• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

evet cnm o kadar bekleme aynen sıvı su gibi kandı....2 yıl oldu tam mayıs ayıydı çünki.banada burda bir arkadaşta okudum kanser hastalarına verdikleri bir o hücreleri eritici iğne vardı onu verdiler sökülüp gitti 2 güne bir kan tahlili ağlaya ağlaya Rabbim o günleri bir daha vermesin.......20 gün kadar kanamam oldu sonra evlilikle ilgili daha doğrusu kayınvalide sağolsun gelip ortalığı karıştırıp gitmişti kavgalar sıkıntılar Allaha şükür o günlerde geçti tam olarak 1 senedir ikimizde deli gibi istiyoruz hayırlısı olur inşallah yaşım 37 2 gün sonra girecem:))))yaşta ilerleyince korku sarıyor insanı işte böyle........

Allah bidaha yaşatmasın canım benim. Annem 36 sunda hamile kaldı küçük kardeşime :) hiç öyle düşünme yaş normal yani Allah gönlünüze göre versin inşallah. Yeni yaş en güzel hediyenle gelir inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın arkadaşlarım.bişey aklıma takıldı.şimdi ben adet olursam ki inşallah olmam.bal çörek otu tarçına başlamak istiyorum.1 ay kullandım ama aşılama olcak diye devam etmedim.haziran ayında adetimle birlikte iğnelere başlıyacağım.acaba yapsam mı diyorum zaten iğneler yumurtalıkları büyütüyor ama aklıma takıldı acaba döllenmesini sağlar mı dersiniz ?

Son düzenleme:
Allah bidaha yaşatmasın canım benim. Annem 36 sunda hamile kaldı küçük kardeşime :) hiç öyle düşünme yaş normal yani Allah gönlünüze göre versin inşallah. Yeni yaş en güzel hediyenle gelir inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin cnm inşallah veren Allah her daim verir yeterki istesin:)

günaydın arkadaşlarım.bişey aklıma takıldı.şimdi ben adet olursam ki inşallah olmam.bal çörek otu tarçına başlamak istiyorum.1 ay kullandım ama aşılama olcak diye devam etmedim.haziran ayında adetimle birlikte iğnelere başlıyacağım.acaba yapsam mı diyorum zaten iğneler yumurtalıkları büyütüyor ama aklıma takıldı acaba döllenmesini sağlar mı dersiniz ?

cnm bence destekleyici olur birde aşılama yapılacağı gün beline yakı yapıştır sıcak tutar başta biraz yakar ama tabi öneri.....

artık bu ay da olmazsa canım temmuz gibi aşılama deneyeceğiz bakalım :) Hakkımızda hayırlısı olsun. Ama hissediyorum senin topic bana uğurlu gelecek :))))

Ağzın bal yesin yavrum inşallah. Rabbim bütün güzel yüreklerdeki duaları kabul etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhhhh

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm bence destekleyici olur birde aşılama yapılacağı gün beline yakı yapıştır sıcak tutar başta biraz yakar ama tabi öneri.....

teşekkür ederim canım.bende ters etki yapar mı acaba diye geçen sefer yapmadım.yumurtalık tembelliği olduğu için normal yoldan hamile kalma şansım yok denecek kadar az.bu ay denicem inşallah.şifa rabbimden

cnm benim eşimin ablası 6 aylıkken hastalanıyor ve verdikleri ilaçlardan sonra sara başlıyo düşünebiliyormusun 6 aylık bebe sara şuan 40 girecek hala aynı o yüzden eşim ilaçlardan çok korkuyor bana folik asiti bile içirtmedi yani o derece çocuğa bişey olur diyor bu macunun adı biliniyormu cnm.....

canım macunu bildiğin keçiboynuzu,arı sütü,bal badem ceviz vs ile aktarlar yapıyor. Ankarada bi aktar biliyorum. zararlı değil , ilaç da değil korkmayın. Allahın izni ile herşey yoluna girecek :)

Doğal gıda takviyesi bu canım. Ilaçla herhangi bir etkilesimde bulunup zararı olacağını zannetmiyorum. Kullan bence.

