• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Âmin canım benim âmin inşallah
Senin nasıl oldu canım tabi anlatmak istersen. Yakın zamanda mı yaşadın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE

8 ay once yasadim.saclarim kaslarim yeni uzadlmaya basladi.hamile oldgumu ogrendim sevindik .bir gun agri bastirinca hast.gittm doktorum ikiz oldgunu soyledi ki biz o ana kadar tek bebek biliyoduk.neyse hast.odasina cikar cikmaz wc.de ikizleri dusurdum.sonraki gun beta hcg nin dusmesini bekledik ama birde ne gorelim deger uc katina cimmis.doktorum ucuncu bebek icerde dedi.ama rahimde gorunmedgi icin dis gebelikti ve sol kasigim agriyordu ama yerini tesbit edilemedi cok milimetrik oldgundan.sonra doktorum ya sezaryen gibi kesip nerde oldgunu arayip alcaz ki bu secenek sonucunsa %80 rahmimin alinma ihtimali vardi.yada kemoteraphi gorup ucuncu dis gebelik olan bebegi yakicaz eriticez dedi.tabi ben o zaman bir yillik evli oldgum icin ve hic bebegim olmadgi icin ikinci secenegi sevtik ve zaman kaybetmeden kemoterapiye girdim .ikizler 7 haftalikken dustu,ucuncusunu ise kemoteraphi 1 ayda yakip eritti vucudumda.sonra saclarim dokuldu.yani nornal cogul gebelikle dis gebeligi ayni anda gecirdim.otuz bin de bir kadinda olan bi durum geldi beni buldu.cok sukur mevlaya.atlattim.ilac vucudumdan yeni temizlendi ve simdi bebek dusunyoz.bakalim.hersey kismet

Allahim bir daha boyle acilar göstermesin benim arkadasim 4 defa diş gebelik geçirdi 2 tupude gitti bir krizi vardi simdi 3. Tüp bebek denemesi sonucu 7 aylik hamile inş sen bir daha yasamazsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar iyi geceler yaklasik 1 yildir sadece okuyup hic yazmayan biriyim. Bu gece ilk defa yazmak istedim. Bizim evliligim temmuz ayinda 3. Yilini bitirecek. 2 sene korunduk son1 yildir bebek icin calisiyoruz fakat henuz sonuc elde edemedik her turlu kontrolu yaptrm en son rahim filmi cektrdim herhangi bir sorun yok fakat olmuyor 1 yili doldurdugumuz icin artik dr tedaviye baslayalim dedi yasim 29 haziran ayinda adet gorunce adetin 3. Gunu gel dedi dr . Sanirim klomen e baslatacak. Allah herkesin gonlune gore en hayirlisini nasip etsin. Hepinize iyi geceler

Hodgeldinnnm sefa getirdinnn.yok oyle karamsar uzgun olmak .burda yasak guzelim. Moraller havaya bakim.bu bir rica degil emirdir.ona gore :-)

Merhaba arkadaşlar, eve yeni geldim maşallah sayfalar akmış yürümüş. Yeni arkadaşlarımız var ne güzel. Hepiniz hoşgeldiniz. Listeye ekleme yapacağım şimdi. Bugünden kısaca bahsetmek istiyorum. Boğazlarım temiz çok şükür hamile kalmak için TSH sorun teşkil etmeyecek çok şükür. Aç ve tok şeker ölçtüreceğim ve tsh ölçtüreceğim. Onun harici çok şükür bir sıkıntımız yok. İnşallah bu ay hep birlikte cümbür cemaat hamiş olur canlarr :) :8::8::8::8::10::10::10::10:

Amin insallahhhhhhh

Merhaba arkadaşlar, eve yeni geldim maşallah sayfalar akmış yürümüş. Yeni arkadaşlarımız var ne güzel. Hepiniz hoşgeldiniz. Listeye ekleme yapacağım şimdi. Bugünden kısaca bahsetmek istiyorum. Boğazlarım temiz çok şükür hamile kalmak için TSH sorun teşkil etmeyecek çok şükür. Aç ve tok şeker ölçtüreceğim ve tsh ölçtüreceğim. Onun harici çok şükür bir sıkıntımız yok. İnşallah bu ay hep birlikte cümbür cemaat hamiş olur canlarr :) :8::8::8::8::10::10::10::10:

Sen bana bi bak.sen gunduz ne oyle uzgun aglamakli biseler yazmissin.ben size uzulmeyi yasaklamadim mi he .bi daha gormicem sen hep gulceksin .haydi atin bi kahkaha bakim.:-)

iyi fikir cnm şu havuçlu incir dimi.....

evet cnm ne aman yapalım sence? bende beyaz hafifi akıntı başladı. göğüslerde şiş ama tam yumurtlama yok sanırım daha.

