• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

yok cnm hamiel olabilirsin. tek taraflı ise yumurta yolda onun ağrısı da olabilri.

canım hemen arayıp hcg yi öğrensene yahuu

canım hayırdır rahatsızmısın dişin agrıyomuş sabah yazısmalarınızı okudum ınan mahçup oldum okuyunca ama ben çok sık gıremedıgım ıcın oraları kaçırmısım ama şu bır gercekkı kendı adıma konusayım kapılmısım bır yumurtlamaydı reglıydı aklım oraya sabıtlenmıs resmen o dertlerımı anlatırken sen nasılsın demek aklıma gelmemıs bugun yazını okudugumda kendımden utandım bunun ıcın kusuruma bakma hakkını helal et...:17::17::17:

Valla kan küstüm resmen edimi bekliyorum yattigim yerde gelsin seruma gidecuk yine.

Evt cnm 8 haftalık.

Olur cnm tabi. 5 hafta ne zamana geliyor o zamana randevu al.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ya bısey sorsam. benım sol kasıktakı agrı saga gectı.uzun zamandır hep solumdaydı sasırdım :) karnım sertlestı sankı daha gergın kasık bolgem.senınde boyle oldu mu. normal mı bu

Yumurtlama günün ne zamandı canım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben bu ay dogru duzgun anlayamadım aslında yumurtlama zamanımı bana gore adetten 2-3 gun sonra basladı birde ayın 26 sı 27 gibiydı yanılmıyorsam,ama bu ay dedıgım gıbı dogru duzgun anlayamadım zaman zaman he yumurtlama tarzı akıntılarım oldu.sonra bende kum cıkınca herseyı buna yordum kumdandır dıye belkıde gercekten oyledır, ama kasıklardakı agrım hala devam edıyor :S ozellıkle solda

Black Cim oncelikle cokk gecmis olsun:((

Kizlar ben bugun kebdi dr uma gittim kadin doguma bakti hersey normal dedi rahim ters olayini söyledim o da nirmal dedi hafif donukluk var ve onemsiz dedi.gebelik testide bakti daha adetine zaman var cikmaz olsada dedi adetini bekle eger yoksa gebelik eylüle kadar deneyin olmazsa gel yumurta takibine baslayalim dedi ilac jullanma sakin adet olana kadar bol su ic kum icin dedii benim hala umudum varrr:)

Gunaydin cnm çok sevindim iyi bi Dr bulmusun sonunda bak o manyak olsa cikardi diyordu bide. Kum akinti yapmaz canim öncelikle onu diyim. Cabuk atarsin suyla. İnşallah da bebegin seninledir...

Gunaydin pitircikk...

Herkese gunaydin dun gece serum yedim kendime geldim bugün tek umudum yarin Dr ilaç vermesi.

Varmi yeni hamsiler bakalim

Gunaydin cnm çok sevindim iyi bi Dr bulmusun sonunda bak o manyak olsa cikardi diyordu bide. Kum akinti yapmaz canim öncelikle onu diyim. Cabuk atarsin suyla. İnşallah da bebegin seninledir...

canımm sagol cvp verdıgın ıcın =) o gıttıgım ılk doktor urolojı doktoruydu canım onları dıyende oydu ,sonra kendı doktoruma kadın doguma yanı randevu aldım cok sukur rahatlattı benı inşallah bebegım vardır.Hımm akıntı yapmıyor ıse kum yumurtlama akıntısı olabılırmı zaman zaman yasadıgım bu kumdan sancılarım batmalar akıntı hersey kafamı karıstırdı ,kasıklarında hala agrı var kucuk kucuk sancılar kumdandır dıyorum ama 6 gun kaldı sıkıcam artık dısımı ya napım =) sen nasıl oldun ınsallah daha ıyısındır Rabbım sıfa versın bır an once sanada ;)

canım ıkısını nasıl kullanıosun bı yazarmısın aç tok sabah akşam ne zaman nasıl?

