- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.101
Kizlar ben kurana gider optum dua edecegim hepimize......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yum gunun den sonrada olur insallah
Siz isteyken kim bakiyo cocuga.ayy çok güzelmiş blackim yaaa ama geçti hevesim kalmadı eşimin sayesinde
kuzum ben gece gündüz uyuduğum için muhtemelen ben uyurken söylemiş öyle diyor çünkü ikimiz vardık sadece dedi
Siz isteyken kim bakiyo cocuga.
babanneyle dede kuzum
Onlarinda haberi oldu dimi ne sevinmislerdir simdi... ya bende istiyom sirf annem k.validem sevinsin diye daha cok istiyom.
Evet hep degerlendirdim belirti olarak adet gunumden 2 3 gun onceden itibaren kahverengi akintim oldu. Bide gecen persembe ve cumartesi iliskide damla kan geldi. Normalde goguslerim siserdi elimi vuramazdim adetten 1 hafta once baslardi bu kez hic goguslerde degisiklik olmadi sadece belim cok agriyor komple bi de dizlerim. Birde ben bu ay ilk kez yumurtlama testi kullandim. Yumurtlama gunlerimde cizgilerin renkleri esitti hep.yani ayin 24 25 i. Ama ayin 3 ve 4 unde yumurtlama cizgileri digerinden koyu olmustu ben o gunleri de degerlendirdim. Gec yumurtlamis olabilirim diye.ama 3 4 gundur suren kahverengi akintilari anlayamadim. Yogun bi akinti degil sadece damar seklinde peceteye silince geliyor. Surekli de degil. Ilk kez boyle akintim oldu
Samsung Note 3
walla canım dün akşam kesinleşince hem kendi annemlere hem de kayınvalidemlere söyledim ikisi de havalara uçtu birde beklemiyorlardı çünkü ben artık istemiyorum diyordum tuhaf oldu yani...
Merhaba kızlar yeni hamileleri tebrik ederim Allahım bebislerimizi sağlıkla kucagimza almayida nasip eder inşallah. Benim pek keyfim yok dün öğle kahverengi kanamam oldu dr u aradım bu donemde olabileceğini yatıp dinlenmemi söyledi dünden beri yatıyorum baya az geliyo artık ama yinede korkuyorum içim rahat değil umarım bebeğim iyidirböyle bişey başına gelen var mi
Kızlar birazdan kan sonucumu almaya gidiyorum nolur bol bol dua edin bu mübarek cuma gününde ýüzüm güler inşallah:18:
Amin Kuzuumm insaallah sagolun varolun Allah dua edenlerden bin razi olsun sendende insallah topikin biricik en citir ablasi:))Topitopum lafim sanaydi hepimize dua ettim bayanlarada eica ettim yarin meryem suresiyle yasini serifi okuyacagiz cumle anne olmak isteyenlere insallah kabul olur........
Hadi insallah guzel haberlerle don bekliyosKızlar birazdan kan sonucumu almaya gidiyorum nolur bol bol dua edin bu mübarek cuma gününde ýüzüm güler inşallah:18:
Amin Kuzuumm insaallah sagolun varolun Allah dua edenlerden bin razi olsun sendende insallah topikin biricik en citir ablasi:))
Hadi insallah guzel haberlerle don bekliyos
Ay bizde de ben istemem diyordum kimse beklemiyordu benden söyleyince sok oldular :)
Kabul olur gulum Rabbim kabul etmezmi hic bir kisi hurmetine hepimizinkini kabul eder insallah.. iste zaman bellu degil:)))Amin cnm 1 kisinin bile kabul olsa duasi kardir....insallah kabul eder yuce mevlam.....
göbüşümü doyurdum geldim
Yarasin mercimegime:)