• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Gunaydin herkese benim bat 13 haziran ama son 4 aydir stresten bir onceki aydan daha uzun araliklarla adet goruyrm. Kürleri denemedim. Gectigimiz yaz ufak bir iltihapim vardi dr fitille tedavi etti. Su anda idrar yolunda herhangi bir enfeksiyon yok. Fakat benim sorunum saniyorum yumurtanin catlayamamasi. Internetten aldigim ovulasyon testlerinde 2. Cizgiyi hic yakalayamadim cunku.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canım öncelikle söylemek istiyorum bilgisayarı actıgımda listeye eklıycemcnm. İnşallah ugur getırsın sanada. Çatlamama sorunu oldugunu dusunuyorsan ıncır kurunutavsıyeederım cnm. Çatlama için de kuru var ıncırın. Bunu sogan kuruyle bırlıkte yapabılırsın.inşallah bu ay bebişin gelir cnm.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm ben doktora gittiğimde FSH 4 lh 9 cikmisti yani yumurtlamak mükemmel ama catlamada sknti var bir ayda 2yumurtluyormusum bile bende bugün incir kurune baslicm o catlatma ile alakaliymis yumirtlamada skntin varsa soğan yap bence

sogan kuru ıltıhabı sokuyo hemen kurtulursun canım hıc endıselenme tatlım

amin canım inş.

Canım bitanem hiç üzülme inşallah bu ay olacak. Bak ne dicem bir arkadaşımda aynı durumdaydı soğan kürünü denedi ve hem iltihaptan kurtuldu hemde hamiş oldu.

sağolun kızlar bu ay inşallah herkez hamiş kalacak rabbimin izniyle sitres yapmıcaz bende yapmıcam kendime söz verdim hep birlikte saglıklı hamişler nasip etsin rabbim aminnnnn :49::49::49::49::49::49::49::49:

bu arada günaydın herkeze kızlar günümüz aydın mutlu umutlu olmak dileyimleözledim sizi vallahi annem var diye ara ara girebiliyodum artık musayitim

Canım çok guzel dusunmusun. Yalnız neden bır ay ara verıcen onu kacırdım ama sogan ıcını tertemız eder.sonrası da çörekotu yumurta gelışımıne yardım eder ıyı bır kur bence.

Canım kimyasal gebelik geçirdim ya doktor 1 ay ara verin dedi.

Peki soğan kürü 15 gün. O bitince çörek otu kürü. Sonra tekrar soğan mı yapmalıyım. Yoksa soğanı 2 kez tekrarladıktan sonra mı çörek otu yapayım. Hic bilmiyorum kürleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu arada günaydın herkeze kızlar günümüz aydın mutlu umutlu olmak dileyimleözledim sizi vallahi annem var diye ara ara girebiliyodum artık musayitim

Canım gunaydın. Bizde senı ozledık. Musmutluyuz cnm sende oyle ol:) durumlaar nasıl bakalımm

Canım kimyasal gebelik geçirdim ya doktor 1 ay ara verin dedi.

Peki soğan kürü 15 gün. O bitince çörek otu kürü. Sonra tekrar soğan mı yapmalıyım. Yoksa soğanı 2 kez tekrarladıktan sonra mı çörek otu yapayım. Hic bilmiyorum kürleri

Ya cnm kimyasal gebelık sonrası bır ay ara vermeye gerek yok kı? Neden bır ayını boşa geçiresin tabi sen bilirsinama kimyasal sonucu ertesı ay hamıle kln cok ınsan var tatlım hatta bu sıtede de arastır ıstersen. Bende bu ay boş gececekse tek sogan bu ay yeter. Sonrakı ay da çörek otu yaparsın cnm. İnşallah umut olsun sanada

Ya esracim soyle dusun.sayki normal bi iliski yasiyosun ve dusunu aliyosun.gayet basit.cocuk isin olan iskenceye donusen ve cok yorulup girilmesi geren mecburi bi iliski yasama.bu seni cok yipratir.ben bunlari yasadim biliyorum .lutfen.bak gozunuzun onune beni alin ben ucuzlerimi ksybettim hemde kemoterapiyle .beterin beteri var.yapna boyle.anliyorum ve destek olmaya calisyorum.bak psikoloji bir dakikada kaybedilir ve geri kazanilmasi yillar alan hatta mumkun olmayan biseydir .sana suan saglikli bi zihin lazim.kafani seriin tut az.dikkatini baska taraflara ver.demesi kolay diceksin simdi ama ben bunlari yasadim.