Canm ben seker hapini gunde 1 tok aliyodum ama beni cok kotu yapti afedersin surekli ishaldim 10 gun kullandim sadece inofolic hic aksatmadim sabah aksam 1 sase ictim. Ama bazilarina sabah aksam 2 vermis doktorlari

Oda toz suya karistirip iciliyo pkolular icin yumurta gelistiriyo ikisi sayesinde benm bu ay 21 mm yumurtam oldu

Bende içiyorum canım doktorum verdi halen içiyorum infolic filim asit kızlar ama malesef biraz pahalı :( ve ikişer paket günde iki kez 6 günde malesef bitiyor :(

Bende içiyorum canım doktorum verdi halen içiyorum infolic filim asit kızlar ama malesef biraz pahalı :( ve ikişer paket günde iki kez 6 günde malesef bitiyor :(

Canm bana doktorum sabah aksam 1 tane verdi gunde 2 tane oluyo 1 ayda 2 kutu kullandim ben

Cnm birseyy diyim sana adete bi gün kala 122 cikti ve 5. Hafta dolana kdr ne test yaptirdim ne Dr gittim. 5. Hafta gittim miss kesemi gördüm. Hic strese sokma kendini. Sen içini ferah tut değerden anlayani da ilk duydum kadinsa zaten ondandir o gicik kari

Bebegim bulantilar ne durumda? Bi de bu su kadar haftalik hesabini ben anlayamadim ya. Benim regl geldi gelicek ondan sormuyorumda olursa napicagimida bilmiyorum.
Mesela benim yumurtlamam 20 gun once yada 10 gun once oldu bu belirlemiyo mu haftayi? Cunku battan hesapliyolar ama erken yada gec yumurtlama degistirmez mi hic ki.

kızlar hangi hastanelerde tedavi görüyorsunuz

esenyurt uzmanlar tıp. ama benim doktorum bakırköy acıbadem aile hastanesi ve bakırköy uzmanlar tıpta da çalışıyomuş çok memnunum herkese tavsiye ediyorum valla Gülperi Polat:16:

yine adet oldumm :43: glukofen kullanan warmı arkadaşlar nasıl kullandınız?

cnm bendede pko var ben kullanıyorum ama bu ilaç pko için değil insülin direnci için.doktora sormadan kullanırsan böbrekleri ve karaciğeri olumsuz etkiliyo.
zayıflamak için kullanan akıllılar varmış:47: reçetesiz bi ilaç olduğu için eczaneye gidip alıyosun:31:

kızlaaarrr dakka itibariyle doktordan gelmiş bulunuyorum beta hcg 185,20 salı günü gel keseye bakalım dedi:16:

esenyurt uzmanlar tıp. ama benim doktorum bakırköy acıbadem aile hastanesi ve bakırköy uzmanlar tıpta da çalışıyomuş çok memnunum herkese tavsiye ediyorum valla Gülperi Polat:16:

cnm bendede pko var ben kullanıyorum ama bu ilaç pko için değil insülin direnci için.doktora sormadan kullanırsan böbrekleri ve karaciğeri olumsuz etkiliyo.
zayıflamak için kullanan akıllılar varmış:47: reçetesiz bi ilaç olduğu için eczaneye gidip alıyosun:31:

kızlaaarrr dakka itibariyle doktordan gelmiş bulunuyorum beta hcg 185,20 salı günü gel keseye bakalım dedi:16:

canımm ya çok sewindimmm darısı başımıza inşallah. artık olsun dıe ne yapacagımı sasırmıs durumdayım tam adette olmadım ıkı gundur leke leke gelıo ne yapcam bılmıorm :(

canıımm hadi tekrar gözün aydın :nazar::nazar:

Gunaydin pitircikk...

Herkese gunaydin dun gece serum yedim kendime geldim bugün tek umudum yarin Dr ilaç vermesi.

Varmi yeni hamsiler bakalim

iyi olmana çok sevindim. diş işininaptın oda geçti mi?:3:

canımm ya çok sewindimmm darısı başımıza inşallah. artık olsun dıe ne yapacagımı sasırmıs durumdayım tam adette olmadım ıkı gundur leke leke gelıo ne yapcam bılmıorm :(

geçen ay benim 1 gün gecikti ilk gün leke olarak geldi ikinci gün gece sökülmeye başladım. gecikince tahlil yaptırdım 0.1 çıktı doktorumu aradım eğer sökülme olmazsa 10 gün sonra tahlili tekrarla yine negatif çıkarsa biz devreye gireriz söktürücü veririz mecbur dedi:31:

bi akrabam anlattı bebek istediğin için vücut da istiyo hazırlık yapıyo olacak diye sökülmeler falan geç olabiliyo demişti:31:

Back
X