Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Onlarinda haberi oldu dimi ne sevinmislerdir simdi... ya bende istiyom sirf annem k.validem sevinsin diye daha cok istiyom.

walla canım dün akşam kesinleşince hem kendi annemlere hem de kayınvalidemlere söyledim ikisi de havalara uçtu birde beklemiyorlardı çünkü ben artık istemiyorum diyordum tuhaf oldu yani...

canım belırtılerın gayet guzel we de bılınclısın. kahwerengı akıntı yerlesmeden kaynaklı olabılır :) bence sen bı test yap ya da kan tahlılı hadı ınsallah hayırlı haberler beklıyorum senden :)

walla canım dün akşam kesinleşince hem kendi annemlere hem de kayınvalidemlere söyledim ikisi de havalara uçtu birde beklemiyorlardı çünkü ben artık istemiyorum diyordum tuhaf oldu yani...

Ay bizde de ben istemem diyordum kimse beklemiyordu benden söyleyince sok oldular :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar yeni hamileleri tebrik ederim Allahım bebislerimizi sağlıkla kucagimza almayida nasip eder inşallah. Benim pek keyfim yok dün öğle kahverengi kanamam oldu dr u aradım bu donemde olabileceğini yatıp dinlenmemi söyledi dünden beri yatıyorum baya az geliyo artık ama yinede korkuyorum içim rahat değil umarım bebeğim iyidir böyle bişey başına gelen var mi

Kızlar birazdan kan sonucumu almaya gidiyorum nolur bol bol dua edin bu mübarek cuma gününde ýüzüm güler inşallah :18:

korkma canım senin gibi olan çok kişi var bu forumda bol bol su içip dinlenmen lazım eğer artarsada ki allah korusun hemen dra git progesteron ilacı verir tabi duayıda kesinlikle unutmuyoruz ayetel kürsi oku bol bol rabbim şu cuma gününün hürmetine inşallah en kısa zamanda akıntını keser canım

Kızlar birazdan kan sonucumu almaya gidiyorum nolur bol bol dua edin bu mübarek cuma gününde ýüzüm güler inşallah :18:

Mubarek cumalarin yuzu hurmetine ezanlarin yuzu suyu hurmetine rabbim gonlundekini versin insallah......

Topitopum lafim sanaydi hepimize dua ettim bayanlarada eica ettim yarin meryem suresiyle yasini serifi okuyacagiz cumle anne olmak isteyenlere insallah kabul olur........

Amin Kuzuumm insaallah sagolun varolun Allah dua edenlerden bin razi olsun sendende insallah topikin biricik en citir ablasi:))
Hadi insallah guzel haberlerle don bekliyos

Amin Kuzuumm insaallah sagolun varolun Allah dua edenlerden bin razi olsun sendende insallah topikin biricik en citir ablasi:))

Hadi insallah guzel haberlerle don bekliyos

Amin cnm 1 kisinin bile kabul olsa duasi kardir....insallah kabul eder yuce mevlam.....

Ay bizde de ben istemem diyordum kimse beklemiyordu benden söyleyince sok oldular :)

Blackcim sadece bu topikte kalan kac kisiyiz acaba listeyi guncelleyebilirmisin. Bu topige ugramayan da var sanirim.. yani hani musait oldugunda isin cok biliyom bide bizle ugrasiyon:))

Amin cnm 1 kisinin bile kabul olsa duasi kardir....insallah kabul eder yuce mevlam.....

Kabul olur gulum Rabbim kabul etmezmi hic bir kisi hurmetine hepimizinkini kabul eder insallah.. iste zaman bellu degil:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…