- Konu Sahibi Whiteandblue
- #16.841
gecmıs olsun canım bır donem bende enfeksıyon kapmıstım rengı benımde oyleydı ılac ıcımızdekı ıltıhabı sokup attıgı ıcın
pekı kde ne demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmıs olsun canım bır donem bende enfeksıyon kapmıstım rengı benımde oyleydı ılac ıcımızdekı ıltıhabı sokup attıgı ıcın
pekı kde ne demek
canım onu bende yenı duydum malum çok yenıyız yavaş yavaş ogrenıcez ınsallah bende sana bırsey sorucam ben hamıle oldugumu ogrenmeden once oruc tutuyordum çok yenı daha dıye ıkı gun daha tuttum ama sımdı kararsızım acaba tutmamın bır sakıncası olurmu sen ne yapıyorsun
Cnm 9. Haftaya KDE görünmemesi normal ki neden hemen kürtaj diyorlar. Sana tavsiyem sakin bak 8+1 de cagirdi Dr görelim diye pitpit ben daha duymadim. Bu KDE erken neden stres yapiyor bu Dr lar ya. Bak cnm bnm Dr doçent. Ve bana dedi ki 8. Haftada gel bakalim duyamazsak 10. Haftaya kdr bekleriz dedi. Yani yedide almak ne sakin. Başka Dr git bekle 8 dolsun cnm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm 9. Haftaya KDE görünmemesi normal ki neden hemen kürtaj diyorlar. Sana tavsiyem sakin bak 8+1 de cagirdi Dr görelim diye pitpit ben daha duymadim. Bu KDE erken neden stres yapiyor bu Dr lar ya. Bak cnm bnm Dr doçent. Ve bana dedi ki 8. Haftada gel bakalim duyamazsak 10. Haftaya kdr bekleriz dedi. Yani yedide almak ne sakin. Başka Dr git bekle 8 dolsun cnm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım zeytınburnu avrasya hospıtılda bır doktor var sorunlu gebelıklere bakıyor bır arkadasım gıttı cokta memnun kaldı ılgılenırsen yarın ısmını verırım cok ılgılı bır doktormus sen sormadan kendısı baslıyomus anlatmaya sana soracak bırsey bırakmıyormusCanım sen nerdesin peki hangi doktor istanbul mu ben istanbuldayım eğer ist.hangi hastaneye giderim
tatlım ben sadece 1 gun tutabıldım. 28 hazıran gunu we 2 tem de hamıle oldugumu ogrendım. dr tutma dıyo. dayanabıldıgımız surece tutmamız gerek ama bebek bızım depoları kullandıgı ıcın ılerı zamanlarda wıtamın we bı suru hormon fln eksıklıgınden saglıgımız bozulur. bu sebeple tutmamamız gerekıyor.
cunkı yemek yıyerek enerjı alman gerekıyo susuz kalmaman gerekıyo,sen kendıne bakıp dıkkat edeceksın kı bebegın de saglıklı olsun dımı
canım zeytınburnu avrasya hospıtılda bır doktor var sorunlu gebelıklere bakıyor bır arkadasım gıttı cokta memnun kaldı ılgılenırsen yarın ısmını verırım cok ılgılı bır doktormus sen sormadan kendısı baslıyomus anlatmaya sana soracak bırsey bırakmıyormus
canım zeytınburnu avrasya hospıtılda bır doktor var sorunlu gebelıklere bakıyor bır arkadasım gıttı cokta memnun kaldı ılgılenırsen yarın ısmını verırım cok ılgılı bır doktormus sen sormadan kendısı baslıyomus anlatmaya sana soracak bırsey bırakmıyormus
Adı ne canım yarın giderim o zaman
canim sen hangi hast.ve doktora gidiyosun.avrasyayami.
kızlar günaydınnnn ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum adetimin 15.günü ama hala çift çizgi göremedim![]()
1968 yılında İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra İstanbul Tıp Fakültesi'ne girdi. ( 1985 ) 1991 yılında bu fakülteyi bitirerek yine İstanbul Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı'nda ihtisas yapmaya hak kazandı. 1996 yılında Uzman oldu. Ve bir yıl süreyle Alman Hastanesi'ne bağlı olarak çalıştı. 1997 - 1999 yılları arasında Gölcük Deniz Hastanesi'nde askerliğini yaptı. 2005 yılında 2.düzey USG kursunu bitirdi. 4. boyutlu USG (4 boyutlu ultrason ) ile de hasta bakıyor. 1999 yılından itibaren Avrasya Hospital'de Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapmakta, evli.
Op. Dr. Tamer SOZEN
Kadın Hastalıkları ve Doğum
canım ısmını unutmustum ınternetten baktım anlattıgım doktor bu benım arkadasım cok memnun kaldı banada onerıyo bende gebelık olusana kadar gıtmemıstım ama bende gıtmek ıstıyorum muhakkak gıdıcem benımde aklıma takılan sorular var onları sormak ıstıyorum
canim sen hangi hast.ve doktora gidiyosun.avrasyayami.
cnm banada sormuştun ben esenyurttayım uzmanlar tıp diye bi yer var oraya gidiyorum. benim doktorum bakırköy acıbadem aile hastanesinde bide bakırköy uzmanlar tıptada çalışıyomuş Gülperi Polat.
wall ne yalan söyliyim çok seviyorum kendisini. insanı üzmeyen panik yaptırmayan bi doktor. ne zaman gergin gitsem espiri yapıyo bi şey söylüyo sakinleştiriyo rahatlatıyo beni sağolsun. Allah nasip ederse doğumuma onun girmesini istiyorum![]()
cnm banada sormuştun ben esenyurttayım uzmanlar tıp diye bi yer var oraya gidiyorum. benim doktorum bakırköy acıbadem aile hastanesinde bide bakırköy uzmanlar tıptada çalışıyomuş Gülperi Polat.
wall ne yalan söyliyim çok seviyorum kendisini. insanı üzmeyen panik yaptırmayan bi doktor. ne zaman gergin gitsem espiri yapıyo bi şey söylüyo sakinleştiriyo rahatlatıyo beni sağolsun. Allah nasip ederse doğumuma onun girmesini istiyorum![]()
canim bende bakirkoy acibademde doktorum.tesadufun bu kadari.benim doktorumda isil hanim
aaaaa bende esenyurta cok yakınım hadımköydeyim esencan hastanesimiydi neydi oraya gittim bende hiç guzel deildi.burayada yeni tasındım hiç bir hastane hakkında bilgim yok.uzmanlar tıp ı önerirsen birde oraya gideyim![]()