• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

iyi olmana çok sevindim. diş işininaptın oda geçti mi?:3:

geçen ay benim 1 gün gecikti ilk gün leke olarak geldi ikinci gün gece sökülmeye başladım. gecikince tahlil yaptırdım 0.1 çıktı doktorumu aradım eğer sökülme olmazsa 10 gün sonra tahlili tekrarla yine negatif çıkarsa biz devreye gireriz söktürücü veririz mecbur dedi:31:

bi akrabam anlattı bebek istediğin için vücut da istiyo hazırlık yapıyo olacak diye sökülmeler falan geç olabiliyo demişti:31:

offfff yaaa :31:

olsun artıkk :( bu ay çok ümitlenmiştim ya hala kendımı kandırmaya çalışıyorum belki yerleşiodur ondan lekelenme wardır diyorum ama ne bilim istiyorum artık ya is ti yo rummmmm

yapma böyle ama. biliyorum akışına bırakamıyosun ama bırakman lazım. ne zamandır uğraşıyosun anlat bakalım noluyo ne bitiyo.:31:

yapma böyle ama. biliyorum akışına bırakamıyosun ama bırakman lazım. ne zamandır uğraşıyosun anlat bakalım noluyo ne bitiyo.:31:

8 aydır ıstıyorum canım ama olmadı gecen ay klomene basladım yıne olmadı bu ayda klomen+çatlatma iğnesi oldum ama işte leke leke gelmeye başladı yine pko war bende ondan heralde :31:

yarın bat gögüslerimin ağrısı dışında hiçbirşey hissetmiyorum.... hayırlısı bakalım:18::18:

kıs adet belirtisi var mı? göğüslerin naısl ağrıyo ucundanmı giriyo sancı:15:

8 aydır ıstıyorum canım ama olmadı gecen ay klomene basladım yıne olmadı bu ayda klomen+çatlatma iğnesi oldum ama işte leke leke gelmeye başladı yine pko war bende ondan heralde :31:

niye 8 ayda hemen klomen başlattılar adet düzensizliği ve ya yumurtlamada sorun mu var? ben 12. ayda hamile kaldım düşük yaptım 2 ay korunduk 2 ay denedik olmadı bu 3. ay :31:

niye 8 ayda hemen klomen başlattılar adet düzensizliği ve ya yumurtlamada sorun mu var? ben 12. ayda hamile kaldım düşük yaptım 2 ay korunduk 2 ay denedik olmadı bu 3. ay :31:

yok bacım normal bi ağrı işte.. regl olacakken ki ağrı yani kısaca yarın bekliyorum ama belim falan ağrımıyor onu da klomene bağlıyorum belki ağrıyı kesiyorsa :52:

yumurtlamada sorun yok aslnda adet düzenszliğimde cok yok ama polikistik dedi yumurta

yumurtlamada sorun yok aslnda adet düzenszliğimde cok yok ama polikistik dedi yumurta

canım bence biraz erken evham yapmaya başlamışsın. pko varsa nolmuş ki? bende hem pko var hem insülin direnci hem prolaktin yüksekliği:52:
6 ay denedik olmadı tesadüfen kadın hastalıklarına gittim. doktorum pko ve diğer teşhisleri koydu. benim çocuğum olmucakmı yani dedim. olurmu canım öyle şey dedi pkosu olup doğum yapan bi dünya kadın var dedi. ilaçlara başladık 6 ay daha deneyin dedi tabi ara ara ilaç yazdırmak için gittiğimde kontrol etmeye devam etti. 12. ayda olmasaydı rahim filmi çekilecekti. eşimede tahlil yaptırdı ondada sorun varsa boşuna vakit kaybetmeyelim diye:31:

hamile kaldım düşük yaptım 2 ay daha bekledik sonra yumurta takibi ovulasyon testleriyle. ne zaman yumurtladığımı öğrendik. yine kendi halimize bıraktı geçen ay ekime kadar. bu ay hamile kalmışım :44:

yani pko var diye bu kadar panik yapma. benim tanıdığım 2 tane pkolu var bildiğin sakal çıkıyodu yüzlerinde. ikiside gayet kilolu hatta zamanında bi tanesine çocuk düşürmek için yapılan iğnelerden yapılınca anca adet olumuş. ama şimdi ikisininde çocukları var. adetinde ve yumurtlamanda bunlarınki kadar büyük sorun yoksa pkodan korkma o korksun senden:46:

