• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

canım ınan kum olsa yerınde duramazsın mahfeder senı. tas tatlı tatlı agrır sonra sıddetlenmeye baslar

Kuzum cok siddetli agri sikayeti ile dr gittim ben kum cikti sonra normal randevu aldım gittim tum tahlillerim yapıldı kum cikti onlardada,tas daha once dusursum ben yerleri yalamistim resmen simdilerde surekli kasik agrim var ama gebelikmi kummu adlandiramiyorum iste :s

Kızlarrrr bugün ilk ignemii vuruldum aşılama ignesi çokda heyecan vardı şimdi kendim her akşam vurcam 5 günlük igne dua edin banada inşş hamileyim diye haykırırım :52:

Hayırlı olsun canım ilk aşılaman. Özel hastanedemi yaptiriyosun ne kadar tutuyor ucret

Kızlarrrr bugün ilk ignemii vuruldum aşılama ignesi çokda heyecan vardı şimdi kendim her akşam vurcam 5 günlük igne dua edin banada inşş hamileyim diye haykırırım :52:

Hayırlı olsun canım ilk aşılaman. Özel hastanedemi yaptiriyosun ne kadar tutuyor ucret

kızlar degerım 1165 cıktı :) 255 ten 1165 e fırladı :) dr haftası ıcın bısey demedı. haftaya keseyı gormek ıcın cagırdı :)

Kuzum gözün aydın Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına versin Inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha cok erken hemen gıtme kız yumurtlamadan yenı cıkmıssın :) bıraz daha bekle sen yıne de :D

Canım biliyorum çok heyecanlısın ama lütfen erken test yapma bırak adetin geçsin 1 hafta ve çok düşünme banada böle diyenlere kızıyordum ama dinlemedim sonra hayal kırıklığında çok üzüldüm ama beni dinlersen sakın test yapma bekle :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bat dündü henüz gelen giden yok arada kasıklarima hafif ağrılar giriyor ama neden bilmiyorum herhangi bir bel ağrım yok hayırlısı bakalım

Rüyamda kopkoyu çizgi gördüm kalktim yaptim cevabimi aldim 9 temmuz batim ams adet olucam gibi islak hissediyorum birde karnim acayip gazli

Son düzenleme:
Canım biliyorum çok heyecanlısın ama lütfen erken test yapma bırak adetin geçsin 1 hafta ve çok düşünme banada böle diyenlere kızıyordum ama dinlemedim sonra hayal kırıklığında çok üzüldüm ama beni dinlersen sakın test yapma bekle :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yanlıs kısıye yazdın kız :) ben zaten hamişim :)

aminnn canım amiiinnn Allahım sana da nasıp eder ınsallah :49::49::nazar:

ya cok mutluyum artık yaaaa hewesım kursagımdan asagıya ındı :) Allahıma bınlerce sukur :52:

Aminnn canim ins bende guzel haberler alırım bat 10 temmuz bakalim :s Ne guzwl mutluluk bu ua hep gul arkadaşım Allah im hep gulucukler sacmani mutluluklar yasaamani nasip etsin :*

Kozlar 9 yada 10 temmuz batim bugün bavul toparlayıp yarin uzun bi yola gidicez kan testi yaptirsam cikar mi ama bugün pazar pazar günü test yaptırabilir miyim

Back
X