• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Benim de sağdan yumurtlamıştım bu ay. Ama kasık ağrısı kalmadı desem yeridir. Ben de 29 unda yumurtladım büyük ihtimalle. Çünkü 30 unda doktora gittiğimde yumurtlamışsın dedi doktor. Ama bal tarçın çörekotu harika bi şey adet sonrası yumurtalıkları hemen harekete geçiriyor, bir de erken yumurtlatıyor sanırım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende hazıranda adetımın 2. gunu basladım bal corek otu tarcın kurune,sanırım oyuzden erken yumurtlama oldu dıye dusunuyorum,kafama takmıyorum ama heyecanlıyım deglım dıyemem ama dusundurmemeye calısıyorum kendıme 6 gun sonra bellı olur artık kırmızılar gelecek mı bebıs gelecek mı bakalım hayırlı haberler alalım ıns

Bişiey danısmak istiyorum az önce idrarımda beyaz beyaz tortular vardı bu nedemek acaba bilen varmı nolur yardımcı olun korktum suan da.Limonata yaparsın limon parcaları olur ya aynı öle oldu az önce ve cok koyu bir idrar.Benzetmem biraz kötü oldu ama kusura bakmayın.

ıdrarında koku varmı canım

cnm ondan bende korkuyodum açıkcası:18: araştırdım anesteziylede yapılabiliyomuş araştır sor soruştur anestezi sana uygulanabiliyosa öyle çektirirsin:51:
Maşallah cnm değerin güzelmiş Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah....darısı olmayanlara............

bende hazıranda adetımın 2. gunu basladım bal corek otu tarcın kurune,sanırım oyuzden erken yumurtlama oldu dıye dusunuyorum,kafama takmıyorum ama heyecanlıyım deglım dıyemem ama dusundurmemeye calısıyorum kendıme 6 gun sonra bellı olur artık kırmızılar gelecek mı bebıs gelecek mı bakalım hayırlı haberler alalım ıns

Benim de 9 gün dalan var, hayırlısı artık bekleyeceğiz...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tutuyomusun peki bence ilk zamanlar ya hani tutmasan:53:S

tutuyorum çok iyiyim hatta buraya geldiğimden beri geçirdiğim en rahat ramazan:44: bi sorun olsa tutma derdi heralde bende insülin direnci olduğu için aç kalınca şekerim daha düzenli seyrediyo hatta normaldede 12 saat açlık yapmam lazım haftada 1-2 kere ama ben yapmıyorum açıkcası:26: folik asit falanda kullanıyorum acaba ondan mı bu kadar kolay tut dedi:44: bilemedim ki:44:

naber güzel haberler var Maşallah ...sende durumlar?

bak normal işte inşallah sağlıkla hamilelik geçirir kollarına alırsın cnm............

iyidir kuzum ne olsun... ramazanla ilgileniyorum şu aralar :) hayırlı bir haber çıkmaz benden bu ay ümidim yok yani benim zaten yarın bat birtek gögüslerim acıyo onun dışında bel ağrım falanda yok ama sanki benim bat pzt gelecekmiş gibi de hissediyorum yumyum ağrısına göre 14.ncü günse pzt gelecek ama takvime göre yarın amaaann karışık biraz işte bilmiom :52::52::52:

Ben yaptım seninle konustugumuz gun ve suan vicudumda değişiklikler var kasığımda sanki bişi oturuomus gbi hissediorm dün 20 kez falan vc ye gitmişimdir idrar yüzünden.bacaklarıma ağrı vuruo.daha adetime 7 gün var hayırlısı bakalım inş işe yaramıstır:):16: sende yap bak sanki bende işe yaradı bana öle gelio atesimi ölçüyorum 36.7 37 arası bi düşüş yok.

hadi inşallah olmuştur canım :) haberlerını beklıyorum yaz mutlaka nasıl yapılıodu bıdaha yazarmısın sana zahmet

Bende çörek otu yaptim bu ay sanki 10 tane yumurtam catladi çok akinti. Oldu ama iki kez degerlendirebildim denk geldi mi bilmem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tutuyorum çok iyiyim hatta buraya geldiğimden beri geçirdiğim en rahat ramazan:44: bi sorun olsa tutma derdi heralde bende insülin direnci olduğu için aç kalınca şekerim daha düzenli seyrediyo hatta normaldede 12 saat açlık yapmam lazım haftada 1-2 kere ama ben yapmıyorum açıkcası:26: folik asit falanda kullanıyorum acaba ondan mı bu kadar kolay tut dedi:44: bilemedim ki:44:
valla cnm ilk defa duydum hamileye oruç tutabilirsin dendiğini ama senin hisler doğruyu gösterir elbet

iyidir kuzum ne olsun... ramazanla ilgileniyorum şu aralar :) hayırlı bir haber çıkmaz benden bu ay ümidim yok yani benim zaten yarın bat birtek gögüslerim acıyo onun dışında bel ağrım falanda yok ama sanki benim bat pzt gelecekmiş gibi de hissediyorum yumyum ağrısına göre 14.ncü günse pzt gelecek ama takvime göre yarın amaaann karışık biraz işte bilmiom :52::52::52:
cnm hayırlısı olsun kafaya takma inşallah olur bu ay ................

Back
X