- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.921
sol tarafim agriyo .bu degerlerle dis gebelik olurmu peki
canım ınan kum olsa yerınde duramazsın mahfeder senı. tas tatlı tatlı agrır sonra sıddetlenmeye baslar
Kızlarrrr bugün ilk ignemii vuruldum aşılama ignesi çokda heyecan vardı şimdi kendim her akşam vurcam 5 günlük igne dua edin banada inşş hamileyim diye haykırırım
Kızlarrrr bugün ilk ignemii vuruldum aşılama ignesi çokda heyecan vardı şimdi kendim her akşam vurcam 5 günlük igne dua edin banada inşş hamileyim diye haykırırım
kızlar degerım 1165 cıktı :) 255 ten 1165 e fırladı :) dr haftası ıcın bısey demedı. haftaya keseyı gormek ıcın cagırdı :)
Allah saglikla kucagina almak nasip etsin canim cok sevindim senin adina :*
kızlar degerım 1165 cıktı :) 255 ten 1165 e fırladı :) dr haftası ıcın bısey demedı. haftaya keseyı gormek ıcın cagırdı :)
daha cok erken hemen gıtme kız yumurtlamadan yenı cıkmıssın :) bıraz daha bekle sen yıne de
bak ben sana dememismiydim. cok sevindim.bat i gecen kacinci gunun degeri bu peki
Kuzum gözün aydın Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına versin Inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım biliyorum çok heyecanlısın ama lütfen erken test yapma bırak adetin geçsin 1 hafta ve çok düşünme banada böle diyenlere kızıyordum ama dinlemedim sonra hayal kırıklığında çok üzüldüm ama beni dinlersen sakın test yapma bekle :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
3.gunde cıktı 1165 canım :) ay cok mutluyum yaa cok rahtladım :)
3.gunde cıktı 1165 canım :) ay cok mutluyum yaa cok rahtladım :)
aminnn canım amiiinnn Allahım sana da nasıp eder ınsallah
ya cok mutluyum artık yaaaa hewesım kursagımdan asagıya ındı :) Allahıma bınlerce sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?