- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.681
hadi inşallah olmuştur canım :) haberlerını beklıyorum yaz mutlaka nasıl yapılıodu bıdaha yazarmısın sana zahmet
biz bu ezelle kaldığımız yerden devam edelim ramazandan sonraaman yok kıız ne kafaya takacam napiim olursa da Mevladan olmazsa da
Benim de 9 gün dalan var, hayırlısı artık bekleyeceğiz...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağanak şeklindeydi ocakta denize girilirse şaşmam valla:44::44:sen de istanbul da mı oturuyodun ordada yağmur yağmış ya
biz bu ezelle kaldığımız yerden devam edelim ramazandan sonra
tmm kız enişteyle devam et cnm ona bişey demiyomramazanda da dewam canım bi sıkıntı yok ara wermek yok
sağanak şeklindeydi ocakta denize girilirse şaşmam valla:44::44:
tmm kız enişteyle devam et cnm ona bişey demiyombizimle muhabbeti ramazandan sonra
ancak su yüzünde kalabiliyom bendebanada öyle olcak gibi geliyo. mevsimler hepten yerlerini şaşırdı:44: ayyy yüzmeyi öğrenmeyi okadar çok istiyorum kii
tmm kız enişteyle devam et cnm ona bişey demiyombizimle muhabbeti ramazandan sonra
tövbe tövbekatılıyorum
he devam biz taktikleri sonra alırız senden .......hee tamam o zaman sende dewam et ama enişteye
bu uyku hallerin hayra alamet inşallahkızlar bana az müsade çok uykum geldi bi yarım saat kestirmem lazım
ancak su yüzünde kalabiliyom bende
he devam biz taktikleri sonra alırız senden .......
bu uyku hallerin hayra alamet inşallah
Arkadaslar ben bu ay ovulation testine baslamistim adetimin 11. Gununden beri yapiyordum bazi gunler silik bazi gunler esit renk cikiyordu. Ben o gunleri yinede degerlendirdim ama iki gundur bastaki cizgi kopkoyu cikiyor ve benim adetime 3 gun kaldi . Sizce yumurtlayacakmiyim . Kafam cok karisti
cnm sen bir gebelik testi yapsana..............
Samsung Note 3
oh mis görüntü bile yeter...............
he devam biz taktikleri sonra alırız senden .......
bu uyku hallerin hayra alamet inşallah
cnm hamilelere yüzme egzersizleri yapılıyo katılsana hem ziyaret hem ticaretonada razıyım ben hiç bilmiyorum
tmm rüyanda beni görkuzum oruç beni tutuyo galiba ben onu değilde uykusuz kalıyorum maalesef hadi gittim ben gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?