- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #16.801
kız kime diyim şekerim orgazm olmuyosa yaptığın sexin ne anlamı var diyeee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız kime diyim şekerim orgazm olmuyosa yaptığın sexin ne anlamı var diyeee![]()
koptum şu an
kızlar yoksa annemmiydikız kime diyim şekerim orgazm olmuyosa yaptığın sexin ne anlamı var diyeee![]()
Allah senin iyiliğini versin.....kime dedin bunları............
bitlimmmmm benimmm hamilemisin sennnn .cok sevindim benimde bat 30 hazirandi.desene ayni ay bile degil ayni gun dogum yapcaz .anaaaaa kiz valla cok sevindimmmmm.Hayirli ugurlu olsunwalla şekerim gayet güzel benim bat 1 temmuzdu bugün kan tahlili yaptırdım 185 çıktı doktor hesap yaptı salı günü gel keseye bakalım dedi bana böyle dediyse sana ohooo
vardır şekerim vardııırrr![]()
önceki mesajlarımda burdaki herkese söyledim hayatım
ya şekerim hatunlar sadece erkekler zevk alır zannediyolar öyle zannedince benim devreler yanıyo başlıyorum anlatmayaa
hatta özel msjlar bile aldım bi kaç kişiden sen ciddi misin diye fln gözüm abla oldum![]()
sende duramadın tabi yok bence kekliyorlar eltimde söylüyo öle şaşıyom ben bunlaraönceki mesajlarımda burdaki herkese söyledim hayatım
ya şekerim hatunlar sadece erkekler zevk alır zannediyolar öyle zannedince benim devreler yanıyo başlıyorum anlatmayaa
hatta özel msjlar bile aldım bi kaç kişiden sen ciddi misin diye fln gözüm abla oldum![]()
koptum şu an
kızlar yoksa annemmiydio da mı katıldıki bu klube
![]()
bitlimmmmm benimmm hamilemisin sennnn .cok sevindim benimde bat 30 hazirandi.desene ayni ay bile degil ayni gun dogum yapcaz .anaaaaa kiz valla cok sevindimmmmm.Hayirli ugurlu olsun
önceki mesajlarımda burdaki herkese söyledim hayatım
cnm vaji olanları anlarım ama gerisi bence ya yeni evli ya da kekliyo:)bi kısım öyle olduğunu sananlar var maalesef.... aslında ne kadar kötü bu konuda hiçbirşey bilmemek
sana da bundan sonra gözüm abla diyelim![]()
bide evliyy var onunki de 13 mart yatalım üçümüz yan yana doğuralım kız hep beraber![]()
diyelim şekerim. hatta önceden evlenecek kızlara sen dişini sık bırak kocan işini yapsın diyolarmışbi kısım öyle olduğunu sananlar var maalesef.... aslında ne kadar kötü bu konuda hiçbirşey bilmemek
sana da bundan sonra gözüm abla diyelim![]()
sende duramadın tabi yok bence kekliyorlar eltimde söylüyo öle şaşıyom ben bunlara![]()
tanıdığım 3 çocuklu anneler söylüyo bacım bana inandırıcı gelmiyo onlarınki ama rahatsızlık varsa tabikide olmayabilir.........................diyelim şekerim. hatta önceden evlenecek kızlara sen dişini sık bırak kocan işini yapsın diyolarmışböyle olunca ben dayanamıyorum hayatım aynı şey ilk gece ve transvajinal muayene içinde geçerli. yok kat kat çarşaflar naylonlar sermeler yok şu kadar kanadı yok bu kadar kanadı yok muayene şöyle zor böyle zor
ayıptır sorması ecnebi memleketteki hatununki niye kanamıyooo
niye onlar güzel güzel gidip rutin muayenelerini çok rahat oluyolarr
yok şekerim oluyo ilk gece korkusu çok büyük bi travma bu travma yüzünden vajinismus olunuyo iştene kitaplar ne makaleler yazılmış
![]()
aynen katiliyorum.bencede sadece erkeklermi zevk aliyo.daha onceki konulardan hatirliyorum.orgazm mevzusu dimi yanlis olmasin gi![]()
tanıdığım 3 çocuklu anneler söylüyo bacım bana inandırıcı gelmiyo onlarınki ama rahatsızlık varsa tabikide olmayabilir.........................
sohbet çok hoştu kızlar ben kaçar biraz kestireyim artık.... Güzel geçsin haftasonunuz![]()
o canım o![]()
sohbet çok hoştu kızlar ben kaçar biraz kestireyim artık.... güzel geçsin haftasonunuz![]()
iyice dinlen bidenemcanım benimmmm kendine çok iyi bak çok öpüyorum seni bende gidiyorum artıkIyi hafta sonları