Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

valla cnm burnumdan gelmisti adam sonra basima kalkti ama en cok olan bana olmustu. bana iyi gelecegini dusunmustum ama aksi oldu hayirlisi olsun....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla cnm burnumdan gelmisti adam sonra basima kalkti ama en cok olan bana olmustu. bana iyi gelecegini dusunmustum ama aksi oldu hayirlisi olsun....

öyle tabii bende şu an muallaktayım valla ne yapacağımı bilmiyorum herşey üst üste geliyo

Kızlar son 3 gun var adetıme nolur dua edın benım ıcın kırmızı kartı yemıyım de hamiş olmuş olayım yaa. test yapsam cıkar mı acaba?

Kızlar son 3 gun var adetıme nolur dua edın benım ıcın kırmızı kartı yemıyım de hamiş olmuş olayım yaa. test yapsam cıkar mı acaba?

İnsallah diledigin gibi olur.bence cikabilirde ama cikmayanlarda oldu tabi....

İnsallah diledigin gibi olur.bence cikabilirde ama cikmayanlarda oldu tabi....

insallah canım ya o kadar cok ıstıyorum kı anlatamam. negatıfı gormekten cok korkuyorum 2 gun once yaptıgımda negatıftı. sımdı 3 gun var silikte olsa cıkmaz mı yoksa erken mı kı :S

eşim iş değiştirme konusunda ısrarcı hep hayır diyorsun bu kez evet de diyo bilmiyorum ki kararsızım bende ekstra bi maaş artışı olmayacak sadece ortam değişecek

pekı hamıle oldugunu bılıyorlar mı sonra bunu sorun yapmasınlar surda 7 ay daha calısıp ayrılacaksın cunku

insallah canım ya o kadar cok ıstıyorum kı anlatamam. negatıfı gormekten cok korkuyorum 2 gun once yaptıgımda negatıftı. sımdı 3 gun var silikte olsa cıkmaz mı yoksa erken mı kı :S

cnm bizim black uc gun once yapti yoktu simdi gebe ama bazi arkadaslardada silik cikti bence moralini bozma bir gun daha bekle

Ama soylede bisey var girecegin ortama biraz yabanciysan bu sende stres yapabilir biraz ertele kararini istersen....

erteleme şansım yok,,,, stres yapacağımı sanmıyorum sadece 1-2 gnü o da alışma aşaması

pekı hamıle oldugunu bılıyorlar mı sonra bunu sorun yapmasınlar surda 7 ay daha calısıp ayrılacaksın cunku

canım bilmiyorlar ya gidip konuşucam böyle böyle dicem kabul ederlerse

cnm bizim black uc gun once yapti yoktu simdi gebe ama bazi arkadaslardada silik cikti bence moralini bozma bir gun daha bekle

haklısın canım 1 gun daha dayanıyım hem ilk ıdrarla çıkıyomuş sanırım dimi?

Sabah idrari en iyisi cnm bencede bekle....

tamam canım cok tesekkur ederım. Allah isteyen dileyen herkesın kucagını boş bırakmasın RABBİM AMİN..

haklısın canım 1 gun daha dayanıyım hem ilk ıdrarla çıkıyomuş sanırım dimi?

canım benım reglım 10 temmuz 7 temmuzda aksam test yaptım 2 aet test pes pese cok sılık cıktı ıkısıde (orucluydum agzıma bı damla bıse gırmeden test yaptım tabı sabah ıdrarı gıbı oluo ) ertesı gun sabah ıdrarı ıle tekrar yaptm sılık cızgıde yok tek cızgı , o aksamı yıne yaptım 4 gun onceden sonuc veren produktor mu ne ondan yıne cıkması tek cızgı ayna gıbı 1 saat sonra bıl ebaktık test tık yok , dayanamadım gıttımkan verdım ve pozıtıf cıktı sonuc =) umudunu yıtırma sekerım

Kizlar az once bir sitede folik asit haberi okuyodum baska bir habere gectim bilim adamlarinin yumurtanin omrunun kisiden kisiye degismekle beraber max. 3 ila 5 saat oldugunu soylemisler. Ben ayni haberi jinekoloji dergisindeki bir yazida okumustum. Yani test yapanlar catlamadan oncesini kesin degerlendirin diyorum. Gerisi rabbimin takdiri.
Cok uyuzum ben bugün,(

Hayirdir canim havadan mi:)

yapma canım bekle bence aklını bulandırıyor testler ınsanın yada yok dayanamıyorum dersen dırek kan testı yaptır ama evde ıdrar testı yapma bekle en azından adet gununu

Kizlar az once bir sitede folik asit haberi okuyodum baska bir habere gectim bilim adamlarinin yumurtanin omrunun kisiden kisiye degismekle beraber max. 3 ila 5 saat oldugunu soylemisler. Ben ayni haberi jinekoloji dergisindeki bir yazida okumustum. Yani test yapanlar catlamadan oncesini kesin degerlendirin diyorum. Gerisi rabbimin takdiri.

Hayirdir canim havadan mi:)

Bilmiyom gulum yaaa cok gicik bir gun herhalde havadan...bu arada paylastigin bilgi icin tesekkurler dun catlatma ignesi vuruldum dun degerlendirdik bende bekliyoeum

canım benım reglım 10 temmuz 7 temmuzda aksam test yaptım 2 aet test pes pese cok sılık cıktı ıkısıde (orucluydum agzıma bı damla bıse gırmeden test yaptım tabı sabah ıdrarı gıbı oluo ) ertesı gun sabah ıdrarı ıle tekrar yaptm sılık cızgıde yok tek cızgı , o aksamı yıne yaptım 4 gun onceden sonuc veren produktor mu ne ondan yıne cıkması tek cızgı ayna gıbı 1 saat sonra bıl ebaktık test tık yok , dayanamadım gıttımkan verdım ve pozıtıf cıktı sonuc =) umudunu yıtırma sekerım

cnm sonra yaptinmi hic kandan sonra yani....

X