• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Off kizlar ya ben yine dayanamadim aldim test kitini elime. Ya olasilik dusuk biliyorum ama bugun bat yapiyim dedim ptesine kadar bekleyemedim.

Idrar testi yoktu ovulasyon testi yaptim ama ikinci silik cikti ya. Yani tutmamis degil mi. Hamile olanlarda ikinci cizgi net cikiyor dimi ne diyosunuz hamisler?
cnm bende denedim senin gibi ikinci çizgi silik çıktı. hatta bat tan 1 gün önce gebelik testi yaptım oda neredeyse hiç görünmüyodu ertesi gün iyice belli olmuştu:24:
selam kızlaarrr nasılsınız...bitli bacım ve chucce sizlerinde hamişliği hayırlı uğurlu olsun
sağol siboşum:21::21:
işin garip yani akıntım hiç yok bir portalda okudum bi cok kişi hamile kaldığında bu tortuları görmüş idrarında bende ondan süphelendim aslında.

cnm senin tortu dediğin şeyler uçuşuyomu? gebelik testi için fln plastik bardağa yapıyodum ben bedede vardı o tortular benimde akıntım yoktu htta acaba idraryollarımda bişey mi var diye düşünmütüm. sanırım onlar normal akıntının parçaları:44:

cnm bende denedim senin gibi ikinci çizgi silik çıktı. hatta bat tan 1 gün önce gebelik testi yaptım oda neredeyse hiç görünmüyodu ertesi gün iyice belli olmuştu:24:

sağol siboşum:21::21:

cnm senin tortu dediğin şeyler uçuşuyomu? gebelik testi için fln plastik bardağa yapıyodum ben bedede vardı o tortular benimde akıntım yoktu htta acaba idraryollarımda bişey mi var diye düşünmütüm. sanırım onlar normal akıntının parçaları:44:

Anaaam yani umudunu yitirme mi demek bu :) ptesine kadar bekliyim test yapayim en iyisi sonra tabi adet olmazsam. Adet agrim var ama ki ya mucize lazim bana

hemende kıskanırmış valla güzel arkadaşlıklar oldu burda belki kimi sevdi kimine itici geldim ki var öle bir iki kişi ama yinede güzel burda sizle tanışmak sohbet etmek dertleşmek..............

doğru söylüyosun leylacım leylaydı dimi?:26: walla kimseye anlatamadıklarımı soramadıklarımı korkularımı sevinçlerimi hep size anlatıyorum sizde sağolun hep cvp veriyosunuz kafam rahatlıyo walla yaa:46::46::46: hatta hamile olduğumu bile siz eşim doktorum bide onun yanındaki hemşire biliyo başka bilen yok :29::29:

Son düzenleme:
doğru söylüyosun leylecım leylaydı dimi?:26: walla kimseye anlatamadıklarımı soramadıklarımı korkularımı sevinçlerimi hep size anlatıyorum sizde sağolun hep cvp veriyosunuz kafam rahatlıyo walla yaa:46::46::46: hatta hamile olduğumu bile siz eşim doktorum bide onun yanındaki hemşire biliyo başka bilen yok :29::29:
inan öyle cnm insanın en yakınları bile bu sıkıntıları anlasada teselli verme konusuna sıkıntı yaşıyo bizler aynı şeyleri yaşıyoruz ve daha iyi anlıyoruz çok şükür hepimizde iyimseriz o yüzden güzel oluyor bu topik:))))

inan öyle cnm insanın en yakınları bile bu sıkıntıları anlasada teselli verme konusuna sıkıntı yaşıyo bizler aynı şeyleri yaşıyoruz ve daha iyi anlıyoruz çok şükür hepimizde iyimseriz o yüzden güzel oluyor bu topik:))))

he walla yaa:32: birine bugün şöyle oldu şu gün şu belirti var desen manyak anca kendini dinliyo der:36:

Ay insallah cnm hamilenin duasi kabul olur derler. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

inşallah cnm ya:44: gebelik belirtisi arama adet belirtisi ara onun içinde 1 tane yetmez mesela benim bu ay sivilcem çıkmadı cildim güzelleşti adete 1-2 gün fln kala karnım şişerdi şişmedi ya sağ bacağım ağrırdı ya da üşürdüm ikiside olmadı
var bişey dedim varmış incir çekirdeği kadan:16:

inşallah cnm ya:44: gebelik belirtisi arama adet belirtisi ara onun içinde 1 tane yetmez mesela benim bu ay sivilcem çıkmadı cildim güzelleşti adete 1-2 gün fln kala karnım şişerdi şişmedi ya sağ bacağım ağrırdı ya da üşürdüm ikiside olmadı

bitliiiii kizzz napiyon.bat i bir gun gecince degerim 295 ti.bat i 3 gun gecinxe degerim 785 .yani bu iki tahlil iki gun arayla yapildi.yorumlarmisin?

Canim her adetimdeki gibi karnim agriyo. Tek fark sag kasigimda sanci ve ayagima vurmasi. Gaz ve idrara cok cikmak. Sivilcem var benim aksine tuh goruyon mu neyse ya vardir bundada bi hayir.)

bitliiiii kizzz napiyon.bat i bir gun gecince degerim 295 ti.bat i 3 gun gecinxe degerim 785 .yani bu iki tahlil iki gun arayla yapildi.yorumlarmisin?

walla şekerim gayet güzel benim bat 1 temmuzdu bugün kan tahlili yaptırdım 185 çıktı doktor hesap yaptı salı günü gel keseye bakalım dedi bana böyle dediyse sana ohooo:46::46:

Canim her adetimdeki gibi karnim agriyo. Tek fark sag kasigimda sanci ve ayagima vurmasi. Gaz ve idrara cok cikmak. Sivilcem var benim aksine tuh goruyon mu neyse ya vardir bundada bi hayir.)

vardır şekerim vardııırrr:ssz:

Back
X