iyi fikir cnm şu havuçlu incir dimi.....
evet cnm ne aman yapalım sence? bende beyaz hafifi akıntı başladı. göğüslerde şiş ama tam yumurtlama yok sanırım daha.
Cnm yumurtlama gunun bugunmuydu senin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım 23 üne denk geliyor bakalım ama çalışmalar tam gaz :)
canım listeye benide eklermisin bat 16 haziran
ekledim canım uğur getirsin inşallah.
Merhaba,
Beni de ekler misiniz. Bat 6 Haziran
ekledim cnm uğur getirsin inşallah
merhaba arkadaşlar benim umudum da haziran.nisan ayında başarısız bir aşılamam var.Haziranda ikinci aşılamayı yaptıracağım.
26 mayıs ekledim cnm uğur getirsin inşallah.
kızlar beni de ekleyn 5 haziran
ekledim cnm uğur getirsin inşallah.
sağol kuzum korkmaya baslamıstım artıkın yaa dun hastalandımm.yarın hastaneye gıdıyorum yıne aşılama ıcın on hazırlık yapılcak 1 hafta artık klomen mı kullanırım yoksa gobekten ıgnemı yerım bılmıom bu ıgneyı ılkkez yıcemm ..acıomukı ?
Canım benim hiç üzülme çok şükür Rabbim dermansız dert versin inşallah. Bu ay olacak merak etme. Karından iğne acımıyr bildiğim karşı komşum vurunuyor hergün. Bu ay umut doluyuz unutma :)
26 sı gibi olması lazım ama pekte düzenli değil..teşekkür ediyorummm
Ekledim bitanem.
benide eklermisiniz 3 haziran
Tabi ki canım ekledim bile. Uğur getirir inşallah sana da.
Yok ya ben gezıyorum hıc keyfım yok bızım topıgede yazdım valla sıkıldım okumaktan falan ya
daha cok uzuluyorum
Canımm Leyla gerçi yazmış umutsuzluk yok karamsarlık yok bu ay gelecek gelmesin için biz yardımcı olacak ona. Ve umut olu olacaz stres yapmıycaz burda güzel paylaşımlarda bulunacaz birbirimize umut olacaz.
cnm benımyenı batt 17 hazıran yapalımm gecıkmelı gelıo yaa 2 gun sonrasını yazalım bızz yenı lısteye beklemede dıılımm aytıkkkk
Tmm cnm yeni tarih umut getirsin inşallah.
syn kurucum nerelerdesin özledik seni:))
Leylacım hareketli ve enerji dolu geliyorum canımm :) Öpüyorum seni.
Canım bitanem hiç üzülme inşallah bu ay olacak. Bak ne dicem bir arkadaşımda aynı durumdaydı soğan kürünü denedi ve hem iltihaptan kurtuldu hemde hamiş oldu.
Intihap varmış cnm yine ilaç verdi adet olunca tedaviye başlıyalım dedi inşallah en kısa zamanda adet olurum
kaç kez yazdım hiç kimse beni eklemedi
Bitanem özür dilerim. Ekledim liste uğur getirsin. Ben ıpadden girince düzeltmeye izin vermiyor laptop açmam lazım. Ancak açabildiğim için biraz geç oldu ama inşallah umut olsun sana da. Uğur getirsin.
kızlar aranıza bende katılmak isterim merhaba öncelikle başdaki uzun açıklama için çok ama çok reşekkür ederim acayip faydalı oldu
bizde 6 aydır korunmuyoruz ve bebiş istiyoruz Rabbim inşallah fazla aratmadan nasip eder... Benim yumurta çatlama sorunum var adetlerim 34 günde bir oluyor bu yüzen geççatlıyor Nisan 13 de hastalandım şuan da hastalanmayı bekliyorum henüz gelmedi sabırsızlıkla bekliyorum adetim geldikden sonra soğan kürü ve incir kürü yapayım diyorum nedersiniz?
Merhaba canım. Bence incir ve soğan ağır olabilir soğan ve çörekotu daha fayda göreceğin bir karışım olabilir cnm yine de tercih senindir. Bu arada bat verebilirsen uğurlu listemize ekleyeyim seni de cnm sevgiler.
Ekledim bile :) uğur getirsin bitanem inşallahhh
bugun doktora gıttım yumurtalıklarım ıstedıgı sevıyedeymıs gun verdı o gunlere dıkkat edıcem hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah
Ohhh canım ne güzel yumoşlar büyümüş bile. Çatlatma için incir havuçlu bir kür var ondan denemek istiyoruz bizde sende bize katıl istersen ne dersin başta incir kürü altında yazıyor.
benimki 1 taneymiş oda fazla büyükmüş
Maşallah canım 1 tane olunca şans daha çok oluyor tabi inşallah içine bi sperm alıversin yumoşun :)
Arkadaslar iyi geceler yaklasik 1 yildir sadece okuyup hic yazmayan biriyim. Bu gece ilk defa yazmak istedim. Bizim evliligim temmuz ayinda 3. Yilini bitirecek. 2 sene korunduk son1 yildir bebek icin calisiyoruz fakat henuz sonuc elde edemedik her turlu kontrolu yaptrm en son rahim filmi cektrdim herhangi bir sorun yok fakat olmuyor 1 yili doldurdugumuz icin artik dr tedaviye baslayalim dedi yasim 29 haziran ayinda adet gorunce adetin 3. Gunu gel dedi dr . Sanirim klomen e baslatacak. Allah herkesin gonlune gore en hayirlisini nasip etsin. Hepinize iyi geceler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba canım hoşgeldin. Kür denedin mi hiç canım? Bir de bat tarihini vermek istersen seni de uğurlu listemize eklemek isterim.