Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kızlar ben yarın aksam ıstıareye yatıcam :)

hayırdır ne için yatıyon kıs?

çok aşırı kaşıntın varsa doktora git...mantar ve enfeksiyonları doktorlar pek sevmez...

yanımda olsaydın çimdiklerdim seni daha 24 yaşındasın bi dur bi sakin ol

kendimi çimdikleyim ben ozaman canım saol gerçekten ama işte içim rahat durmuo kuruoda kuruo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok tatlısınız hemen anlatıyorum :) 26 Yaşındayım İstanbul da yaşıyorum Fotoğrfçıyım
Cerrahpaşa İnfertilite kliğinde tedavi görüyorum
AMH değerim düşük yani yumurta rezervim az
Şu an klomen ve pregnyl iğne tedavisi görüyorum
1 senedir çocuk istiyoruz 3 senelik evliyiz şimdilik böyle

Canım sen ne güzel adetini olmuşsun işte düşükten sonra

Canım Düşükle gelen kanama bu devam eden. Bir adet atlar dedi doktor bı kanamanın dışında

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evt canım bugünde gecmezse gidicem.saol cvp verdiğin için.hamilelige engel midir bu sence

Canım Düşükle gelen kanama bu devam eden. Bir adet atlar dedi doktor bı kanamanın dışında

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:what:anlamamışım canım kusura bakma lekelenme gibi olması da normal bende de öyle olmuştu yoğun bi kanama deildi

Evt canım bugünde gecmezse gidicem.saol cvp verdiğin için.hamilelige engel midir bu sence.

engel mi bilmiyorum ama doktora görünmekte fayda var. evlenmeden önce benimde çok kaşıntım oluyodu hatta kaşımaktan kanıyodu bile. mantar ilacı veriyolardı. sonra bi doktor pedini değiştir belki o yapıyodur dedi. o gün bu gündür yok Allah a şükür. tedavisi mümkünken niye uğraşasın ki?

Peki canım adet gibi kanamanın başladığı günden mi yoksa kanama bitip temiz olduğum günden mi sayıyorum :what:

Bittikten sonra saymıştım cnm.

İnşallah şifa olsun bebiş olsun bitanem

kızlar ben yarın aksam ıstıareye yatıcam :)

KIsss nasıl yapıcan onu ya bizimle de paylaşır mısın?

Canım mantar engeldir döllense bile atar ben mantar yüzünden düşük yaşadım tutunamadı tam döllendiğinde mantarım gelişmişti. Mantarı da 1 lt suya 6 çorba kaşığı elma sirkesi at her banyodan sonra orayı pamuk ve bu suyla temizle. ben oyle kurtuldum cnm.

Hoşgeldin cnm tekrar Rabbim tez vakitte bebişini göndersin sana listemiz de uğur getirsin inşallah.

blackberry misafirin gelmedi mi kıs hala ben gittigidiyor.com dan aldım...

Son düzenleme:
misafirin gelmedi mi kıs hala

geldi arkadaşım müsafirim de eşiyle geldiler yemek yedik şimdi konuyu gösteriyordum birşey diycem şaşıcaksınız.

Arkadaşımın 2 yaşında kızı var vee şok kızına nasıl hamile kalmış? Tahmin bile edemezsiniz ya şoktayım hala :)

benımde yumurtlama gunlerım bu aralar ınsallah hakkımızda hayırslısı neyse o olur artık bırılerınden duymak ıstıyorum surda okumak ıstıyorum vede yazmak ıstıyorummmm

Bende gittigidiyorda gördüm ama marka olarak farkeder mi acaba d iye düşünmedim dese yalaaaaaaaaaaaaaaaan olurrrr

ben laboquick kullanıyorum doktor illede bunu alcan dedi.

nasıl kalmış kıs

Kızlar arkadaşım nasıl hamile kalmış anlatıyorum :)

Eşiyle birlikte oluyorlar ve eşinin menisini tertemiz bir kaba almış. Sonra eczaneden temin ettiği enjektörle meniyi iğnesiz tabi çekiyor ve vajinadan içeri atıyor. ovulasyonla yumurtlama gününü saptamış ve o günlerde bu yöntemi denemiş. Tabi o zaman mı tuttu yoksa sonrası mı bilmiyorum dedi sizce mantıklı birşey mi valla kız yanımda şimdi ben yazıyorum bi yandan da gülüyor bana sende böyle yap diyor. bu yöntem spermlerin işini kolaylaştırıyor sadcee diyr.

ben bu sırınga olayını bu sıtede bır kac kısıden daha duymustum oda oyle yazmıstı kendım yaptım ama o gunmu denk geldı yoksa daha oncekılermı bılmıyorum ama denedıgım ay hamıle kaldım dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…