Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Belliki o da cok sevinmis kiz.....bazen dusuncesiz oluyolar ama olsun napalim basimizdan eksik etmesin rabbim....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay tamam sevindi de düşünür insan bi annesi de orda olmak ister mi istemez mi diye

topitopum başkasına sinirlendiyse benden çıkarmasın acısını herkesin nazını ben mi çekicem ben kime naz edicem

Artık umudum kalmadı tam iki buçuk sene oldu.doktora falan gitmicem artık çok yoruldum ya. Artık olursa olur olmazsa olmasın. Destekleriniz için çok sağolun kızlar

Tatlim su an bende seninle ayni durumdayim umutlarim tukeniyo. Ama esinle iliskiniz cok onemli. Bak ben uc bucuk sene vajinismus alti ay mantar ve kist. Derken esimle aram ilk gunlerdeki gibi degil ... siz kopmadikca umut hep vardir.

Tatlim su an bende seninle ayni durumdayim umutlarim tukeniyo. Ama esinle iliskiniz cok onemli. Bak ben uc bucuk sene vajinismus alti ay mantar ve kist. Derken esimle aram ilk gunlerdeki gibi degil ... siz kopmadikca umut hep vardir.
Biz kopalı çok oldu canım. Artık evliliğimi bile sürdürecek durumda değilim. Zaten benim stresten olmuyor çocuğum evliliğim berbat bakalım eylulde memlekete gidince bi ailemle konuşup duruma bakicaz artık.

Artık umudum kalmadı tam iki buçuk sene oldu.doktora falan gitmicem artık çok yoruldum ya. Artık olursa olur olmazsa olmasın. Destekleriniz için çok sağolun kızlar

umudum kalmadı deme hiç seni çok iyi anlıyorum gitme doktora bi süre bırak bende bu ay kendı kendıme dedım gıtmıcem dıe we gıtmedım bır ıkı ay gıtmıcem hersey Allahtan canım o isteyince herşey olur umudunu yitirme...

ay tamam sevindi de düşünür insan bi annesi de orda olmak ister mi istemez mi diye

topitopum başkasına sinirlendiyse benden çıkarmasın acısını herkesin nazını ben mi çekicem ben kime naz edicem

Tontisim sen haklisin tabi bak karnindakide babasina kizdi su an annesini sinir etti diye .. tu kaka baba seniiiii::)

Bazen benimde bole rest cekesim geliyo sonra ya sabır diyorum Allahin isine sorgu olmaz diyorum ama topitopum sana katiliyorum esler hayat arkadasimiz iliskiyi yipratmamak sart.......

merhaba cnm bnmde adetim 5 gün gecikince bu ay hemen test yaptırdım sonuç negatifmiş.dünde aşılamaya karar verdik hemen doktoruma gittim.dünden beri iğne vuruluyorum.stresten gecikmiş olabilir adetin hakkımızda hayırlısı

Biz kopalı çok oldu canım. Artık evliliğimi bile sürdürecek durumda değilim. Zaten benim stresten olmuyor çocuğum evliliğim berbat bakalım eylulde memlekete gidince bi ailemle konuşup duruma bakicaz artık.

Tatlim ayni durumdayiz desene .. bizde su an kopma noktasindayiz sirf cocuk icin sabrediyorum oda olmassa bizimde sonumuz belli.

İliskinizi onarmak elinizde lutfen karsilikli caba gosterin ....kendinizi dinleyon esinizi begenmek degil seviyormuyum diye sorgulayin kendinizi ....hayat yanliz yasanmaz elbet sular durulur duzelir tum karmasalar... zaman sabir ve sevgi herseyin ilacidir.....

Ciddiyim kiz enisteme karisma gir topige sayistir bana......mercimekte kizar bak size bebisim ilk gunden ortaligi karistirdim dicek yazik:))))

ooyyyy onu yirim ben yiiirrrr..... ama sanırım doktora gidene kadar içim rahat etmeyecek....

Ufak tefek kavgalar kirginliklar olur olmali da zaten .. onlar hep odunlar ve oyle kalacaklar. Duygusal ve tensel bag kopmadikca kucuk seyler buyutulmemeli abartilmamali. Biz artik birbirimizin duyarliliklarina karsi duyarsizlastik esimle.. ortak bi menfaat icin biraradayiz ve baska arayislar icinde degiliz ikimizde bizi bir arada tutan tek sebep bu. Ama sizler oyle degilsiniz Rabbim agzinizin tadini bozmasain kuzucuklarim

arkadaşlar dünyaya çocuk getirmek mesele deilki ona güzel bi hayat sunabimek gerek eğer eşinzle aranzda sorun varsa önce bunu çözmelisniz belki herşey düzelir die çocuk yapmak çokta mantıklı deil ya düzelmezse o çocuğada yazık deilmi karşılıklı sewgi saydı fedakarlık ewlılıgı ayakta tutan bunlar önce eşinzle aranızı düzeltin mutlu bi aile olun ya yapmayın böyle

Valla oyle bigun geldiki esyalari topladim butun ceyizide tasimamiz icin sabahi bekliyoz bu arada ayni aksam bir buyukle geldi annemlere o gun sordum kendime umut varmi hayir yoktu.....peki seviyormuyum evt o zaman hadi yuvana dedim rabbim o gun bizi sınadı ve Allahim bozmasin tam 2 sene olacak bir kez bile ciddi kavga etmedik....bende cok degistim ama.....bence biraz kendinizi dinleyin....hicbir evlilik mukemmel degil ama sevgi cok seyi gormezden gelir......

Tatlim orasi oyle olmuyo iste.. yas ilerledikce anne ve baba olmak istiyorsun. Benim bir cocugum olacaksa bu su anki esimden olsun istiyorum cunku o cok iyi bir baba insan dost arkadas yoldas.. ama es olarak bir on yil sonrasi goremiyorum diye cicuk yapmaktan nasil vazgecebilirim kirk yasinda cocugu kim verecek bana. Tabikide cocuklar anne babalariyla mutlu aile yuvalarinda buyusunler ama evli kalip huzursuz ortamda buyuyen cocuklar oldugu kadar ayri olup cok mutlu cocuk yetistiren aileler var. Hayatin kaderin nw getirecegini bilemeyiz ve maalesef hep yirmili yaslardada kalmiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…