• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

cnm hamilelere yüzme egzersizleri yapılıyo katılsana hem ziyaret hem ticaret:34:

ooo walla süper olur:23: belediyelerde ders veriyomuş adama yalvardım nerdeyse öğren gidim öğrenim diye uyuzluk yapıyo hiç bilmiyorum ki ben burayı:31:
özel yerlerde mi veriliyo acaba hamileler için bi bilgin varmı? hamileyim artık olmaz diyododum ama olur inşallah:46:

oh mis görüntü bile yeter...............

Canim ovulasyon testinin yaninda gebelik testide gondermislerdi yaptim negativ. Ama test adi bi test belki adet gectikten sonrada gosterebilir bilmiyorumki. Acaba yumurtlayacak olabilirmiyim. Ilk kez boyle koyu cikti cizgi iki gundur. Adete 3 gun kala yumurtlanir mi

Samsung Note 3

ooo walla süper olur:23: belediyelerde ders veriyomuş adama yalvardım nerdeyse öğren gidim öğrenim diye uyuzluk yapıyo hiç bilmiyorum ki ben burayı:31:
özel yerlerde mi veriliyo acaba hamileler için bi bilgin varmı? hamileyim artık olmaz diyododum ama olur inşallah:46:
cnm özel havuzlarda olur galiba int den araştırsan belki bulursun bence katıl valla çok iyiymiş:51:

Canim ovulasyon testinin yaninda gebelik testide gondermislerdi yaptim negativ. Ama test adi bi test belki adet gectikten sonrada gosterebilir bilmiyorumki. Acaba yumurtlayacak olabilirmiyim. Ilk kez boyle koyu cikti cizgi iki gundur. Adete 3 gun kala yumurtlanir mi

Samsung Note 3
cnm ya tekrar yumurtluyorsun ya da hamişsindir ovüde koyuluk oldumu bata yakın genelde hamile oluyorlar dandini yapmıştı ordan biliyom....................

Arkadaslar ben bu ay ovulation testine baslamistim adetimin 11. Gununden beri yapiyordum bazi gunler silik bazi gunler esit renk cikiyordu. Ben o gunleri yinede degerlendirdim ama iki gundur bastaki cizgi kopkoyu cikiyor ve benim adetime 3 gun kaldi . Sizce yumurtlayacakmiyim . Kafam cok karisti

Samsung Note 3
Bende ovu testinde çift çizgi görüp şüphelenip idrar testi yaparak öğrendim canım hamile olduğumu yarın sabah ilk idrarinla tekrarla bence.

hadi inşallah olmuştur canım :) haberlerını beklıyorum yaz mutlaka nasıl yapılıodu bıdaha yazarmısın sana zahmet

bir demet maydanozu yarım kilo sütle kaynatıyorsun buharı cıkana kadar.üzerindeki kıyafetleri cıkar beline havlu yada carsaf sar.hazırladığın buharı tencereden baska bi kaba al.beline sardığın carsafın altına gelecek sekilde koy kabı.buhar kasıklarına gelecek sekilde .beline sardığın carsaf hem üşümemen için hemde buhar direk rahme gitsin die.ben bu işlemi 30 ar dakikadan ard arda 2 kere yani buhar bitince gene kaynattım bi 30 dkkadaha bekledim.baskaları 3 gün yapıp hiç yıkanmamak koşuluyla 3.cü gunun sonunda ilişkiye girmişler.kimiside bi kez yapmıs hamile kalmıs.ama kesinliklee bugun yapıp ilişkiye girip yarın gene yapim ilişkiye girim demeyin.maydonoz sökücü bişeydir.bebek varsa zarar verir.:16::16:

Off kizlar ya ben yine dayanamadim aldim test kitini elime. Ya olasilik dusuk biliyorum ama bugun bat yapiyim dedim ptesine kadar bekleyemedim.

Idrar testi yoktu ovulasyon testi yaptim ama ikinci silik cikti ya. Yani tutmamis degil mi. Hamile olanlarda ikinci cizgi net cikiyor dimi ne diyosunuz hamisler?

bir demet maydanozu yarım kilo sütle kaynatıyorsun buharı cıkana kadar.üzerindeki kıyafetleri cıkar beline havlu yada carsaf sar.hazırladığın buharı tencereden baska bi kaba al.beline sardığın carsafın altına gelecek sekilde koy kabı.buhar kasıklarına gelecek sekilde .beline sardığın carsaf hem üşümemen için hemde buhar direk rahme gitsin die.ben bu işlemi 30 ar dakikadan ard arda 2 kere yani buhar bitince gene kaynattım bi 30 dkkadaha bekledim.baskaları 3 gün yapıp hiç yıkanmamak koşuluyla 3.cü gunun sonunda ilişkiye girmişler.kimiside bi kez yapmıs hamile kalmıs.ama kesinliklee bugun yapıp ilişkiye girip yarın gene yapim ilişkiye girim demeyin.maydonoz sökücü bişeydir.bebek varsa zarar verir.:16::16:

be sefer yapıcam canım teşekkür ettimmmm

6 gun kaldı canım , bakalım ama kumda dokuyorum olmaz sanırsam gıbı gelıyor ama kcoa 1 ay degerlendırdım bıldıgın ya hıcbısı kacırmıyım dıe varmıdırkı puf beklıcez mecburrr
cnm kumu bilmem ama iltihap kesinlikle hamileliğin düşmanı ...kum idrar yollarında olunca pek bir etkisi olmaz iinşallah..................

cnm kumu bilmem ama iltihap kesinlikle hamileliğin düşmanı ...kum idrar yollarında olunca pek bir etkisi olmaz iinşallah..................

inş canm ya suan cok arada kaldım yanı bol su ıc dedı kadın dogum doktorum adet olursan ılacını kullan dedı bakalım ne olacak hayırlısı

be sefer yapıcam canım teşekkür ettimmmm

şunu söylim bu olayı hergun nerdeyse arastırdım bu kür hamile bıraktırmıyor.idrar yolunda rahim içinde iltihap tüplerde tıkanıklık özellikle spiral takıp çıkartan hiç bir sorunu olmayıp hamile kalamayan insanlarda işe yarıomus.banada 1.bucuk sene sebebsiz hamile kalamayan bir arkadas söyledi bunu yapıp ertesi ay hamile olduğunu öğrenmiş.Allah hepimize bu bereketli hayırlı ramazan ayında hamile kalmayı nasip etsin.Benim annemin cocuğu olmuomus yurt dısında tedavi görmüş 27 yasında evlenmiş 42 yasında beni yapmıs hesap edin bir nevi tüp bebeğim bende:):):) İşimiz o boyutlara gitmesin inşallah

Back
X