- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.641
ben hala aynı yerdeyim çünkü kafamdan çıkmıyo doktorum izne ayrılıyomuş yarın tekrar aynı yerde test yaptırın dedi hemşire
Hic çok değil ya .bende pantolon ütüsunu hiiic sevmem.eşim kendi yapiyo sagolsun..
Peki Kim bu evi temizlicek uff biri olsada su evi parlatsa:))
ben hala aynı yerdeyim çünkü kafamdan çıkmıyo doktorum izne ayrılıyomuş yarın tekrar aynı yerde test yaptırın dedi hemşire
bu kafayı nasıl dağıtmak lazım yaaaa
Huhu ordamisin....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
burdayım kuzum bakınıyorum öyle
Anlat bakim ablana sen şu işin takilan yanini.....
Canim korkma yükselir allahın izni ile inşallah. Bu arada ne iş yapiyorsunkafamda deli sorular..... değer gerçekten düşük mü ?,,,,,, yarın kan verince yükselecek mi ?,,,, işyerinde iş değişikliği sözkonusu teklif aldım acaba gitsem mi ??? kalsam üzülür müyüm ?? falan filan işte
Canim korkma yükselir allahın izni ile inşallah. Bu arada ne iş yapiyorsun
Kızlar mayısta aşılama yaptırdım tutmamisti haziranda tekrar gittim aşılama için 3 cmlik kistın var tedaviye ara verelim dedi. Ayın 5 de kpss sınavım vardı ona yogunlastim bende cumartesi sinavim çok kötü geçti sinirlerim bozuldu. Hala kendime gelmedim.bugun arkadaşım aradı ayin 7sinde adet olcaktin oldumu diye o soyleyince geciktigimin farkına vardım. Ve hala tık yok.yarin kan vereceğim ama korkuyorum kist ten gecikme olduysa.2 buçuk senedir hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum.
kafamda deli sorular..... değer gerçekten düşük mü ?,,,,,, yarın kan verince yükselecek mi ?,,,, işyerinde iş değişikliği sözkonusu teklif aldım acaba gitsem mi ??? kalsam üzülür müyüm ?? falan filan işte
Cnm simdi bu deger cift rakamli olsa kimyasal ihtimali malesef oluyo 100 ü devirmis kan degerinde kimyasal olasiligi cok dusuktur ....disgebelikte normal degerde ama artista sorun vardir yani sen bosuna evham uapiyorsun yarin sonuc alinca anlayacaksin muhtemelen 300 lerde bir degerle karsilasacaksin buda seni tatmin edecek insallah.....iş yerindeki teklife gelince bence ortam, maas farki bunlari goz onunde tutacaksindir elbet dogru karari yine sen verebilirsin bence stres yapacak herseyden bu ara uzak dur......
e belkide hamilesindir bi test yapsaydın canım?
eşim iş değiştirme konusunda ısrarcı hep hayır diyorsun bu kez evet de diyo bilmiyorum ki kararsızım bende ekstra bi maaş artışı olmayacak sadece ortam değişecek
Peki esin neden istiyor
Canim test yok evde eczanede uzak dolmusla gidiliyor saglikocagi daha yakın yarın sabah hemen tahlil yaptıririm. Ama benim kasiklarim arada batma oluyor ve bacagima vuruyor kesin kist var ama yinede Rabbim bilir hayirlisini
şu an başımda bulunan müdürlere sinir oluyo
şu an başımda bulunan müdürlere sinir oluyo
valla cnm bir subeden baska bir subeye gecmeme esim karsi cikmisti dinlemedim gectim sonrasi hayalkirikligi....erkekler bu tur konularda biraz daha objektif bakiyo ben duygusal davranmistim ama karar senin tabi simdi ne zaman konusu olsa hep hakliydi dinlemedin diyo......