• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Gunaydin herkese benim bat 13 haziran ama son 4 aydir stresten bir onceki aydan daha uzun araliklarla adet goruyrm. Kürleri denemedim. Gectigimiz yaz ufak bir iltihapim vardi dr fitille tedavi etti. Su anda idrar yolunda herhangi bir enfeksiyon yok. Fakat benim sorunum saniyorum yumurtanin catlayamamasi. Internetten aldigim ovulasyon testlerinde 2. Cizgiyi hic yakalayamadim cunku.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm klomen türü bir tedavi gördünmü hiç bu arada hoşgeldin.....

Günaydın hanımlaaaar ^.^

1 ay ara vereceğiz ya soğan kürü yapayım diyorum bu arada. Sonrada çörek otuna başlarım. Incir kürü nasıl hangisini tavsiye edersiniz. Boş geçmeyeyim şu ayı. Bir de kocişlere en iyi kür hangisi sizce. En iyisinden olsun :D

Kendim için önce soğan kürü yapayım. Bidahaki ay çalışmalara başladığımızda da çörek otu olandan yapayım diye düşündüm ama deneyimli arkadaşlardan öneri gelirse memnun olurum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm kendin için bencede dediğin gibi yap eniştemede keçiboynuzu yedir.....

Canım kimyasal gebelik geçirdim ya doktor 1 ay ara verin dedi.

Peki soğan kürü 15 gün. O bitince çörek otu kürü. Sonra tekrar soğan mı yapmalıyım. Yoksa soğanı 2 kez tekrarladıktan sonra mı çörek otu yapayım. Hic bilmiyorum kürleri

cnm bence önce soğanı yap sonra çörek otunu zaten sonrasında bişeye gerek kalmaz hamiş haberlerini alırız inşallah.................:)

valla ben gayet kasıyorum :SS:S:S nasıl yapacağız şimdi falan oluyorum. Hiç normal birliktelik gibi olmuyor.. Hayırlısı :) Geçen eşim şarap açmış bir yudum iç gevşe diye dolanıyodu peşimde :D

Canim benim bildiğim kendini kastigin zaman spermlerin hedefe ulasmasi zorlasiyor...
Iki gunde bir olduğu için mi kasiyosun yani canin istemediği için mi yoksa gebeligi mi kafana taktığın için oluyo?

Canim iliski esnasinda rahatim orda sıkıntı yok zoraki olmuyo digerlerinden farklı değil
Sadece gün içinde düşünüyorum acaba tutmuş mudur diye merak ediyo insan işte
Senin için de çok üzüldüm canım
Ama canını sıkma Allah yine verir inşallah

bende öyleyim cnm tuttumu tutmadımı insanı kemiriyor bu soru inşallah tutsun artık dimi::))

valla ben gayet kasıyorum :SS:S:S nasıl yapacağız şimdi falan oluyorum. Hiç normal birliktelik gibi olmuyor.. Hayırlısı :) Geçen eşim şarap açmış bir yudum iç gevşe diye dolanıyodu peşimde :D

valla okurken daha iyi anlıyorum eşlerimiz de elinden geleni yapıyorlar şarap bir kadeh bişey olmaz bence denemelisin:)

Canım bende hep öyle okudum ama vücudun normale dönsün defi doktor. Bir arkadaşım da kimyasal sonrası hemen hamile kaldı ama bebeğin kalbi durdu. Şimdi 6 ay bekleyecek. Öyle de olunca dedim 1 ay bekleyeyim sonra üzülmeyeyim

cnm benim 6 ayımı yediler bu sebepten yani dışgebelik sonrası 6 ay dedi şimdi düşünüyorumda sadece 1 ay bekleseymişim keşke bencede beklersende 1 ayı geçmesin cnm.....

Canim benim bildiğim kendini kastigin zaman spermlerin hedefe ulasmasi zorlasiyor...
Iki gunde bir olduğu için mi kasiyosun yani canin istemediği için mi yoksa gebeligi mi kafana taktığın için oluyo?

tamamen gebeliğe odaklandığım için kasılıyorum canım. Eşimin spermleri pek iyi değil zaten ne kadar gidebiliyor bilmiyorum :) Olmazsa aşılama yapacağız bakalım hayırlısı :) Görev olunca yapamıyorum canım, o düşünceyi kafamdan atamıyorum da malesef

valla okurken daha iyi anlıyorum eşlerimiz de elinden geleni yapıyorlar şarap bir kadeh bişey olmaz bence denemelisin:)

deniyorum valla canım. Olmuyorsa bunda da vardır bir hikmet.. Şu çevredeki insanlar etkiliyor bizleri , onlar olmasa daha kolay olacak herşey. Evlatlık almayı düşünür müsünüz diye soran bile var :S:S:S Daha 3,5 yıllık evliyiz hemen öldürdüler bizi :S

cnm kendin için bencede dediğin gibi yap eniştemede keçiboynuzu yedir.....

