• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Herkeste kabul ederse neden olmasin!memnuniyetle efenim :-)cicekler odama .ayyyy cok sevindim boyle dusundgun icin.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400624547.794846.jpg

Umarım beğenirsin cnmmm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin herkese benim bat 13 haziran ama son 4 aydir stresten bir onceki aydan daha uzun araliklarla adet goruyrm. Kürleri denemedim. Gectigimiz yaz ufak bir iltihapim vardi dr fitille tedavi etti. Su anda idrar yolunda herhangi bir enfeksiyon yok. Fakat benim sorunum saniyorum yumurtanin catlayamamasi. Internetten aldigim ovulasyon testlerinde 2. Cizgiyi hic yakalayamadim cunku.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayshe9388................15 Mayıs Hayırlı haberler inşallah :)
Teolog5525...............20 Mayıs Hayırlı haberler inşallah :)

Kızlar son durumlar nedir hadi güzel haberler verin bizlere :):16:
Canim hala adet olmadım fakat bazen bir günlük gecikme yaşayabiliyorum Bugün de bekliyorum Ama aralıklı olarak karnım adet olacakmış gibi ağırıyor dün karnım çok şişti kendimi 9 aylık hamile gibi hissettim :1: öyle canımcım inş güzel haberler veririm :9:

Âmin canım benim âmin inşallah
Senin nasıl oldu canım tabi anlatmak istersen. Yakın zamanda mı yaşadın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE

8 ay once yasadim.saclarim kaslarim yeni uzadlmaya basladi.hamile oldgumu ogrendim sevindik .bir gun agri bastirinca hast.gittm doktorum ikiz oldgunu soyledi ki biz o ana kadar tek bebek biliyoduk.neyse hast.odasina cikar cikmaz wc.de ikizleri dusurdum.sonraki gun beta hcg nin dusmesini bekledik ama birde ne gorelim deger uc katina cimmis.doktorum ucuncu bebek icerde dedi.ama rahimde gorunmedgi icin dis gebelikti ve sol kasigim agriyordu ama yerini tesbit edilemedi cok milimetrik oldgundan.sonra doktorum ya sezaryen gibi kesip nerde oldgunu arayip alcaz ki bu secenek sonucunsa %80 rahmimin alinma ihtimali vardi.yada kemoteraphi gorup ucuncu dis gebelik olan bebegi yakicaz eriticez dedi.tabi ben o zaman bir yillik evli oldgum icin ve hic bebegim olmadgi icin ikinci secenegi sevtik ve zaman kaybetmeden kemoterapiye girdim .ikizler 7 haftalikken dustu,ucuncusunu ise kemoteraphi 1 ayda yakip eritti vucudumda.sonra saclarim dokuldu.yani nornal cogul gebelikle dis gebeligi ayni anda gecirdim.otuz bin de bir kadinda olan bi durum geldi beni buldu.cok sukur mevlaya.atlattim.ilac vucudumdan yeni temizlendi ve simdi bebek dusunyoz.bakalim.hersey kismet

Canım benim çok zor bir sınav ama güzel yüreğinle karşılığını kat be kat alacağından eminim. İnsan her zaman başına gelenin en kötüsü olduğunu sanıyor ama her zaman halimize bin şükür. Iyi ki buraya gelmişsin iyi ki yazmışsın. Ben mesela çok üzgündüm karamsarlığa düşmek üzereydim. Sayende desteğinle ççabuk toparlandım. Rabbim gönlüne göre versin çok iyi bir anne olacağından eminim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın hanımlaaaar ^.^

1 ay ara vereceğiz ya soğan kürü yapayım diyorum bu arada. Sonrada çörek otuna başlarım. Incir kürü nasıl hangisini tavsiye edersiniz. Boş geçmeyeyim şu ayı. Bir de kocişlere en iyi kür hangisi sizce. En iyisinden olsun :D

Kendim için önce soğan kürü yapayım. Bidahaki ay çalışmalara başladığımızda da çörek otu olandan yapayım diye düşündüm ama deneyimli arkadaşlardan öneri gelirse memnun olurum :)

Bitanem özür dilerim. Ekledim liste uğur getirsin. Ben ıpadden girince düzeltmeye izin vermiyor laptop açmam lazım. Ancak açabildiğim için biraz geç oldu ama inşallah umut olsun sana da. Uğur getirsin.

.

Teşekkür ederim :) Bu benim ilk topic te yazılmam :) İnşallah şans getirir :)

Ay hadi inşallah kuzum :) hayırlı haberlerini bekliyoruz

teşekkür ederim :)
bizim çalışmalar bitti. Tüm ovi zamanını iyi kötü değerlendirdik. Sanırım artık denememize gerek yok ama bu hafta belki bir birliktelik daha olur. Sonrası Rabbimden.. Hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

bizim çalışmalar bitti. Tüm ovi zamanını iyi kötü değerlendirdik. Sanırım artık denememize gerek yok ama bu hafta belki bir birliktelik daha olur. Sonrası Rabbimden.. Hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

İnşallah gönlünüzce olur canım :)

Canim hala adet olmadım fakat bazen bir günlük gecikme yaşayabiliyorum Bugün de bekliyorum Ama aralıklı olarak karnım adet olacakmış gibi ağırıyor dün karnım çok şişti kendimi 9 aylık hamile gibi hissettim :1: öyle canımcım inş güzel haberler veririm :9:

Herkese gunaydın guzel bır gun bızlerle olsun inş.

Teolog cnm adet olmamana sevındım ınsallah guzel haberler verırsın bıze tatlım.

çok alınganımdır valla :) İlk kez bi topicte ön sayfada yer alayım demiştim :)

1 haziran canım :)

Merhaba, listeye dun yazdım cnm. Normalde ıpadden degısım yapılmıyor bılg actıkca eklıyorum kasti bişey yada gözden kaçma gelmesin aklına. Her an vakıt bulup bılgısayarı acamıyorum. İnşallah ugur getırır sanada.

Adete kdr boş dırmak yok asla. Hıc bellı olmaz yumurtan adeteıkı gun kala da catlayabılır. Riske gırmek yokdevammm

Günaydın hanımlaaaar ^.^

1 ay ara vereceğiz ya soğan kürü yapayım diyorum bu arada. Sonrada çörek otuna başlarım. Incir kürü nasıl hangisini tavsiye edersiniz. Boş geçmeyeyim şu ayı. Bir de kocişlere en iyi kür hangisi sizce. En iyisinden olsun :D

Kendim için önce soğan kürü yapayım. Bidahaki ay çalışmalara başladığımızda da çörek otu olandan yapayım diye düşündüm ama deneyimli arkadaşlardan öneri gelirse memnun olurum :)

Canım çok guzel dusunmusun. Yalnız neden bır ay ara verıcen onu kacırdım ama sogan ıcını tertemız eder.sonrası da çörekotu yumurta gelışımıne yardım eder ıyı bır kur bence.

Back