- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.061
iyi çok şükürr çalıştınız dimii
Aynen tatlim hayirlisi olmazsin hamis kalirsin insallah...valla benim kayinvalide kusmaya baslamis icindekileride napim olmuyorsa dimi birde isin bu boyutu var......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim kayınvalidem ne yapsın iki gelini var eltim 6 yıllık evli 2 düşüğü olmuş dahada olmyor benim dsen bir yıldır olmuyor :) kadın içinden diodur belki iki tane aldık ikiside bi doğuramadışakası bi yana allah razı olsun bir gün duymadım kötü bi laf bu konuyla ilgili bana habire dioki kızım dik ayakları kalkma yat
Calistik cnm 3 gun full:) ne bende ne adamda hal kalmadi esime diyomki sana rapor verecem olsun hayirlisi:))))
gelmeyecek gelmeyecek inşallah
Ayaklari surudun sira gobisine yazmaya geldi :)) bu arada doktora ne zaman gidiyosun....
aman olsunda sonra istediği kadar dinlensinn
Cnm benim elti masallah 3 tane Allahtan onunkilerle tatmin oluyorlar.benimkide yumurtaligimin tek oldugunu biliyo benden saniyo sansin bosver...oglun bole diyememki cok uzulur herhalde....
kuzum benim doktor biraz garip bi adam,,,,, bebek 7 haftalık olmadan randevu vermiyo ilk gidişte hem keseyi görmek hem de kalp atışlarını duymak için.... kalp atışını duymadan ben gebesin diyemem diyo.. o yüzden randevum 18 ağustosta falan çok var yani
Kiz deniz yoksa hamismisin?
ya sen bunu banamı yazdın allahmı söyletti yoksa off inşallah öledir :))
kuzum benim doktor biraz garip bi adam,,,,, bebek 7 haftalık olmadan randevu vermiyo ilk gidişte hem keseyi görmek hem de kalp atışlarını duymak için.... kalp atışını duymadan ben gebesin diyemem diyo.. o yüzden randevum 18 ağustosta falan çok var yani
Evt cnm sana yazdim insallah valla bu ara kime ne desem cikiyo:)))) Allah buyuk denizim o hisleri tattirsin insallah babalarimiza......
aslında doktorun haklı sonuçta kalp atışını duyana kadar herşey muallakta ama allah korusun dış gebeliği olan hastası olsa onu nasıl anlıyodur ??
Senin bata varmi cokk...
Gecende sormustum simdi hatirladim hayirlisi senben ve senden birde denizden iyi haberler alalim insallah.....war daha canımağustos 2
Gecende sormustum simdi hatirladim hayirlisi senben ve senden birde denizden iyi haberler alalim insallah.....
ya sen bunu banamı yazdın allahmı söyletti yoksa off inşallah öledir :))