Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

bende hazıranda adetımın 2. gunu basladım bal corek otu tarcın kurune,sanırım oyuzden erken yumurtlama oldu dıye dusunuyorum,kafama takmıyorum ama heyecanlıyım deglım dıyemem ama dusundurmemeye calısıyorum kendıme 6 gun sonra bellı olur artık kırmızılar gelecek mı bebıs gelecek mı bakalım hayırlı haberler alalım ıns

ıdrarında koku varmı canım

cnm ondan bende korkuyodum açıkcası:18: araştırdım anesteziylede yapılabiliyomuş araştır sor soruştur anestezi sana uygulanabiliyosa öyle çektirirsin
Maşallah cnm değerin güzelmiş Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah....darısı olmayanlara............

Benim de 9 gün dalan var, hayırlısı artık bekleyeceğiz...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tutuyomusun peki bence ilk zamanlar ya hani tutmasanS

tutuyorum çok iyiyim hatta buraya geldiğimden beri geçirdiğim en rahat ramazan:44: bi sorun olsa tutma derdi heralde bende insülin direnci olduğu için aç kalınca şekerim daha düzenli seyrediyo hatta normaldede 12 saat açlık yapmam lazım haftada 1-2 kere ama ben yapmıyorum açıkcası:26: folik asit falanda kullanıyorum acaba ondan mı bu kadar kolay tut dedi:44: bilemedim ki:44:

naber güzel haberler var Maşallah ...sende durumlar?

bak normal işte inşallah sağlıkla hamilelik geçirir kollarına alırsın cnm............

iyidir kuzum ne olsun... ramazanla ilgileniyorum şu aralar :) hayırlı bir haber çıkmaz benden bu ay ümidim yok yani benim zaten yarın bat birtek gögüslerim acıyo onun dışında bel ağrım falanda yok ama sanki benim bat pzt gelecekmiş gibi de hissediyorum yumyum ağrısına göre 14.ncü günse pzt gelecek ama takvime göre yarın amaaann karışık biraz işte bilmiom

hadi inşallah olmuştur canım :) haberlerını beklıyorum yaz mutlaka nasıl yapılıodu bıdaha yazarmısın sana zahmet

Bende çörek otu yaptim bu ay sanki 10 tane yumurtam catladi çok akinti. Oldu ama iki kez degerlendirebildim denk geldi mi bilmem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla cnm ilk defa duydum hamileye oruç tutabilirsin dendiğini ama senin hisler doğruyu gösterir elbet

cnm hayırlısı olsun kafaya takma inşallah olur bu ay ................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…