Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Oy az olurmu cnm iki günde iki karina cikmasi gerekiyor bence hemen Dr değiştir tatlim hamile liginde de çok canini sokar seni rahatlatacak bi Dr bulmalisin. Benden tavsiye değerinde çok güzel cnm. Hic korkma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm birseyy diyim sana adete bi gün kala 122 cikti ve 5. Hafta dolana kdr ne test yaptirdim ne Dr gittim. 5. Hafta gittim miss kesemi gördüm. Hic strese sokma kendini. Sen içini ferah tut değerden anlayani da ilk duydum kadinsa zaten ondandir o gicik kari

cmt gunu central hospıtala gıdıcem.oraya bı kere gıtmıstım adam gıbı ılgılenıyolar.. su 2 gun bı gecseydı hayırlısıyla 2 katına cıksada rahatlasam.. kız dun gece ogrendık degerı. saat 00.08 de tarıh 3 tem oldu we esımın dogum gunu :)bana cok guzel bı hedıye werdın dedı. hastaneden cıkınca da kusura bakma bıraz yarım yamalak bı hedıye oldu dedım :) o da hayırlısı olsun sıkma canını dedı yawrum yaaa :)

sırfıntı ıste :) 4 haftalık mı gebelık dedım.hayır daha cok yenı dıyo.kese ıcın ne zaman gıtmem gerek hıc bısey bılmıyorum.. o zamana kadar gıtmem zaten

sırfıntı ıste :) 4 haftalık mı gebelık dedım.hayır daha cok yenı dıyo.kese ıcın ne zaman gıtmem gerek hıc bısey bılmıyorum.. o zamana kadar gıtmem zaten

5. Haftada cnm gebelik takvimi yap altta oradan takip edersin yada cepten takvimin indir

Geçmiş olsun ilk haftalar olur canim.benimde öyle olmuştu İlk 4 ay hep bulantı çıkardım dışını fircalarken bile cikariyordum.yan komsu ne pisirse bana berbat konuyordu.ben cikardikca yedim öyle yendim şişkinlik te bir sure sonra düzeldi.Düzelir 30 hafta boyle geçmez herhalde

geçmiş olsun cm ya hamilemisin sen

Bizim de olsa da keske doktor arasak artik Sıkıldımmmm(

nerdeki medipol memnunmusun peki tatlım doktorlarından
cnm pazartesi gittim beni baya rahatlattı tabi kendi sıkıntılarımla ilgili ama gelecek hafta yine gideceğim hemen klomen başladı haftayada yumoşlara bakacak ona göre çatlatma iğnesi verecek ilgili bir bayandı.bağcılara ayfer özbekti.....

anladım cm tüp bebek fiyatları nasıl peki ben daha aşılamaolmadan tüp bebege bakıyorum şimdiden araştırıyorum inşgerek kalmaz ama her ihtimali düşünmemizgerekiyo işde

Valla kan küstüm resmen edimi bekliyorum yattigim yerde gelsin seruma gidecuk yine.
takwımım ındırdım hemen :) 4h 2g yazıyo :) pazar gunu tahlıl yaptırsam olur mu kız esım cmt ewde yok

geçmiş olsun cm ya hamilemisin sen
Evt cnm 8 haftalık.

Olur cnm tabi. 5 hafta ne zamana geliyor o zamana randevu al.

Black Cim oncelikle cokk gecmis olsun(

Kizlar ben bugun kebdi dr uma gittim kadin doguma bakti hersey normal dedi rahim ters olayini söyledim o da nirmal dedi hafif donukluk var ve onemsiz dedi.gebelik testide bakti daha adetine zaman var cikmaz olsada dedi adetini bekle eger yoksa gebelik eylüle kadar deneyin olmazsa gel yumurta takibine baslayalim dedi ilac jullanma sakin adet olana kadar bol su ic kum icin dedii benim hala umudum varrr:)

Yumurtlama günün ne zamandı canım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…