- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.081
merhaba cnm gittin mi doktora bebegi ve kalp atışını gördün mü ben p.tesi gidecegim kahverengi lekem geliyor hala kanama yok ama kese boyutu 22mm dedi gelişme olupolmadıgına bakacak ultrasona göre 6 / 7 haftalık dedi ama bebegi göremedim daha gelişme olmazsa p.ztesiye kdr alacak.
Mrb cnm gördük biz 8. Haftada. Çok şükür bir sikintimiz yok. Bizim USG de 5 gün önden gidiyor. İnşallah sende güzel haberler al canim içini ferah tut. Başka Dr a da gitmeyi ihmal etme.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kozlar rüyamda erkek bi çocuk gördüm 1-2 yasinda mavi gözlü( bu arada babam deniz mavisi gozleri ona benzedin diye dua ettim hep) bana gülen gözlerle vakti çok tatliydi konusmadi ama eşime dedim ki - ay gözlere bak benim istediğim gibi dedik ve uyandim.
İnsallah cnm bu arada doktor degistirdinmi yoksa hala medipolemi gidiyorsun?
Herkese gunaydin....
Bugün 10 haftalik olduk. Sabah iyi kalktim inşallah Gin içinde boyle devam eder. Siz nasilsiniz bakalim?
kuuuzzzuuummmm teşeekkkür ederiimm nasılsınnnn
Kotuyum ben yaa.( bugun yum. gunum kocam olacak adama mutlaka degerlendirces dedim dun gec geldi eve .. bu aksam calisiyor. Cmrt sabaha gelecek. Cmrtsi aksama gec kalirmiyim bilmiyorum. Ama bogasim geldigi icin onu dusunemiyom bile... ben bu adamla napacam ya odun kalas umrunda degil hic birsey. Boole iste .. yazmasamda takipteyim ama sevincinizle seviniyom valla kuzum... sizi seyrettimi unutmayin:)))))
aaaaaa neden kisinirlenme erkekler maalesef böyle... anlayışsız oluyorlar..... bende şimdi çok kızdım telefonu yüzüne kapattım
aaaaaa neden ki
ya günlerdir oğluma acaba nasıl söyleriz bunun derdine düşmüştüm... beyefendi dün gece söylemiş birde sevinçle anlatıyo böyle dedi böyle yaptı sinir oldum tşk ederim düşündüğün için bende günlerdir birlikte söyleyelim diye bekliyorum dedim kapattım düşüncesiz işte
Yaaaaa( al sana bi odun daha :) (kizma lutfen kendimkine sinirimden sizinkilere parliyom ... biraz duygu biraz paylasimci ruh lazim bunlara yaa ..
odun ama haklısın niye kızayım ki.... bizler kadar ince düşünemiyorlar maalesef
Hazalcim bir ark. Kişi 10 yasinda karnındaki bebekten mektup yazip vermiş ve videoya çekmiş o kadar güzel ki iste ablacim ben geldim 8 aylik bir yolculuğa ciktim sonunda yaninda olucam o kadar heyecanliyim ki sen benim ablam olscaksin. Birlikte oyunlar oynayacagiz ve ben sana abla diyeceğim felan... Kiz okuyo agliyo ay ben bile izlerken agladim çok muhteşemdir benimki ufak ama sen boyle birşey yapabilirsin esin söylemiş olsa bile senden daha farkli olur hem de şimdiden sempati kazanmaya baslar cnm.
Hazalcim bir ark. Kişi 10 yasinda karnındaki bebekten mektup yazip vermiş ve videoya çekmiş o kadar güzel ki iste ablacim ben geldim 8 aylik bir yolculuğa ciktim sonunda yaninda olucam o kadar heyecanliyim ki sen benim ablam olscaksin. Birlikte oyunlar oynayacagiz ve ben sana abla diyeceğim felan... Kiz okuyo agliyo ay ben bile izlerken agladim çok muhteşemdir benimki ufak ama sen boyle birşey yapabilirsin esin söylemiş olsa bile senden daha farkli olur hem de şimdiden sempati kazanmaya baslar cnm.
Kuzum yuzunu ben bile gormek isterdim nasil tepki verdi ne dedi belki sen olsa karnina dokunmak isteyecekti:)) sen nerdeydin kis onlar konusurken