• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

6 gun kaldı canım , bakalım ama kumda dokuyorum olmaz sanırsam gıbı gelıyor ama kcoa 1 ay degerlendırdım bıldıgın ya hıcbısı kacırmıyım dıe varmıdırkı puf beklıcez mecburrr

canım sabahki ilk idrarımdı o söylediğim simdi gene yaptım cok acık renk sarı bile deil ama içinde tanecikler var hala
:26::26::26:
cnm bir yerde okumuştum idrardaki her tortu mantar ya da iltihap değildir ölü spermler oluyomuş diye:34:

cnm bir yerde okumuştum idrardaki her tortu mantar ya da iltihap değildir ölü spermler oluyomuş diye:34:

aaaa annemde sabah bana bunu söylemeye calısıodu heralde:) telefonda belki şeyler cıkıodur şeyler dedı heralde babamın yanındaydı bende bişi anlamamıştım:) aama nerden baksan 5 gündür bir ilişkimiz olmadı genede cıkarmıki.bize ölüsü deil dirisi lazım ya:):27:

şunu söylim bu olayı hergun nerdeyse arastırdım bu kür hamile bıraktırmıyor.idrar yolunda rahim içinde iltihap tüplerde tıkanıklık özellikle spiral takıp çıkartan hiç bir sorunu olmayıp hamile kalamayan insanlarda işe yarıomus.banada 1.bucuk sene sebebsiz hamile kalamayan bir arkadas söyledi bunu yapıp ertesi ay hamile olduğunu öğrenmiş.Allah hepimize bu bereketli hayırlı ramazan ayında hamile kalmayı nasip etsin.Benim annemin cocuğu olmuomus yurt dısında tedavi görmüş 27 yasında evlenmiş 42 yasında beni yapmıs hesap edin bir nevi tüp bebeğim bende:):):) İşimiz o boyutlara gitmesin inşallah

inşallah canım :) zaten enfeksiyon çıktı bende antibiyotik kullanıyorum şimdi bunuda yapıım tam olsunn

işin garip yani akıntım hiç yok bir portalda okudum bi cok kişi hamile kaldığında bu tortuları görmüş idrarında bende ondan süphelendim aslında.

Ayyy ıns oyledır canım zaten benım anlattıgım sekıld eıse mantar olabılır dıorum .inş hamıssındır tatlım. bat ne zaman dı

Ayyy ıns oyledır canım zaten benım anlattıgım sekıld eıse mantar olabılır dıorum .inş hamıssındır tatlım. bat ne zaman dı

şöyle söylim gecen ay 15 inde regl oldum ondan önceki ay 11 inde ondan önceki aylarda hep ayın 7 si yada 9 u şaşmazdı.son 3 aydır dengesizleştim.gectiğimiz ayın 15 inde regl oldum fakat 2 gün sürdü bu ay kacında olurum bilemiorm.Annemde dioki böyle dengesizleşe dengesizlese hamile kalıcaksın.vicud kendini hamileliğe hazırlıor dedi:)

aaaa annemde sabah bana bunu söylemeye calısıodu heralde:) telefonda belki şeyler cıkıodur şeyler dedı heralde babamın yanındaydı bende bişi anlamamıştım:) aama nerden baksan 5 gündür bir ilişkimiz olmadı genede cıkarmıki.bize ölüsü deil dirisi lazım ya:):27:
bak senben ne güzel anlatmış:)

şöyle söylim gecen ay 15 inde regl oldum ondan önceki ay 11 inde ondan önceki aylarda hep ayın 7 si yada 9 u şaşmazdı.son 3 aydır dengesizleştim.gectiğimiz ayın 15 inde regl oldum fakat 2 gün sürdü bu ay kacında olurum bilemiorm.Annemde dioki böyle dengesizleşe dengesizlese hamile kalıcaksın.vicud kendini hamileliğe hazırlıor dedi:)

bunu bende duymustum canım

bak senben ne güzel anlatmış:)

bişi diimmi biz kendimizle cok uğraşıyoruz butun hatayı kendimizde arıyoruz kafayı yiorz.sağlıklıyken sağlığımızı bozuyoruz.kocalar napıo köşe yastıgı gbi oturup izliolar.Kafalarımız rahat deil.butun problemleri kendimizde arıyoruz.bence tek yumurtamızın olmaması kistimizin olması iltihaplarımızın olması gebeliğe engel mengel deil tohum kaliteliyse her türlü gebe kalırız biz:)bundan snra bu ayda hamile kalmazsam topu kocama atıyorum :) birazda o düşünsün pöfür pöfür sigara içiyo :):52::51:

bişi diimmi biz kendimizle cok uğraşıyoruz butun hatayı kendimizde arıyoruz kafayı yiorz.sağlıklıyken sağlığımızı bozuyoruz.kocalar napıo köşe yastıgı gbi oturup izliolar.Kafalarımız rahat deil.butun problemleri kendimizde arıyoruz.bence tek yumurtamızın olmaması kistimizin olması iltihaplarımızın olması gebeliğe engel mengel deil tohum kaliteliyse her türlü gebe kalırız biz:)bundan snra bu ayda hamile kalmazsam topu kocama atıyorum :) birazda o düşünsün pöfür pöfür sigara içiyo :):52::51:
cnm ben o topu attım ama rahatlıkları devam ediyo emin ol yine tuzları kuru gibi davranıyolar uyuzlar:34:

son cumle pofur pofur sıgara ıcıo benım ıcınde cok gecerklı kocam sıgara ıcıo fosur fosurrr yaaaa ,ama kendımızle cok ugrastıgımız dogru gercekten sonrada uzulende bız olucaz ıns uzulmeyelımde tabıkıde

Back
X