- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- 128
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.781
cnm bende denedim senin gibi ikinci çizgi silik çıktı. hatta bat tan 1 gün önce gebelik testi yaptım oda neredeyse hiç görünmüyodu ertesi gün iyice belli olmuştuOff kizlar ya ben yine dayanamadim aldim test kitini elime. Ya olasilik dusuk biliyorum ama bugun bat yapiyim dedim ptesine kadar bekleyemedim.
Idrar testi yoktu ovulasyon testi yaptim ama ikinci silik cikti ya. Yani tutmamis degil mi. Hamile olanlarda ikinci cizgi net cikiyor dimi ne diyosunuz hamisler?
sağol siboşumselam kızlaarrr nasılsınız...bitli bacım ve chucce sizlerinde hamişliği hayırlı uğurlu olsun
işin garip yani akıntım hiç yok bir portalda okudum bi cok kişi hamile kaldığında bu tortuları görmüş idrarında bende ondan süphelendim aslında.
hemende kıskanırmış valla güzel arkadaşlıklar oldu burda belki kimi sevdi kimine itici geldim ki var öle bir iki kişi ama yinede güzel burda sizle tanışmak sohbet etmek dertleşmek..............
sağol cnm bende seni çok sevdim kız hazal bizimkiler bunları okusa varya üffff yandı keten helva benimki hiç paylaşamaz valla beniben sana hiçbr zaman boş bir şekilde seni seviyorum demedim ki hayatım...... sevende vardır sevmeyende olabilir ama takılmamak lazım sevenler yeter
cnm bende denedim senin gibi ikinci çizgi silik çıktı. hatta bat tan 1 gün önce gebelik testi yaptım oda neredeyse hiç görünmüyodu ertesi gün iyice belli olmuştu
sağol siboşum
cnm senin tortu dediğin şeyler uçuşuyomu? gebelik testi için fln plastik bardağa yapıyodum ben bedede vardı o tortular benimde akıntım yoktu htta acaba idraryollarımda bişey mi var diye düşünmütüm. sanırım onlar normal akıntının parçaları:44:
cekemeyen anten taksın sekerım :)))
hemende kıskanırmış valla güzel arkadaşlıklar oldu burda belki kimi sevdi kimine itici geldim ki var öle bir iki kişi ama yinede güzel burda sizle tanışmak sohbet etmek dertleşmek..............
Anaaam yani umudunu yitirme mi demek bu :) ptesine kadar bekliyim test yapayim en iyisi sonra tabi adet olmazsam. Adet agrim var ama ki ya mucize lazim bana
inan öyle cnm insanın en yakınları bile bu sıkıntıları anlasada teselli verme konusuna sıkıntı yaşıyo bizler aynı şeyleri yaşıyoruz ve daha iyi anlıyoruz çok şükür hepimizde iyimseriz o yüzden güzel oluyor bu topik:))))doğru söylüyosun leylecım leylaydı dimi?:26: walla kimseye anlatamadıklarımı soramadıklarımı korkularımı sevinçlerimi hep size anlatıyorum sizde sağolun hep cvp veriyosunuz kafam rahatlıyo walla yaahatta hamile olduğumu bile siz eşim doktorum bide onun yanındaki hemşire biliyo başka bilen yok
walla hayatım 1,5 senede anladığım adet yoksa umut vardır umut varsa belki de bebek vardır
inan öyle cnm insanın en yakınları bile bu sıkıntıları anlasada teselli verme konusuna sıkıntı yaşıyo bizler aynı şeyleri yaşıyoruz ve daha iyi anlıyoruz çok şükür hepimizde iyimseriz o yüzden güzel oluyor bu topik:))))
aynen ya birde dinliyo dinliyo sonunda hayırlısı olsun diyolarhe walla yaabirine bugün şöyle oldu şu gün şu belirti var desen manyak anca kendini dinliyo der
sağol cnm bende seni çok sevdim kız hazal bizimkiler bunları okusa varya üffff yandı keten helva benimki hiç paylaşamaz valla beni
he walla yaabirine bugün şöyle oldu şu gün şu belirti var desen manyak anca kendini dinliyo der
Ay insallah cnm hamilenin duasi kabul olur derler. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
bu klube katılmadan önce ancak kendi kendime yazardım herhaldeaynen katılıyorum size kızlar..... kime anlatabiliriz burada yazdıklarımızı dimi
şahsen kimseyle paylaşamazdım valla:)aynen katılıyorum size kızlar..... kime anlatabiliriz burada yazdıklarımızı dimi
inşallah cnm ya:44: gebelik belirtisi arama adet belirtisi ara onun içinde 1 tane yetmez mesela benim bu ay sivilcem çıkmadı cildim güzelleşti adete 1-2 gün fln kala karnım şişerdi şişmedi ya sağ bacağım ağrırdı ya da üşürdüm ikiside olmadı
var bişey dedim varmış incir çekirdeği kadan
inşallah cnm ya:44: gebelik belirtisi arama adet belirtisi ara onun içinde 1 tane yetmez mesela benim bu ay sivilcem çıkmadı cildim güzelleşti adete 1-2 gün fln kala karnım şişerdi şişmedi ya sağ bacağım ağrırdı ya da üşürdüm ikiside olmadı
var bişey dedim varmış incir çekirdeği kadan
aynen ya birde dinliyo dinliyo sonunda hayırlısı olsun diyolar
aynen katılıyorum size kızlar..... kime anlatabiliriz burada yazdıklarımızı dimi
Allah senin iyiliğini versin.....kime dedin bunları............kız kime diyim şekerim orgazm olmuyosa yaptığın sexin ne anlamı var diyeee
bitliiiii kizzz napiyon.bat i bir gun gecince degerim 295 ti.bat i 3 gun gecinxe degerim 785 .yani bu iki tahlil iki gun arayla yapildi.yorumlarmisin?
Canim her adetimdeki gibi karnim agriyo. Tek fark sag kasigimda sanci ve ayagima vurmasi. Gaz ve idrara cok cikmak. Sivilcem var benim aksine tuh goruyon mu neyse ya vardir bundada bi hayir.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?