- 3 Mart 2013
- 520
- 691
- 83
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.981
aminn canım canıı gönülden aminn inşallah bu ay senın ayındır:)
Listeye eklemek için bilgi acmam lazim basinda durmaya halim yok kendimi iyi hissetsem hemen yemek yapiyom oglanla adama. Cepten de ekleniyor izin vermiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun canım ilk aşılaman. Özel hastanedemi yaptiriyosun ne kadar tutuyor ucret
kızlar degerım 1165 cıktı :) 255 ten 1165 e fırladı :) dr haftası ıcın bısey demedı. haftaya keseyı gormek ıcın cagırdı :)
kızlar degerım 1165 cıktı :) 255 ten 1165 e fırladı :) dr haftası ıcın bısey demedı. haftaya keseyı gormek ıcın cagırdı :)
şimdiiii benim 4.7 de değer 185 di doktor tahlil kağıdında hesap yaptı salı günkü değere 2960 yazmış keseyi görelim dediğine göre seninki havada karada denizde görülür
moral kaynagim yaaa.muckkk yanaklarindan.seni cok seviyorum kiz ben.
çok tesekkur ederım cnm :)
karnimdan bakti canim
canım gec yumurtluyosun demekkı ondandır
Kizlar Rabbim sag salim kucaniza almayi nasib etsin Allah hayirli hamilelik saglikli dogum guzel bebisler ihsan etsin size.
Kacirdigim diger hamisler sizlerede bu duam Yuce Mevlam bizede nasib eder insaallah. Burda bekleyen isteyen herkese
canım gözünaydın çooook sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine
Cm hayırlısı olsun inşş keseyide görürsün
Kizlar Rabbim sag salim kucaniza almayi nasib etsin Allah hayirli hamilelik saglikli dogum guzel bebisler ihsan etsin size.
Kacirdigim diger hamisler sizlerede bu duam Yuce Mevlam bizede nasib eder insaallah. Burda bekleyen isteyen herkese
Kizlarrrr galiba hamileyim yaaaa
Gozun aydin canim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah bat gecmismiydi
Kiiiiiizzz çok sevindim gozunaydin çok sevindim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?