Cnm yumurtlama gunun bugunmuydu senin

Yok canım 23 üne denk geliyor bakalım ama çalışmalar tam gaz :)

canım listeye benide eklermisin bat 16 haziran
ekledim canım uğur getirsin inşallah.

Merhaba,

Beni de ekler misiniz. Bat 6 Haziran
ekledim cnm uğur getirsin inşallah

merhaba arkadaşlar benim umudum da haziran.nisan ayında başarısız bir aşılamam var.Haziranda ikinci aşılamayı yaptıracağım.
26 mayıs ekledim cnm uğur getirsin inşallah.

kızlar beni de ekleyn 5 haziran
ekledim cnm uğur getirsin inşallah.

sağol kuzum korkmaya baslamıstım artıkın yaa dun hastalandımm.yarın hastaneye gıdıyorum yıne aşılama ıcın on hazırlık yapılcak 1 hafta artık klomen mı kullanırım yoksa gobekten ıgnemı yerım bılmıom bu ıgneyı ılkkez yıcemm ..acıomukı ?

Canım benim hiç üzülme çok şükür Rabbim dermansız dert versin inşallah. Bu ay olacak merak etme. Karından iğne acımıyr bildiğim karşı komşum vurunuyor hergün. Bu ay umut doluyuz unutma :)

26 sı gibi olması lazım ama pekte düzenli değil..teşekkür ediyorummm
Ekledim bitanem.

benide eklermisiniz 3 haziran
Tabi ki canım ekledim bile. Uğur getirir inşallah sana da.

Yok ya ben gezıyorum hıc keyfım yok bızım topıgede yazdım valla sıkıldım okumaktan falan ya :( daha cok uzuluyorum:14::25:

Canımm Leyla gerçi yazmış umutsuzluk yok karamsarlık yok bu ay gelecek gelmesin için biz yardımcı olacak ona. Ve umut olu olacaz stres yapmıycaz burda güzel paylaşımlarda bulunacaz birbirimize umut olacaz.
cnm benımyenı batt 17 hazıran yapalımm gecıkmelı gelıo yaa 2 gun sonrasını yazalım bızz yenı lısteye beklemede dıılımm aytıkkkk:(:50:
Tmm cnm yeni tarih umut getirsin inşallah.
syn kurucum nerelerdesin özledik seni:))

Leylacım hareketli ve enerji dolu geliyorum canımm :) Öpüyorum seni.
kızlar hamileyimmmmmmmmmmm demeyi çok isterdim ama malesef kocaman negatif :50::50::50::50::50::50::50:

Canım bitanem hiç üzülme inşallah bu ay olacak. Bak ne dicem bir arkadaşımda aynı durumdaydı soğan kürünü denedi ve hem iltihaptan kurtuldu hemde hamiş oldu.
Intihap varmış cnm yine ilaç verdi adet olunca tedaviye başlıyalım dedi inşallah en kısa zamanda adet olurum

kaç kez yazdım hiç kimse beni eklemedi :(

Bitanem özür dilerim. Ekledim liste uğur getirsin. Ben ıpadden girince düzeltmeye izin vermiyor laptop açmam lazım. Ancak açabildiğim için biraz geç oldu ama inşallah umut olsun sana da. Uğur getirsin.

kızlar aranıza bende katılmak isterim merhaba öncelikle başdaki uzun açıklama için çok ama çok reşekkür ederim acayip faydalı oldu :3:
bizde 6 aydır korunmuyoruz ve bebiş istiyoruz Rabbim inşallah fazla aratmadan nasip eder... Benim yumurta çatlama sorunum var adetlerim 34 günde bir oluyor bu yüzen geççatlıyor Nisan 13 de hastalandım şuan da hastalanmayı bekliyorum henüz gelmedi sabırsızlıkla bekliyorum adetim geldikden sonra soğan kürü ve incir kürü yapayım diyorum nedersiniz?
Merhaba canım. Bence incir ve soğan ağır olabilir soğan ve çörekotu daha fayda göreceğin bir karışım olabilir cnm yine de tercih senindir. Bu arada bat verebilirsen uğurlu listemize ekleyeyim seni de cnm sevgiler.

