- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.941
3.gunde cıktı 1165 canım :) ay cok mutluyum yaa cok rahtladım :)
olmasi gerekendem yuksek hatta.doktorunu derhal degistir derim.verdigi psikolojik zarara bak ya
Hayirli olsun CNm saglikla al kucagina ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminnn canim ins bende guzel haberler alırım bat 10 temmuz bakalim :s Ne guzwl mutluluk bu ua hep gul arkadaşım Allah im hep gulucukler sacmani mutluluklar yasaamani nasip etsin :*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kozlar 9 yada 10 temmuz batim bugün bavul toparlayıp yarin uzun bi yola gidicez kan testi yaptirsam cikar mi ama bugün pazar pazar günü test yaptırabilir miyim.
Kuzum rabbim daim etsin. Benim 4 gun gecti belirtiler devam akintimda var. Ama idrar testim negatif ya. Sen pozitifi ne zaman yakaladin napsam
dun aksam kadını gorunce sok olduk zaten :) dedım bu seferde begenmezse bogarım onu :) kadın odaya geldı kagıda baktı. degerın guzel dedı haftaya gel dedı we gıttı
kac haftalıkoldugunu soylemedı :) karnım baya gerılmeye baslıyo. ıkız olma ıhtımalı aklıma geldı de.ama 8. haftayı beklemek gerekıyo :)
Kuzum rabbim daim etsin. Benim 4 gun gecti belirtiler devam akintimda var. Ama idrar testim negatif ya. Sen pozitifi ne zaman yakaladin napsam
cnm ilişkiden sonra 15 gün olduysa çıkabilir. özellerde yapılıyo galiba
şekerim neyi bekliyosunkan tahlili yaptırsana
ben bat tan 1 gün önce yaptım çok çok çok silik çıktı ertesi gün iyice belirdi. battan 1 gün sonra yaptım yine aynı şey oldu hatta negatif diye kenarı atmışlığımda var yani
hayatım sen nerde oturuyosun? istanbuldaysan hangi hastaneye gidiyosun
bitlim nssldin .durunlar sonuxlar nasil
tatlım ben ıstanbulda umranıyedeyım. bu tahlıllerı afıyet hastanesınde yaptırdım. ama bı suredır dr lardan memnun degılım sırf ewıme yakın dıye gıdıyorum. ama daımı olarak kozyatagı central hospıtale ya da kadıkoy acıbademe gıdıcem temmuzda. oncelıklı tercıhım central hospıtal. cunkı dr lagenc we guler yuzlu. kımyasal oldugu ay dr benı karsısına aldı herseyı tek te anlattı guzelce ılgılendı. bu yuzden oraya ıcım ısındı.
salı günü keseyi görmeye gidicem hayatım onun dışında bi değişiklik yok bi sıkıntı yokhamilesin demeseler hamile olduğumdan haberim bile yok o derece yani
bol bol yat dinlen ayaklarini uzat.ani hareketler yapma.bende sali gunu gidicem ilk defa.dun degerim 2020 idi.sence saliya kadar kese ve bebek gorunurmu dersin.sali gunu tahmini degerim 5000 ler de olur.
şimdiiii benim 4.7 de değer 185 di doktor tahlil kağıdında hesap yaptı salı günkü değere 2960 yazmış keseyi görelim dediğine göre seninki havada karada denizde görülür
moral kaynagim yaaa.muckkk yanaklarindan.seni cok seviyorum kiz ben.
takip ediyorum seni her yerde yazıyosun bu kadar sıkıntı yapma olmaz ama çekicem kulaklarından
merak ediyorum.ne bilim herkesten bi fikir almak istiyorum.haklisin cok fazla kafami karistirmamam gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?