canım bence biraz erken evham yapmaya başlamışsın. pko varsa nolmuş ki? bende hem pko var hem insülin direnci hem prolaktin yüksekliği:52:
6 ay denedik olmadı tesadüfen kadın hastalıklarına gittim. doktorum pko ve diğer teşhisleri koydu. benim çocuğum olmucakmı yani dedim. olurmu canım öyle şey dedi pkosu olup doğum yapan bi dünya kadın var dedi. ilaçlara başladık 6 ay daha deneyin dedi tabi ara ara ilaç yazdırmak için gittiğimde kontrol etmeye devam etti. 12. ayda olmasaydı rahim filmi çekilecekti. eşimede tahlil yaptırdı ondada sorun varsa boşuna vakit kaybetmeyelim diye:31:

hamile kaldım düşük yaptım 2 ay daha bekledik sonra yumurta takibi ovulasyon testleriyle. ne zaman yumurtladığımı öğrendik. yine kendi halimize bıraktı geçen ay ekime kadar. bu ay hamile kalmışım :44:

yani pko var diye bu kadar panik yapma. benim tanıdığım 2 tane pkolu var bildiğin sakal çıkıyodu yüzlerinde. ikiside gayet kilolu hatta zamanında bi tanesine çocuk düşürmek için yapılan iğnelerden yapılınca anca adet olumuş. ama şimdi ikisininde çocukları var. adetinde ve yumurtlamanda bunlarınki kadar büyük sorun yoksa pkodan korkma o korksun senden:46:

doğru söylüyosun bu ayda olmazsa rahim filmi istedi doktorum ama ben istemıyorum rahım fılmını o yuzden gıtmıcem doktora bu ay ara wercem sonrakı ay başka bı doktora gıtcem

doğru söylüyosunn aslnda bu ay olmazsa rahım fılmı cekelım dedı banada ama ben ıstemıyorum korkuyorum rahım fılmınden bı ay ara wercem sonrakı ay baska bı doktora artık

yapmadım canımm daha walla aklımdan tam o gecıodukı yazmışsın sen yaptınmı?

Ben yaptım seninle konustugumuz gun ve suan vicudumda değişiklikler var kasığımda sanki bişi oturuomus gbi hissediorm dün 20 kez falan vc ye gitmişimdir idrar yüzünden.bacaklarıma ağrı vuruo.daha adetime 7 gün var hayırlısı bakalım inş işe yaramıstır:):16: sende yap bak sanki bende işe yaradı bana öle gelio atesimi ölçüyorum 36.7 37 arası bi düşüş yok.

doğru söylüyosunn aslnda bu ay olmazsa rahım fılmı cekelım dedı banada ama ben ıstemıyorum korkuyorum rahım fılmınden bı ay ara wercem sonrakı ay baska bı doktora artık

cnm ondan bende korkuyodum açıkcası:18: araştırdım anesteziylede yapılabiliyomuş araştır sor soruştur anestezi sana uygulanabiliyosa öyle çektirirsin:51:

Canım ben bu ay dogru duzgun anlayamadım aslında yumurtlama zamanımı bana gore adetten 2-3 gun sonra basladı birde ayın 26 sı 27 gibiydı yanılmıyorsam,ama bu ay dedıgım gıbı dogru duzgun anlayamadım zaman zaman he yumurtlama tarzı akıntılarım oldu.sonra bende kum cıkınca herseyı buna yordum kumdandır dıye belkıde gercekten oyledır, ama kasıklardakı agrım hala devam edıyor :S ozellıkle solda

Benim de sağdan yumurtlamıştım bu ay. Ama kasık ağrısı kalmadı desem yeridir. Ben de 29 unda yumurtladım büyük ihtimalle. Çünkü 30 unda doktora gittiğimde yumurtlamışsın dedi doktor. Ama bal tarçın çörekotu harika bi şey adet sonrası yumurtalıkları hemen harekete geçiriyor, bir de erken yumurtlatıyor sanırım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bişiey danısmak istiyorum az önce idrarımda beyaz beyaz tortular vardı bu nedemek acaba bilen varmı nolur yardımcı olun korktum suan da.Limonata yaparsın limon parcaları olur ya aynı öle oldu az önce ve cok koyu bir idrar.Benzetmem biraz kötü oldu ama kusura bakmayın.

Back
X