- 6 Kasım 2012
- 490
- 185
- 73
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #16.621
Maşallah cnm benim Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah..................
sağ olasın canım Allah ım sanada nasıp etsın en kısa zamanda ve ısteyen herkese...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah cnm benim Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah..................
yok cnm hamiel olabilirsin. tek taraflı ise yumurta yolda onun ağrısı da olabilri.
canım hemen arayıp hcg yi öğrensene yahuu
Valla kan küstüm resmen edimi bekliyorum yattigim yerde gelsin seruma gidecuk yine.
Evt cnm 8 haftalık.
Olur cnm tabi. 5 hafta ne zamana geliyor o zamana randevu al.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yumurtlama günün ne zamandı canım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oda toz suya karistirip iciliyo pkolular icin yumurta gelistiriyo ikisi sayesinde benm bu ay 21 mm yumurtam oldu
Black Cim oncelikle cokk gecmis olsun(
Kizlar ben bugun kebdi dr uma gittim kadin doguma bakti hersey normal dedi rahim ters olayini söyledim o da nirmal dedi hafif donukluk var ve onemsiz dedi.gebelik testide bakti daha adetine zaman var cikmaz olsada dedi adetini bekle eger yoksa gebelik eylüle kadar deneyin olmazsa gel yumurta takibine baslayalim dedi ilac jullanma sakin adet olana kadar bol su ic kum icin dedii benim hala umudum varrr:)
Gunaydin cnm çok sevindim iyi bi Dr bulmusun sonunda bak o manyak olsa cikardi diyordu bide. Kum akinti yapmaz canim öncelikle onu diyim. Cabuk atarsin suyla. İnşallah da bebegin seninledir...
canım ıkısını nasıl kullanıosun bı yazarmısın aç tok sabah akşam ne zaman nasıl?
Oda toz suya karistirip iciliyo pkolular icin yumurta gelistiriyo ikisi sayesinde benm bu ay 21 mm yumurtam oldu
Bende içiyorum canım doktorum verdi halen içiyorum infolic filim asit kızlar ama malesef biraz pahalıve ikişer paket günde iki kez 6 günde malesef bitiyor
Cnm birseyy diyim sana adete bi gün kala 122 cikti ve 5. Hafta dolana kdr ne test yaptirdim ne Dr gittim. 5. Hafta gittim miss kesemi gördüm. Hic strese sokma kendini. Sen içini ferah tut değerden anlayani da ilk duydum kadinsa zaten ondandir o gicik kari
Bende içiyorum canım doktorum verdi halen içiyorum infolic filim asit kızlar ama malesef biraz pahalıve ikişer paket günde iki kez 6 günde malesef bitiyor
kızlar hangi hastanelerde tedavi görüyorsunuz
yine adet oldummglukofen kullanan warmı arkadaşlar nasıl kullandınız?
esenyurt uzmanlar tıp. ama benim doktorum bakırköy acıbadem aile hastanesi ve bakırköy uzmanlar tıpta da çalışıyomuş çok memnunum herkese tavsiye ediyorum valla Gülperi Polat
cnm bendede pko var ben kullanıyorum ama bu ilaç pko için değil insülin direnci için.doktora sormadan kullanırsan böbrekleri ve karaciğeri olumsuz etkiliyo.
zayıflamak için kullanan akıllılar varmışreçetesiz bi ilaç olduğu için eczaneye gidip alıyosun
kızlaaarrr dakka itibariyle doktordan gelmiş bulunuyorum beta hcg 185,20 salı günü gel keseye bakalım dedi![]()
esenyurt uzmanlar tıp. ama benim doktorum bakırköy acıbadem aile hastanesi ve bakırköy uzmanlar tıpta da çalışıyomuş çok memnunum herkese tavsiye ediyorum valla Gülperi Polat
cnm bendede pko var ben kullanıyorum ama bu ilaç pko için değil insülin direnci için.doktora sormadan kullanırsan böbrekleri ve karaciğeri olumsuz etkiliyo.
zayıflamak için kullanan akıllılar varmışreçetesiz bi ilaç olduğu için eczaneye gidip alıyosun
kızlaaarrr dakka itibariyle doktordan gelmiş bulunuyorum beta hcg 185,20 salı günü gel keseye bakalım dedi![]()
Gunaydin pitircikk...
Herkese gunaydin dun gece serum yedim kendime geldim bugün tek umudum yarin Dr ilaç vermesi.
Varmi yeni hamsiler bakalim
canımm ya çok sewindimmm darısı başımıza inşallah. artık olsun dıe ne yapacagımı sasırmıs durumdayım tam adette olmadım ıkı gundur leke leke gelıo ne yapcam bılmıorm![]()
canıımm hadi tekrar gözün aydın![]()