• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

adet gunu betam 255 cıktı. Doktor dıs gebelıkten suphelendı. Bugun tekrarlıcam tahlılı. Degerımı dusuk buldu doktorum :( ama test yaptım bugun ıkıncı cızgı koyu cıktı :)

delimi o doktor ya adet gunu beta hcg 255 ve dusukmu dedi.peki muayene ederekmi karar verdi sadece degere goremi karar verdi

kız hamişş topiği olmus burası masallahhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kızlar hayırlı ugurlu olsun saglıkla kucagınıza alın sizlerden dualar bekliyoruz bizleride unutmayın dualarınızda

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN:21::21::21:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
Amin.okudum.cennet kapisinin ustunde yazan o mubarek bes ismin hurmetine hepinizin saglikli cocuklari olsun insallah

Kizlar bisey sormustum cvp gelmedi bugün kan testi yaptirsam hamile olup olmadigim belli olur mu yola gidicem gitmeden öğrenmek istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben burayı hiç bilmiyorum hayatım :26: dün doktora gittim hemşiresiyle oturduk konuştuk dedim başka nerde görev yapıyo çünkü burda saat 3 e kadar kalıyo. 3 ten sonra bakırköye geçiyomuş baya yoğun çalışıyo:31:

cnm uzmanlar tıp tam devlet hastanesinin karşısında muayne ücreti 15 lira olmuş. muaynemi orda oluyorum ama doğum başka yerde olcak.esencanın yeri değişti kocaman özel bi hastane oldu öncekini bende sevmiyodum zaten 1 kere gittim ama şimdiki çok iyi yaa.

evet görünüş falan güzelde cok kalabalık oluyor.kadın doğumun önünü bi görsen felaket.ya suan hamilesin sanırım cnm bişi sorucam.bi kaç gundur bir akıntım varda süt beyazı koku yok bugun baktım felaket derecede var .süt kesiği gibi.adetimden önce hiç böle akıntım olmazdı acaba gebelik belirtisimdir bu.:52:

delimi o doktor ya adet gunu beta hcg 255 ve dusukmu dedi.peki muayene ederekmi karar verdi sadece degere goremi karar verdi

canım sadece ultrasonla baktı bısey gorunmuyo ıcın tem8z dedı.snra tahlıl ıstedı. degerın 255 cıktı dusuk cıktı dedı dıs gebelık olabılır dedı. oncekı ay kımyasal gecırdım dıyınce yuzu dustu zaten.eywah bu da dusecek der gıbı :( hewesımı kursagımda bıraktılar yanı :(

Kizlar bisey sormustum cvp gelmedi bugün kan testi yaptirsam hamile olup olmadigim belli olur mu yola gidicem gitmeden öğrenmek istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canm çıkar bence az da olsa yükselme olur yaptır aklında klamsın keşke yaptırsaydım demezsin :34:

canım sadece ultrasonla baktı bısey gorunmuyo ıcın tem8z dedı.snra tahlıl ıstedı. degerın 255 cıktı dusuk cıktı dedı dıs gebelık olabılır dedı. oncekı ay kımyasal gecırdım dıyınce yuzu dustu zaten.eywah bu da dusecek der gıbı :( hewesımı kursagımda bıraktılar yanı :(

korkma .bisey olmaz insallah.bence hicte dusuk degil

adetim bir gin gecmisti beta hcg 290 iki gun sonra 785 iki gun sonra ise 2020 .nasil acaba bu ilerleme.birde ikizmidir acaba diye kafama takiliyo

evet görünüş falan güzelde cok kalabalık oluyor.kadın doğumun önünü bi görsen felaket.ya suan hamilesin sanırım cnm bişi sorucam.bi kaç gundur bir akıntım varda süt beyazı koku yok bugun baktım felaket derecede var .süt kesiği gibi.adetimden önce hiç böle akıntım olmazdı acaba gebelik belirtisimdir bu.:52:
hiç bilmiyorum canım ya bende akıntı bekliyorum ama akıntım yok:44:

senin doktorun deli deli:26: benim bat 1 temmuzdu dün yaptırdım 185 çıktı da senin bat günü 255 çıkmış bu nasıl düşüklük anlamadım ben valla:24:

senin doktorun deli deli:26: benim bat 1 temmuzdu dün yaptırdım 185 çıktı da senin bat günü 255 çıkmış bu nasıl düşüklük anlamadım ben valla:24:

Deli olcam ya bembeyaz süt kesiği gbi akıntım var kasıklarım ağrıyor ve şiştim resmen.bacaklarımdada çekilmeler var adetimede 9 gün var daha adet öncesi hiç böyle olmamıstım var bende bi gariplik hissediyorum ama ne olabilir onu bulamıorm:52::51::51::51::51::51::51::51:

yawrum bende anlamadım kı.. belkı de gecen ay yuzunden mı boyle dusundu anlamadım yanı :/

Deli olcam ya bembeyaz süt kesiği gbi akıntım var kasıklarım ağrıyor ve şiştim resmen.bacaklarımdada çekilmeler var adetimede 9 gün var daha adet öncesi hiç böyle olmamıstım var bende bi gariplik hissediyorum ama ne olabilir onu bulamıorm:52::51::51::51::51::51::51::51:

canım benım de bı kere oyle bı akıntım gelmıstı. o ay hamıle kalmıstım. senın de oyledır ınsallah :) benım o ay gec dollenme olmustu gec ogrenmıstım ama snra dusuk yapmıstım ben. senın ınsallah oyle olmaz tatlım.

Kizlar slmlarrr herkese benim bu sol kasigimda surekli tatli tatli agri var bu kumdan olabilirmi?sureklimi devam eder?ve dun iliskide sonra kasiklarimda bariz agri hissettim buda kumdan midir?kafam cok karisti regl kaldi 5 gun hamilemiyim diilmiyim bi bilsem ahh..bu sabah namaz i ni kilarken cok dua ettim Allah im bi isarrt bi rüya ne olur die ve kendimi ruuamda hamile dogum yapacak zamana gelmis gordum sogum yapmamdan kinisuyorduk yanimdakilerle ins varfir bebisss

canım benım de bı kere oyle bı akıntım gelmıstı. o ay hamıle kalmıstım. senın de oyledır ınsallah :) benım o ay gec dollenme olmustu gec ogrenmıstım ama snra dusuk yapmıstım ben. senın ınsallah oyle olmaz tatlım.

aaaaaaahhhh canımmm yaaa :( cok üzüldümm ee neden dusuk yaptın bu akıntılardan dolayımı acabaa.bide nekadar süre sonra öğrendinn hamile oldugunu.

Back
X