- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #16.761
hımsssss ............uykum geldi yaaaaa..............
ben biras uyudum iyi geldi walla birde eve gidince uyurum 1 saat iftara kadar yeter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımsssss ............uykum geldi yaaaaa..............
yarım saate eşim gelir o gelsin uyuyayım zaten iftara kadar çoktaaaan uyanırım............ben biras uyudum iyi geldi walla birde eve gidince uyurum 1 saat iftara kadar yeter
yarım saate eşim gelir o gelsin uyuyayım zaten iftara kadar çoktaaaan uyanırım............
evet cnm nerdeyse 9 da açıyoz saat geçmiyo öle olunca:=)siz daha geç açıyosunuz yaa... biz tam sofradan kalkıyoruz istanbul için ezan okunuyor
hafta sonu yarın sen yoksun dimisiz daha geç açıyosunuz yaa... biz tam sofradan kalkıyoruz istanbul için ezan okunuyor
evet cnm nerdeyse 9 da açıyoz saat geçmiyo öle olunca:=)
hafta sonu yarın sen yoksun dimi![]()
dinlenirsin cnm Allahtan bu tatiller var....bende evde çok bunaldım artık keşke benimki tmm desede çalışsam..............evet kuzum pzt gelirim artık
Kizlar adetime 3-4 gun kaldi adet belirtilerim var ovu testi yaptim negatif cikti hala umut var mi sizce
💑🚼🚼🚼💑
cnm adete yakın yumurtlama olmamış ovüye göre ama yinede boş geçme derim..............Kizlar adetime 3-4 gun kaldi adet belirtilerim var ovu testi yaptim negatif cikti hala umut var mi sizce
💑🚼🚼🚼💑
dinlenirsin cnm Allahtan bu tatiller var....bende evde çok bunaldım artık keşke benimki tmm desede çalışsam..............
çalışırken bende aynı şeyi söylüyodum şimdide sıkıldım uzun zamandır çalışıyordum ama birgün evde oturmaktan sıkılacağımı söyleseler inanmazdım...rahatlıkmı battı acep.........walla bende de tam tersi keşke biri artık çalışma dese nasıl sevinirim anlatamam yani
çalışırken bende aynı şeyi söylüyodum şimdide sıkıldım uzun zamandır çalışıyordum ama birgün evde oturmaktan sıkılacağımı söyleseler inanmazdım...rahatlıkmı battı acep.........
aslında komşu falan arkadaş yok olsa hiiiççç batmaz ...ama kararlıyım karşıma biri taşındı bugün ....tanıştım hoş bir kadına benziyo inşallah güzel arkadaşlık kurarsam sıkılmam:)o batanlara söyle batmasınlar bence evde oturmak dünyanın en güzel şeyi
Ankarada uzak zatiaslında komşu falan arkadaş yok olsa hiiiççç batmaz ...ama kararlıyım karşıma biri taşındı bugün ....tanıştım hoş bir kadına benziyo inşallah güzel arkadaşlık kurarsam sıkılmam:)
aslında komşu falan arkadaş yok olsa hiiiççç batmaz ...ama kararlıyım karşıma biri taşındı bugün ....tanıştım hoş bir kadına benziyo inşallah güzel arkadaşlık kurarsam sıkılmam:)
Ankarada uzak zati![]()
hemende kıskanırmış valla güzel arkadaşlıklar oldu burda belki kimi sevdi kimine itici geldim ki var öle bir iki kişi ama yinede güzel burda sizle tanışmak sohbet etmek dertleşmek..............evet sen onunla hoş sohbet et sonra bizi unut
hemende kıskanırmış valla güzel arkadaşlıklar oldu burda belki kimi sevdi kimine itici geldim ki var öle bir iki kişi ama yinede güzel burda sizle tanışmak sohbet etmek dertleşmek..............