- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.141
Belliki o da cok sevinmis kiz.....bazen dusuncesiz oluyolar ama olsun napalim basimizdan eksik etmesin rabbim....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Artık umudum kalmadı tam iki buçuk sene oldu.doktora falan gitmicem artık çok yoruldum ya. Artık olursa olur olmazsa olmasın. Destekleriniz için çok sağolun kızlar
ay tamam sevindi de düşünür insan bi annesi de orda olmak ister mi istemez mi diye
topitopum başkasına sinirlendiyse benden çıkarmasın acısını herkesin nazını ben mi çekicem ben kime naz edicem
Biz kopalı çok oldu canım. Artık evliliğimi bile sürdürecek durumda değilim. Zaten benim stresten olmuyor çocuğum evliliğim berbat bakalım eylulde memlekete gidince bi ailemle konuşup duruma bakicaz artık.Tatlim su an bende seninle ayni durumdayim umutlarim tukeniyo. Ama esinle iliskiniz cok onemli. Bak ben uc bucuk sene vajinismus alti ay mantar ve kist. Derken esimle aram ilk gunlerdeki gibi degil ... siz kopmadikca umut hep vardir.
Bana naz et tmm....:))))
Artık umudum kalmadı tam iki buçuk sene oldu.doktora falan gitmicem artık çok yoruldum ya. Artık olursa olur olmazsa olmasın. Destekleriniz için çok sağolun kızlar
ay tamam sevindi de düşünür insan bi annesi de orda olmak ister mi istemez mi diye
topitopum başkasına sinirlendiyse benden çıkarmasın acısını herkesin nazını ben mi çekicem ben kime naz edicem
Bi koşu gittim geldim aldım agzımın payını oturdum kıçımın üzerine
Betam 0.38 çıktı. Gelirken hastaneye uğradım ordada bugün kadın doğum cular yokmuş nasıl bi iş bu ya. Adetim geceli bugün 5.gun niye bukadar geçti acaba kist mı var pöfff ya daha çekilecek çilem varmış
Biz kopalı çok oldu canım. Artık evliliğimi bile sürdürecek durumda değilim. Zaten benim stresten olmuyor çocuğum evliliğim berbat bakalım eylulde memlekete gidince bi ailemle konuşup duruma bakicaz artık.
yirim kız seniinasıl da güldürüyosun beni canım benim
Ciddiyim kiz enisteme karisma gir topige sayistir bana......mercimekte kizar bak size bebisim ilk gunden ortaligi karistirdim dicek yazik:))))
Ufak tefek kavgalar kirginliklar olur olmali da zaten .. onlar hep odunlar ve oyle kalacaklar. Duygusal ve tensel bag kopmadikca kucuk seyler buyutulmemeli abartilmamali. Biz artik birbirimizin duyarliliklarina karsi duyarsizlastik esimle.. ortak bi menfaat icin biraradayiz ve baska arayislar icinde degiliz ikimizde bizi bir arada tutan tek sebep bu. Ama sizler oyle degilsiniz Rabbim agzinizin tadini bozmasain kuzucuklarimBazen benimde bole rest cekesim geliyo sonra ya sabır diyorum Allahin isine sorgu olmaz diyorum ama topitopum sana katiliyorum esler hayat arkadasimiz iliskiyi yipratmamak sart.......
ooyyyy onu yirim ben yiiirrrr..... ama sanırım doktora gidene kadar içim rahat etmeyecek....
Ee valla gebe olmasan dayakliksin......ama olmaski icini rahat tut mercimegim iyi taaaaaammmi
arkadaşlar dünyaya çocuk getirmek mesele deilki ona güzel bi hayat sunabimek gerek eğer eşinzle aranzda sorun varsa önce bunu çözmelisniz belki herşey düzelir die çocuk yapmak çokta mantıklı deil ya düzelmezse o çocuğada yazık deilmi karşılıklı sewgi saydı fedakarlık ewlılıgı ayakta tutan bunlar önce eşinzle aranızı düzeltin mutlu bi aile olun ya yapmayın böyle
sen bana zaten kıyamazsınşu hamilelik takvimini diyorum yapsam mı yapmasam mı