• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kizlar adetime 3-4 gun kaldi adet belirtilerim var ovu testi yaptim negatif cikti hala umut var mi sizce :(

💑🚼🚼🚼💑

Kizlar adetime 3-4 gun kaldi adet belirtilerim var ovu testi yaptim negatif cikti hala umut var mi sizce :(

💑🚼🚼🚼💑

Canim benim bugun bat gunum ve silik ovulasyon testi. Rabbimden hayirlisi diyorum artik zaten olasilik azdi ama adette olamadim testte negatif karnim karincalaniyo sag kasigim bacagim regl olucam galiba

çalışırken bende aynı şeyi söylüyodum şimdide sıkıldım uzun zamandır çalışıyordum ama birgün evde oturmaktan sıkılacağımı söyleseler inanmazdım...rahatlıkmı battı acep.........

o batanlara söyle batmasınlar bence evde oturmak dünyanın en güzel şeyi

hemende kıskanırmış valla güzel arkadaşlıklar oldu burda belki kimi sevdi kimine itici geldim ki var öle bir iki kişi ama yinede güzel burda sizle tanışmak sohbet etmek dertleşmek..............

ben sana hiçbr zaman boş bir şekilde seni seviyorum demedim ki hayatım...... sevende vardır sevmeyende olabilir ama takılmamak lazım sevenler yeter :16::16::16:

Back
X