- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.741
güzelmiş işe yarar öyleyse:))))aynen doru diosun ben psikolojik baskıda yapıcam ona biraz hastalık hastası kendisi panik yapsın biraaz.aramızda 8 yas var eşimle kolay kandırılıyor hep bana uymak zorunda kalıo:)
regl bitsin 1 gun gecsin sonra basla 3 gun boyuunca yap hiç yıkanmıcan ama.ve üşütmicennn sakınn dikkat et.o buhar saçından bile ter akıtıo.direk üstünü giy yataga yat sıkıca giyin.ustunude ört cam falan acma.reglm ne yazıkkı o zaman bıtınce 3 gun boyunca yapıım sonra ilişki yapıım bende bakalım olur ıns
inşallah bakalım:)hayırlısıyla su ayıda atlatsak cekceği var bendngüzelmiş işe yarar öyleyse:))))
bende bu aydan sonra planlar yaptım hele ramazan bi geçsininşallah bakalım:)hayırlısıyla su ayıda atlatsak cekceği var bendn
bide bişe sorcam bi arkadasım hamile kalmıs ama haberi yokmus hamile olduğundan.1 hafta boyunca eşi ve kendisini gece rüyalarında yüksekten düşer gibi olmaya baslamıs.sonra tabi bakmıs adet gecti hamile olduğunu öğrenmiş.coğu hamilelerde kabus oluomus böyle dorumu acaba.o arkadasımda bana dediki bişe bacı varmıs.kötü bi güç hamileleere ve eslerine geliomus korkutmak için.dün dıkkat ettim benim eşimde uyurken zıplayarak uyandı.gene yattı zıplayarak uyandı:)ay bana bi gülme tuttu.sonra bende uyudum kabus gördüm.bu dorumudurki acabaİnşallah canım ya hepımızın yuzu gulsun ınsallahhhh
bende bu aydan sonra planlar yaptım hele ramazan bi geçsin
ayyy çok güldüm emzik güzel fikir valla :)))hahahha :) Allah bütün planlarımızın olmasını nasip eylesin inşallahhh:) hamile olduğumu öğrenirsem süper olcak pazar günü evlilik yıl dönümümüz bi emzik alıp eşime hediye etcem:) oda kesin bune laa dicek huyu kurusun biraz odundur kendisi:):):)
ayyy çok güldüm emzik güzel fikir valla :)))
bide bişe sorcam bi arkadasım hamile kalmıs ama haberi yokmus hamile olduğundan.1 hafta boyunca eşi ve kendisini gece rüyalarında yüksekten düşer gibi olmaya baslamıs.sonra tabi bakmıs adet gecti hamile olduğunu öğrenmiş.coğu hamilelerde kabus oluomus böyle dorumu acaba.o arkadasımda bana dediki bişe bacı varmıs.kötü bi güç hamileleere ve eslerine geliomus korkutmak için.dün dıkkat ettim benim eşimde uyurken zıplayarak uyandı.gene yattı zıplayarak uyandı:)ay bana bi gülme tuttu.sonra bende uyudum kabus gördüm.bu dorumudurki acaba
bu daha güzeldi:) evet hamile deilsem kendi emer napim:)öle teselli etsin kendini hahahha
gördünmü beni:))))kaynatın kaynatın siz
canım okadar takılma her duydugunada ınanma tesaduftur o aralar kabus gormesı hamılelıkte ates yukselır mesela uykuda bunalıyordur kabus goruyordur,normalde hepımız kabus goruruz ustelık.mesela banada esım ya ben hıc ruya gormezdım buaralar ruya goruyorum cok garıp fln dedı =) bu bı belırtı dııl bıse dııl bosver kuzum sen takılma bunlara dınlemeyelım kendımızı cok uzucu olmasın bızım ıcın az kaldı sayılır surda bata
gördünmü beni:))))
hahahaha o gördüğün ben değilim uyuzheeee gördüm ama kabus gördüm hahhahahahaha
hahahaha o gördüğün ben değilim uyuz
ben olsam olsam masal gibi rüya olurum kabus değil taaaammmmmııııııbilemiyorum kuzum ne desem ki
çcuktan sonra sprial lemi korundun sen kuzu?bilemiyorum kuzum ne desem ki
ben olsam olsam masal gibi rüya olurum kabus değil taaaammmmmıııııı
çcuktan sonra sprial lemi korundun sen kuzu?
hımsssss ............uykum geldi yaaaaa..............seni seviyoreeee
yok canım eşim korundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?