- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.721
beta 6000 suan 5 haftalik
masallah canımm , pekı ılk kan testınmı bu ? benım adet yarın dun test yaptırdım 21.2 cıktı :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beta 6000 suan 5 haftalik
Masallah cnm en verimli cagindasin:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dur size nazar takayım bebişlerinize degmesin nazar
Yarın sabah ilk idrarda yapıcam bakalım ne çıkacak aslında hiç ümidim yok ama. Geçen hafta akıntıya karışık çok az pembe leke kan gibi bişey geldi. Yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum ama yine de bilmiyorum inş hamışimdir.
Hazal su son 1 hafta icinde birliktelik olmusmuydu sizde....
Adet gunum den birgün önce oldu canım hayırdır
Meyraa cook sevindim senin adına:)))
canım benım reglım 10 temmuz 7 temmuzda aksam test yaptım 2 aet test pes pese cok sılık cıktı ıkısıde (orucluydum agzıma bı damla bıse gırmeden test yaptım tabı sabah ıdrarı gıbı oluo ) ertesı gun sabah ıdrarı ıle tekrar yaptm sılık cızgıde yok tek cızgı , o aksamı yıne yaptım 4 gun onceden sonuc veren produktor mu ne ondan yıne cıkması tek cızgı ayna gıbı 1 saat sonra bıl ebaktık test tık yok , dayanamadım gıttımkan verdım ve pozıtıf cıktı sonuc =) umudunu yıtırma sekerım
Cnm gec dollenmeyi arastirdimda o yuzden sordum...naptin biraz duzeldinmi...
Iyiyim kuzum Rabbimin izniyle gayet rahatım bebisim benimle ve degerım artacak inşallah buna inanıyorum blackin eski yazılarını okudum onunda ilk testi 122 imiş onun arttı benimde artacak inşallah
Benim bugun 3. Gunum hala adet olmadim. Dunden beri beyaz akintim var ondan onceki 3 gun damar gibi kahverengi akintilarim oldu. Birdr esimle son iki iliskide persembe ve cumartesi kan geldi cok az. Ilk kez oldu bu. Esimi ikna edemedim ara sor tahlil sonucunu dedim ama cekiniyormus. Yarin arar belki. Sizce nedir benim durumum. Birde her adetten 4 5 gun once goguslerim siserdi ve elimi vuramazdim. Simdi goguslerde tik yok. Sirtim komple cok agriyor bide dizlerim 😟😟
Samsung Note 3
Cnm test yapmadinmi
En son adet olacagim gun yapmistim iyi testlerden degildi. Cikmamisti onda . Ondan sonra yapmadim. Hayal kirikligi oluyor. Cok uzuluyorum
Samsung Note 3
ya neden kimse cvp yazmiyo nedeeen :-( birinin bi derdi oldgunda geceler boyunca cvplar yazan bana simdi bi kisi bile cvp yazmiyo.sabahtan beri aglamaktan helak oldum :'(