benımde 25 mayıs :)
Ekledim bile :) uğur getirsin bitanem inşallahhh

bugun doktora gıttım yumurtalıklarım ıstedıgı sevıyedeymıs gun verdı o gunlere dıkkat edıcem hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah:31::31:

Ohhh canım ne güzel yumoşlar büyümüş bile. Çatlatma için incir havuçlu bir kür var ondan denemek istiyoruz bizde sende bize katıl istersen ne dersin başta incir kürü altında yazıyor.

benimki 1 taneymiş oda fazla büyükmüş:60:

Maşallah canım 1 tane olunca şans daha çok oluyor tabi inşallah içine bi sperm alıversin yumoşun :)

Arkadaslar iyi geceler yaklasik 1 yildir sadece okuyup hic yazmayan biriyim. Bu gece ilk defa yazmak istedim. Bizim evliligim temmuz ayinda 3. Yilini bitirecek. 2 sene korunduk son1 yildir bebek icin calisiyoruz fakat henuz sonuc elde edemedik her turlu kontrolu yaptrm en son rahim filmi cektrdim herhangi bir sorun yok fakat olmuyor 1 yili doldurdugumuz icin artik dr tedaviye baslayalim dedi yasim 29 haziran ayinda adet gorunce adetin 3. Gunu gel dedi dr . Sanirim klomen e baslatacak. Allah herkesin gonlune gore en hayirlisini nasip etsin. Hepinize iyi geceler

Merhaba canım hoşgeldin. Kür denedin mi hiç canım? Bir de bat tarihini vermek istersen seni de uğurlu listemize eklemek isterim.

Allahim bir daha boyle acilar göstermesin benim arkadasim 4 defa diş gebelik geçirdi 2 tupude gitti bir krizi vardi simdi 3. Tüp bebek denemesi sonucu 7 aylik hamile inş sen bir daha yasamazsin

Amin canim.hicbirimize yasatmasin Allah.cok tesekkur ederim.bak sanada soylim.bursa uzulnek yasak .ben hepinize destek olurum bu halimle.hepiniz guclu olmak zorundasiniz.ona gore hiii :-)

Ayshe9388................15 Mayıs Hayırlı haberler inşallah :)
Teolog5525...............20 Mayıs Hayırlı haberler inşallah :)

Kızlar son durumlar nedir hadi güzel haberler verin bizlere :):16:

Sen bana bi bak.sen gunduz ne oyle uzgun aglamakli biseler yazmissin.ben size uzulmeyi yasaklamadim mi he .bi daha gormicem sen hep gulceksin .haydi atin bi kahkaha bakim.:-)

Merhaba Meyracım yok anam bende üzgünlük olmaz. Ya telden yazdım ve ayaktaydım çarpık olmuş biraz. Demek istemiştim ki çok şükür herşey yolundaymış :) ama yazamamışım şimdi girdiğimde farkettim. Çok şükür bitanem Rabbim dermansız dert vermesin enerji tavan durumu. Hatta şimid bi banyo sonrası sağlıklı bir çalışma inşallah sonra 1 saat ayaklar fora :) haydeee :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::17::17::17::17:

ya bişey sorcam bu ovulasyon testinde iki çizgininde çok net çıkması lazım dimi? biri silik olunca olmuyo dimi?:31:

Kızlar maşallah listemiz gürleşti. Meyracım listemizin neşe kaynağı seçiyorum seni arkadaşların izni ile canım kabul müsün? Maşallah herkese o kadar güzel enerji veriyorsun ki okurken çakralarım açılıyor benimde.

Herkese neşe gelsin lütfen. Kendini daralmış hisseden güneşe çıkıyor derin bir nefesle şükredior biraz yürüyüşle güneşten enerji alıyor ve rahatlıyor. Umutuzluk yok stres yok bu topikte karamsarlık yok herkes mutlu olmak zorunda o kaaaa...

Ben şimdi çalışmaya gidiyorum yarına kadar mutlu sevgi dolu umutlu kalın cancanlarım...

:3::3::3::3::3::3::3::3:

bu ay bana cok koydu hıc sorma esımde ole..6 gun gecıkınce cok umutlanmıstımm...cnmız sıkkın esımm cok ama cok uzuluyor.......artık sasırdım bende napıcamı..