Canim iliski esnasinda rahatim orda sıkıntı yok zoraki olmuyo digerlerinden farklı değil
Sadece gün içinde düşünüyorum acaba tutmuş mudur diye merak ediyo insan işte
Senin için de çok üzüldüm canım
Ama canını sıkma Allah yine verir inşallah

Adete kdr boş dırmak yok asla. Hıc bellı olmaz yumurtan adeteıkı gun kala da catlayabılır. Riske gırmek yokdevammm

:)))) ben yoruluyorum canım yaaaa, kolay olmuyor denemeler.. Kasılıyorum ne alakaysa.. Ama elimden geleni yapacağım. 29 mayısta regl olmuştum 30-31 günde bir regl oluyorum. Dediğin gibi en azından haftaya salıya kadar denemek lazım :)

Canim iliski esnasinda rahatim orda sıkıntı yok zoraki olmuyo digerlerinden farklı değil

Esracım gunaydın cnm,

Canım bunu dusunursen stres yaparsın kendıne kı bu dusman bıze. Bunu dusunmemeye calış hatta şöyle dusun bu ay olacak bılıyorum de ve pozıtıf dusunce cagır canım. Acaba bıze faydalı bı dusunce degıl. Karamsarlık bıze ıyılık getırmez pozıtıf dusunucez vr olacak inşallah.

valla ben gayet kasıyorum :SS:S:S nasıl yapacağız şimdi falan oluyorum. Hiç normal birliktelik gibi olmuyor.. Hayırlısı :) Geçen eşim şarap açmış bir yudum iç gevşe diye dolanıyodu peşimde :D

:)))) ben yoruluyorum canım yaaaa, kolay olmuyor denemeler.. Kasılıyorum ne alakaysa.. Ama elimden geleni yapacağım. 29 mayısta regl olmuştum 30-31 günde bir regl oluyorum. Dediğin gibi en azından haftaya salıya kadar denemek lazım :)

Kasılmanın tek nedenı stres canım bence. Bu sefer olacak mı acaba dusuncesı nedenıyle ılışkıye odaklanamıyorsundur. Bu da bızım dusmanımız cnm bastan berı hep dıyoruz stres yok dusunmek yok tek dusuncemız olacak bu ay olacak bılıyorum bebegım bu ay gelecek dıyoruz ve relax. Oluyoruz cnm. Gerısını akışına bırak anı yasa.

Ya cnm kimyasal gebelık sonrası bır ay ara vermeye gerek yok kı? Neden bır ayını boşa geçiresin tabi sen bilirsinama kimyasal sonucu ertesı ay hamıle kln cok ınsan var tatlım hatta bu sıtede de arastır ıstersen. Bende bu ay boş gececekse tek sogan bu ay yeter. Sonrakı ay da çörek otu yaparsın cnm. İnşallah umut olsun sanada

Canım bende hep öyle okudum ama vücudun normale dönsün defi doktor. Bir arkadaşım da kimyasal sonrası hemen hamile kaldı ama bebeğin kalbi durdu. Şimdi 6 ay bekleyecek. Öyle de olunca dedim 1 ay bekleyeyim sonra üzülmeyeyim

Esracım gunaydın cnm,

Canım bunu dusunursen stres yaparsın kendıne kı bu dusman bıze. Bunu dusunmemeye calış hatta şöyle dusun bu ay olacak bılıyorum de ve pozıtıf dusunce cagır canım. Acaba bıze faydalı bı dusunce degıl. Karamsarlık bıze ıyılık getırmez pozıtıf dusunucez vr olacak inşallah.

Hadi bakalim hepimiz bu ay hamiş olacaz o zaman. .. :)
Çalışmalara tam gaz devam :)
Slogan neydi : Ayaklar foraaa ;)

Kasılmanın tek nedenı stres canım bence. Bu sefer olacak mı acaba dusuncesı nedenıyle ılışkıye odaklanamıyorsundur. Bu da bızım dusmanımız cnm bastan berı hep dıyoruz stres yok dusunmek yok tek dusuncemız olacak bu ay olacak bılıyorum bebegım bu ay gelecek dıyoruz ve relax. Oluyoruz cnm. Gerısını akışına bırak anı yasa.

artık bu ay da olmazsa canım temmuz gibi aşılama deneyeceğiz bakalım :) Hakkımızda hayırlısı olsun. Ama hissediyorum senin topic bana uğurlu gelecek :))))

Back