canım bence biraz erken evham yapmaya başlamışsın. pko varsa nolmuş ki? bende hem pko var hem insülin direnci hem prolaktin yüksekliği

6 ay denedik olmadı tesadüfen kadın hastalıklarına gittim. doktorum pko ve diğer teşhisleri koydu. benim çocuğum olmucakmı yani dedim. olurmu canım öyle şey dedi pkosu olup doğum yapan bi dünya kadın var dedi. ilaçlara başladık 6 ay daha deneyin dedi tabi ara ara ilaç yazdırmak için gittiğimde kontrol etmeye devam etti. 12. ayda olmasaydı rahim filmi çekilecekti. eşimede tahlil yaptırdı ondada sorun varsa boşuna vakit kaybetmeyelim diye
hamile kaldım düşük yaptım 2 ay daha bekledik sonra yumurta takibi ovulasyon testleriyle. ne zaman yumurtladığımı öğrendik. yine kendi halimize bıraktı geçen ay ekime kadar. bu ay hamile kalmışım :44:
yani pko var diye bu kadar panik yapma. benim tanıdığım 2 tane pkolu var bildiğin sakal çıkıyodu yüzlerinde. ikiside gayet kilolu hatta zamanında bi tanesine çocuk düşürmek için yapılan iğnelerden yapılınca anca adet olumuş. ama şimdi ikisininde çocukları var. adetinde ve yumurtlamanda bunlarınki kadar büyük sorun yoksa pkodan korkma o korksun senden