• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

bebegim kendin iki gunde bir tahlil yaptrdinmi hic .yaptirdysan eger sonuclar nedir.

canım sadece o tahlıl war. baska yaptıramadım korkumdan. bugun ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı de koyu cıktı hemencık :)

battan 2 gun once yapmıstıom negatıf cıkmıstı.ayakta cok kalınca hemen yoruluyorum kasıgıma batmalar oluyo sonrasında hemen ates basıyo yatıyorum hemen.

Kizlar slmlarrr herkese benim bu sol kasigimda surekli tatli tatli agri var bu kumdan olabilirmi?sureklimi devam eder?ve dun iliskide sonra kasiklarimda bariz agri hissettim buda kumdan midir?kafam cok karisti regl kaldi 5 gun hamilemiyim diilmiyim bi bilsem ahh..bu sabah namaz i ni kilarken cok dua ettim Allah im bi isarrt bi rüya ne olur die ve kendimi ruuamda hamile dogum yapacak zamana gelmis gordum sogum yapmamdan kinisuyorduk yanimdakilerle ins varfir bebisss

canım ınan kum olsa yerınde duramazsın mahfeder senı. tas tatlı tatlı agrır sonra sıddetlenmeye baslar

aaaaaaahhhh canımmm yaaa :( cok üzüldümm ee neden dusuk yaptın bu akıntılardan dolayımı acabaa.bide nekadar süre sonra öğrendinn hamile oldugunu.

canım gecen ay adetım gecıkınce gelmıstı. sok olmustum ılk kez oyle bı akıntım gelmıstı krem peynır gıbıydı. snra azaldu putur putur gelmeye basladı. adetım 3 gun gecıkınce pembe leke geldı. 6. gun kan werdım betam 8.71 cıktı 4 gun snrada dusurdum kımyasal gebelık oldu. ama Allahıma sukur bu ay tekrar hamıle kaldım :49::nazar:

canım gecen ay adetım gecıkınce gelmıstı. sok olmustum ılk kez oyle bı akıntım gelmıstı krem peynır gıbıydı. snra azaldu putur putur gelmeye basladı. adetım 3 gun gecıkınce pembe leke geldı. 6. gun kan werdım betam 8.71 cıktı 4 gun snrada dusurdum kımyasal gebelık oldu. ama Allahıma sukur bu ay tekrar hamıle kaldım :49::nazar:

oyyyy oyyy oyyy Maşallahhh diyelimmm cnmmm cok sevindimmm:52::52: benim daha adetime 9 gun var olurmu böyle acaba.simdi doktora gitsem bişi görürmü acaba ya panik yaptım.cunku hayatımda böle bişi yasamadım.krem peynir gibi süt beyazı bi sıvı .adetimden öncede böle bişi yasamadım zaten adet olcagım zaman son 2 gün agrım olur snra adet olurum.bide svilcem kesin cıkar cenemde:)ama daha önce böle bişey yasamadım inşallah hamişimdir.:52::52: şimdi gitsem cıkarmıkı acaba:)

oyyyy oyyy oyyy Maşallahhh diyelimmm cnmmm cok sevindimmm:52::52: benim daha adetime 9 gun var olurmu böyle acaba.simdi doktora gitsem bişi görürmü acaba ya panik yaptım.cunku hayatımda böle bişi yasamadım.krem peynir gibi süt beyazı bi sıvı .adetimden öncede böle bişi yasamadım zaten adet olcagım zaman son 2 gün agrım olur snra adet olurum.bide svilcem kesin cıkar cenemde:)ama daha önce böle bişey yasamadım inşallah hamişimdir.:52::52: şimdi gitsem cıkarmıkı acaba:)

daha cok erken hemen gıtme kız yumurtlamadan yenı cıkmıssın :) bıraz daha bekle sen yıne de :D

cok akıntım var ama:)gecen ayın 17 sinde adetim bitti 18 gün falan olmus cıkmazmı.ultrasonda baksa görmezmi hiç deilse akıntı neden oluomus söylemezmi:):):):):52::52::52::52::52::52:

ultrasonda gormesı ıcın adetten 10 gun gecmesı gerekır.yumurtlaman adetten hemencık sonraysa we hemen dollenme olduysa anında, o zaman ustunde 14 gun gecıcek ancak o zaman betan yukselmeye baslar.artık sen hesapla gerısını :) yanı bıraz beklemen gerekıyo

ultrasonda gormesı ıcın adetten 10 gun gecmesı gerekır.yumurtlaman adetten hemencık sonraysa we hemen dollenme olduysa anında, o zaman ustunde 14 gun gecıcek ancak o zaman betan yukselmeye baslar.artık sen hesapla gerısını :) yanı bıraz beklemen gerekıyo
az daha bekliyim ben ozaman surda bata 8 guncuk var zaten: ))) hadi hayırlısı ya gebe olduhumu ogrenırsem adak adıcamm ınsallah

Amin.okudum.cennet kapisinin ustunde yazan o mubarek bes ismin hurmetine hepinizin saglikli cocuklari olsun insallah

Allah kabul etsin amin.ne güzel bir duadır bu böyle cok güzel.Allah evladını saglıklı sıhatlidogurmayı nasip etsin insallah hayırlı saglıklı olsun Allahın selamı üzerinde olsun amin amin amin

Allah kabul etsin amin.ne güzel bir duadır bu böyle cok güzel.Allah evladını saglıklı sıhatlidogurmayı nasip etsin insallah hayırlı saglıklı olsun Allahın selamı üzerinde olsun amin amin amin

kiz benim ask pastam benim battan bir gun sonra 290 di iki gun sonrasinda 785 iki gun sonrasinda yani bugun ise 2020 sence nasil.dusukmu.degee

Back
X