Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

korkma canım senin gibi olan çok kişi var bu forumda bol bol su içip dinlenmen lazım eğer artarsada ki allah korusun hemen dra git progesteron ilacı verir tabi duayıda kesinlikle unutmuyoruz ayetel kürsi oku bol bol :KK66: rabbim şu cuma gününün hürmetine inşallah en kısa zamanda akıntını keser canım
Saol canım Allah razi olsun dünden beri yatıyorum zaten bol su da tuketiyorum. insallah minigim iyidir.

Bi koşu gittim geldim aldım agzımın payını oturdum kıçımın üzerine :KK5:
Betam 0.38 çıktı. Gelirken hastaneye uğradım ordada bugün kadın doğum cular yokmuş nasıl bi iş bu ya. Adetim geceli bugün 5.gun niye bukadar geçti acaba kist mı var pöfff ya daha çekilecek çilem varmış

Betam 0.38 çıktı. Gelirken hastaneye uğradım ordada bugün kadın doğum cular yokmuş nasıl bi iş bu ya. Adetim geceli bugün 5.gun niye bukadar geçti acaba kist mı var pöfff ya daha çekilecek çilem varmış

böyle düşünme canım yaa.. Rabbimin bir bildiği vardır elbet stres yapma sakın

Betam 0.38 çıktı. Gelirken hastaneye uğradım ordada bugün kadın doğum cular yokmuş nasıl bi iş bu ya. Adetim geceli bugün 5.gun niye bukadar geçti acaba kist mı var pöfff ya daha çekilecek çilem

Belki stresten geçilmiştir canim ya kotu dusunme hemen ins bise yoktur bebisin en kisa zamanda gelsin sana Allah in izniyle ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun beni arama gunu galiba:S tel durmadi:)

ayyyy ben bu adamı öldürecem yaaa. aramış sinirin geçtimi diyo.. geçti dedim.. o zaman bana bi özür borcun var diyo.. asıl sen benden özür dile dedim benden habersiz çocuğa söylediğin için dedim.. annen hamile dememişte sadece ilerde kardeşin olucak demiş bu ne ya... sonrada bağırmaya başladı böyle bağırıp çağıracaksan başkalarına kızıpta benden sinirini çıkaracaksan kapatıyorum dedim yine kapattım teli

Artık umudum kalmadı tam iki buçuk sene oldu.doktora falan gitmicem artık çok yoruldum ya. Artık olursa olur olmazsa olmasın. Destekleriniz için çok sağolun kızlar

Kiz bu dogmadan bu kadar tatli ya dogunca yerim onu ben......

Utanacak ne var kuzum.....totosunu yer teyzesi.....

Hahaha bende yicem bananeeee

ayyyy ben bu adamı öldürecem yaaa. aramış sinirin geçtimi diyo.. geçti dedim.. o zaman bana bi özür borcun var diyo.. asıl sen benden özür dile dedim benden habersiz çocuğa söylediğin için dedim.. annen hamile dememişte sadece ilerde kardeşin olucak demiş bu ne ya... sonrada bağırmaya başladı böyle bağırıp çağıracaksan başkalarına kızıpta benden sinirini çıkaracaksan kapatıyorum dedim yine kapattım teli

Hmm kuzum o farkinda diil heralde naptinin senin icin oneminin. Yada baska birseye sinirlenmis o

Belliki o da cok sevinmis kiz.....bazen dusuncesiz oluyolar ama olsun napalim basimizdan eksik etmesin rabbim....

X