:D valla yesin dimi haha karı koca duvarlara tırmanmayalım o kür senin bu kür benim. Onu da getirin yicem bunu da yicem adamı yemesem bari :D

deniyorum valla canım. Olmuyorsa bunda da vardır bir hikmet.. Şu çevredeki insanlar etkiliyor bizleri , onlar olmasa daha kolay olacak herşey. Evlatlık almayı düşünür müsünüz diye soran bile var :S:S:S Daha 3,5 yıllık evliyiz hemen öldürdüler bizi :S

yuh diyorum ben bu insanlara bizde 3 yıl olacak yeni yeni başladışlar sormaya hayırlısı deyip konuşuyoruz benim ikinci evliliğim ilkten bir oğlum var galiba herkes eşimde sorun olduğunu düşünüyor ama benim yumurtalığım alınmıştı evlenmeden önce,onunda morfoloji yani sperm yapısında sorun var anlayacağın garibim sorunlu bulunuyor:(

cnm benim 6 ayımı yediler bu sebepten yani dışgebelik sonrası 6 ay dedi şimdi düşünüyorumda sadece 1 ay bekleseymişim keşke bencede beklersende 1 ayı geçmesin cnm.....

Sen ne zman geçirdim canım oldu herhalde epey. Allah gönlüne göre versin
Bende sırf şu adet görme durumundan bekleyeceğim. Bugün farkettim hakikaten normal kanama gibi değil. Daha sıvı su gibi. Doktorun dediği doğru demekki. Allah nasip ederse Haziran regl sonrası durmak yok :D

yuh diyorum ben bu insanlara bizde 3 yıl olacak yeni yeni başladışlar sormaya hayırlısı deyip konuşuyoruz benim ikinci evliliğim ilkten bir oğlum var galiba herkes eşimde sorun olduğunu düşünüyor ama benim yumurtalığım alınmıştı evlenmeden önce,onunda morfoloji yani sperm yapısında sorun var anlayacağın garibim sorunlu bulunuyor:(

morfoloji çabuk düzelir canım, aktardan macun yaptır 2 aya kalmaz düzelir. Valla beni çok hırçınlaştırıyorlar birinin çocuğu falan olunca gidip görmüyorum hayırlı olsun falan demiyorum. Kesin arkamdan kıskanç falan diyolardır. Aslında tek nedeni yaklaşınca boğazım düğümleniyor ve kendimi toparlayamıyorum

Bana da bi akraba iki gun önce sordu. Kendi yeni doğurdu. Dedim okul bitsin falan. E Haziran geldi bitiyor okul bekleme diyor. Ay ayıp olacak ama sanki kukumdan sorumlu devlet memuru. Sana soracaktım ne zaman yapacağımı. Hiç takma kafana canım ilki olur 2.yi sorarlar çok seviyor milletimiz her şeye karışmayı

Hiç düşünme öyle canım, insanlar irdelemekten de acının üzerine gitmekten de zevk alıyorlar. O zevki vermemek lazım

Sen ne zman geçirdim canım oldu herhalde epey. Allah gönlüne göre versin
Bende sırf şu adet görme durumundan bekleyeceğim. Bugün farkettim hakikaten normal kanama gibi değil. Daha sıvı su gibi. Doktorun dediği doğru demekki. Allah nasip ederse Haziran regl sonrası durmak yok :D

evet cnm o kadar bekleme aynen sıvı su gibi kandı....2 yıl oldu tam mayıs ayıydı çünki.banada burda bir arkadaşta okudum kanser hastalarına verdikleri bir o hücreleri eritici iğne vardı onu verdiler sökülüp gitti 2 güne bir kan tahlili ağlaya ağlaya Rabbim o günleri bir daha vermesin.......20 gün kadar kanamam oldu sonra evlilikle ilgili daha doğrusu kayınvalide sağolsun gelip ortalığı karıştırıp gitmişti kavgalar sıkıntılar Allaha şükür o günlerde geçti tam olarak 1 senedir ikimizde deli gibi istiyoruz hayırlısı olur inşallah yaşım 37 2 gün sonra girecem:))))yaşta ilerleyince korku sarıyor insanı işte böyle........

morfoloji çabuk düzelir canım, aktardan macun yaptır 2 aya kalmaz düzelir. Valla beni çok hırçınlaştırıyorlar birinin çocuğu falan olunca gidip görmüyorum hayırlı olsun falan demiyorum. Kesin arkamdan kıskanç falan diyolardır. Aslında tek nedeni yaklaşınca boğazım düğümleniyor ve kendimi toparlayamıyorum

cnm benim eşimin ablası 6 aylıkken hastalanıyor ve verdikleri ilaçlardan sonra sara başlıyo düşünebiliyormusun 6 aylık bebe sara şuan 40 girecek hala aynı o yüzden eşim ilaçlardan çok korkuyor bana folik asiti bile içirtmedi yani o derece çocuğa bişey olur diyor bu macunun adı biliniyormu cnm.....

Back