- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- 128
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #16.781
cnm bende denedim senin gibi ikinci çizgi silik çıktı. hatta bat tan 1 gün önce gebelik testi yaptım oda neredeyse hiç görünmüyodu ertesi gün iyice belli olmuştuOff kizlar ya ben yine dayanamadim aldim test kitini elime. Ya olasilik dusuk biliyorum ama bugun bat yapiyim dedim ptesine kadar bekleyemedim.
Idrar testi yoktu ovulasyon testi yaptim ama ikinci silik cikti ya. Yani tutmamis degil mi. Hamile olanlarda ikinci cizgi net cikiyor dimi ne diyosunuz hamisler?

sağol siboşumselam kızlaarrr nasılsınız...bitli bacım ve chucce sizlerinde hamişliği hayırlı uğurlu olsun


işin garip yani akıntım hiç yok bir portalda okudum bi cok kişi hamile kaldığında bu tortuları görmüş idrarında bende ondan süphelendim aslında.
cnm senin tortu dediğin şeyler uçuşuyomu? gebelik testi için fln plastik bardağa yapıyodum ben bedede vardı o tortular benimde akıntım yoktu htta acaba idraryollarımda bişey mi var diye düşünmütüm. sanırım onlar normal akıntının parçaları:44: