yatıcam :)
Bende kaç gündür kaşıntı var basta onemsemedim ama beyaz akıntı da olunca mantar olduğuna karar verdim ve su an çok rahatsizim kızlar.mantar döllenmeyi engellr değil mi ya da dollendiyse de sonu olumsuz mu olur çok mutsuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir..
Çok tatlısınız hemen anlatıyorum :) 26 Yaşındayım İstanbul da yaşıyorum Fotoğrfçıyım
Cerrahpaşa İnfertilite kliğinde tedavi görüyorum
AMH değerim düşük yani yumurta rezervim az
Şu an klomen ve pregnyl iğne tedavisi görüyorum
1 senedir çocuk istiyoruz 3 senelik evliyiz şimdilik böyle
misafirin gelmedi mi kıs hala
blackberry misafirin gelmedi mi kıs hala ben gittigidiyor.com dan aldım...
geldi arkadaşım müsafirim de eşiyle geldiler yemek yedik şimdi konuyu gösteriyordum birşey diycem şaşıcaksınız.
Arkadaşımın 2 yaşında kızı var vee şok kızına nasıl hamile kalmış? Tahmin bile edemezsiniz ya şoktayım hala :)
Bende gittigidiyorda gördüm ama marka olarak farkeder mi acaba d iye düşünmedim dese yalaaaaaaaaaaaaaaaan olurrrr
benımde yumurtlama gunlerım bu aralar ınsallah hakkımızda hayırslısı neyse o olur artık bırılerınden duymak ıstıyorum surda okumak ıstıyorum vede yazmak ıstıyorummmm
Kızlar arkadaşım nasıl hamile kalmış anlatıyorum :)
Eşiyle birlikte oluyorlar ve eşinin menisini tertemiz bir kaba almış. Sonra eczaneden temin ettiği enjektörle meniyi iğnesiz tabi çekiyor ve vajinadan içeri atıyor. ovulasyonla yumurtlama gününü saptamış ve o günlerde bu yöntemi denemiş. Tabi o zaman mı tuttu yoksa sonrası mı bilmiyorum dedi sizce mantıklı birşey mi valla kız yanımda şimdi ben yazıyorum bi yandan da gülüyor bana sende böyle yap diyor. bu yöntem spermlerin işini kolaylaştırıyor sadcee diyr.
bi daha doktora gitcen mi kıs ben yarın yine gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?