Arkadaşlar hepimiz aynı stresleri yaşıyoruz ama stres olduğu sürecede hamilelik olmuyo malesef .Kafamızın rahat olması lazım akışına bırakalım elbet bir gün gelecek inş bebişlerimiz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya bişey sorcam bu ovulasyon testinde iki çizgininde çok net çıkması lazım dimi? biri silik olunca olmuyo dimi?:31:

Canım bildiğim baya net olması gerekiyor hiç kullanmadım ama kuzen bir ay kullandı yumurtladığı halde silikti hep akıntından takip edersen daha iyi olur senin için aslında.

Merhaba Meyracım yok anam bende üzgünlük olmaz. Ya telden yazdım ve ayaktaydım çarpık olmuş biraz. Demek istemiştim ki çok şükür herşey yolundaymış :) ama yazamamışım şimdi girdiğimde farkettim. Çok şükür bitanem Rabbim dermansız dert vermesin enerji tavan durumu. Hatta şimid bi banyo sonrası sağlıklı bir çalışma inşallah sonra 1 saat ayaklar fora :) haydeee :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::17::17::17::17:

Ayyy ilahi balck berry .:-) ayaklar fora demek .guzek tuttum bu sozu.iyiki actin bu konuyu.iyiki varsin canim.ben

Kızlar maşallah listemiz gürleşti. Meyracım listemizin neşe kaynağı seçiyorum seni arkadaşların izni ile canım kabul müsün? Maşallah herkese o kadar güzel enerji veriyorsun ki okurken çakralarım açılıyor benimde.

Herkese neşe gelsin lütfen. Kendini daralmış hisseden güneşe çıkıyor derin bir nefesle şükredior biraz yürüyüşle güneşten enerji alıyor ve rahatlıyor. Umutuzluk yok stres yok bu topikte karamsarlık yok herkes mutlu olmak zorunda o kaaaa...

Ben şimdi çalışmaya gidiyorum yarına kadar mutlu sevgi dolu umutlu kalın cancanlarım...

:3::3::3::3::3::3::3::3:

Herkeste kabul ederse neden olmasin!memnuniyetle efenim :-)cicekler odama .ayyyy cok sevindim boyle dusundgun icin.

Âmin canım benim âmin inşallah
Senin nasıl oldu canım tabi anlatmak istersen. Yakın zamanda mı yaşadın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE

8 ay once yasadim.saclarim kaslarim yeni uzadlmaya basladi.hamile oldgumu ogrendim sevindik .bir gun agri bastirinca hast.gittm doktorum ikiz oldgunu soyledi ki biz o ana kadar tek bebek biliyoduk.neyse hast.odasina cikar cikmaz wc.de ikizleri dusurdum.sonraki gun beta hcg nin dusmesini bekledik ama birde ne gorelim deger uc katina cimmis.doktorum ucuncu bebek icerde dedi.ama rahimde gorunmedgi icin dis gebelikti ve sol kasigim agriyordu ama yerini tesbit edilemedi cok milimetrik oldgundan.sonra doktorum ya sezaryen gibi kesip nerde oldgunu arayip alcaz ki bu secenek sonucunsa %80 rahmimin alinma ihtimali vardi.yada kemoteraphi gorup ucuncu dis gebelik olan bebegi yakicaz eriticez dedi.tabi ben o zaman bir yillik evli oldgum icin ve hic bebegim olmadgi icin ikinci secenegi sevtik ve zaman kaybetmeden kemoterapiye girdim .ikizler 7 haftalikken dustu,ucuncusunu ise kemoteraphi 1 ayda yakip eritti vucudumda.sonra saclarim dokuldu.yani nornal cogul gebelikle dis gebeligi ayni anda gecirdim.otuz bin de bir kadinda olan bi durum geldi beni buldu.cok sukur mevlaya.atlattim.ilac vucudumdan yeni temizlendi ve simdi bebek dusunyoz.bakalim.hersey kismet

Ahh tatlim benim Allah yardimcin olsun guzelim ucude sefaatcin olsun ve yerine 3 minik kalp gelsin insaallaah

Ewet canim bariz net belirgin ayni tonda iki cizgi. Hatta ben dun yaptim hah dedim oldu iki renkte var meger bugun tam koyu olmus

Back