Sanırım dün çok rüzgar yedim her yanım ağrıyo yaaa inşallah hasta olmam lütfen. Kafam yastık istiyor resmen. Sağ ve sol olmak üzere ki neden ikisi birden ağrıyor anlamadım ikisine de sancı giriyo ara ara sık değil. Leylacım ne zaman yapalım bu kuru ya bi fikir ver bacım mmm... Çatlatma şeysini :) benim 23 gmrünüyor ovulasyon ama sanki daha erken olcak bu çörekotundan d a mı gitsem acaba yumurtam varmı bak diye kikikikikik

teşekkür ederim canım.bende ters etki yapar mı acaba diye geçen sefer yapmadım.yumurtalık tembelliği olduğu için normal yoldan hamile kalma şansım yok denecek kadar az.bu ay denicem inşallah.şifa rabbimden

Rabbim asla umudunu kaybetme canım. Bak o zaman Rabbim de senden umudunu keser. Sen umutlu ol inşallah olur. Ne çocuğun olmaz diyen insanların oldu. Rabbim ol derse olmayacak şey yok bitanem. Hiç düşünme bunu olacak inşallah..

Napiyim valla kosturmaca is yogunlugundan bakamadim buralara:)) valla benm daha yumurtlama gunume var:) bugun9. Gunum .. İkinci sogan kurunu yapicam 20. Gunde bakalm kismet... Olmassa eger haziranda da inciri yapicam.. Biraz moralimiz bozuldu aslnda dun esimin degerleri dusuk cikti . 4 ay once varikosel ameliyayi olmsdu.. Gecen ayki degerleri cok iyiydi.. Ama dun baska bi yerde test yapildi sonuclar ya yanls yada kotu:( test tekrarlanacak bakalm umarim hersey yoluna girer:(

Sanırım dün çok rüzgar yedim her yanım ağrıyo yaaa inşallah hasta olmam lütfen. Kafam yastık istiyor resmen. Sağ ve sol olmak üzere ki neden ikisi birden ağrıyor anlamadım ikisine de sancı giriyo ara ara sık değil. Leylacım ne zaman yapalım bu kuru ya bi fikir ver bacım mmm... Çatlatma şeysini :) benim 23 gmrünüyor ovulasyon ama sanki daha erken olcak bu çörekotundan d a mı gitsem acaba yumurtam varmı bak diye kikikikikik

cnm sanki benimde bu ay erken oldu muhtemelen çörek otundan benimde 19 u görünüyordu yüksek ihtimal ama geç kalmış sayılmam sende bence bugün başla.....

Napiyim valla kosturmaca is yogunlugundan bakamadim buralara:)) valla benm daha yumurtlama gunume var:) bugun9. Gunum .. İkinci sogan kurunu yapicam 20. Gunde bakalm kismet... Olmassa eger haziranda da inciri yapicam.. Biraz moralimiz bozuldu aslnda dun esimin degerleri dusuk cikti . 4 ay once varikosel ameliyayi olmsdu.. Gecen ayki degerleri cok iyiydi.. Ama dun baska bi yerde test yapildi sonuclar ya yanls yada kotu:( test tekrarlanacak bakalm umarim hersey yoluna girer:(

cnm eğer eşinle ilgili bir problemle karşılaşırsan erkek intertilitesi konusunda bir bayan muhteşem üçlüyle hamile kaldım şimdide ikinci yolda diye bir başlık oku derim umarım sorun yoktur varsada bu topiği incele bence.....

İnşallah test yanlıştır cnm umutsuzluğa kapılmak yok. İnşallah bu ay hepimiz hamiş olacağız. Sabahları keçi boynuzu pekmezi aç karınla bir de keçı boynuru kuru var o da işe yarıyor cnm denediniz mi hiç?

Doğal gıda takviyesi bu canım. Ilaçla herhangi bir etkilesimde bulunup zararı olacağını zannetmiyorum. Kullan bence.

çoook teşekkür ederim.eşimdede hız problemi var onada keçi boynuzu kürü yapayım bari..denemekten bişe kaybetmem herhalde..bide mesir macunu yedirmeyi düşünüyorum.inşallah olur arkadaşlarım..21 aylık hasret yerini sevince bırakır...hep berbaer kucaklarımız dolar ve bu sevinci yaşarız inşallah

İnşallah test yanlıştır cnm umutsuzluğa kapılmak yok. İnşallah bu ay hepimiz hamiş olacağız. Sabahları keçi boynuzu pekmezi aç karınla bir de keçı boynuru kuru var o da işe yarıyor cnm denediniz mi hiç?

Bir ay oldu cnm keciboulynuzu kurune basladi esimde pekmezde arada iciyor gerci ama kur tam gaz devam.. İnsallah cnm ya ama bi hata oldugunu dusunuyoruz umarimda oyledir cunku gecen ay 600 milyondu bu ay baya bi dusus olmasi garip.. Guya bunlarinki farkliymis anlamadim valla.. Duzen lab. Biliormusub bilmem ama orda farklyms guya..

Back