Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Hayırlısı inşallah canm umarm karşlğını alırsn Rabbim boş cewrmez inşallah daha önceki aylarda başka ilaç kullanmşmıydn peki ben ıkı aydr klomen kullanıodm ama sonç begatif yine

Ben ilk kez doktora gittim ilk kez ilaç kullandım bu ay pek ihtimal yok ama insanın içinde yinede bir umut oluyor. İnşallh bir süpriz olur :))
Klomende yumurtlamayla alakalı verilen bir ilaç diye biliyorum ama iki ay umutsuzluğa düşmek için çok erken moralini bozma bu iki ay vücut kendini anca toparlamıştır

İki ay kullandm ama 8 aydr istiyorm olmadı canm nettede okuyunca bu ilacı pko da olunca kullansam die düşndüm

İki ay kullandm ama 8 aydr istiyorm olmadı canm nettede okuyunca bu ilacı pko da olunca kullansam die düşndüm

Bizde 9 aydır istiyoruz ama son iki aydır yoğunlaştım olaya bence herhangi bir probleminiz yoksa gün aşırı ilişki yoluyla ve biraz dikkatle yani ilişkiden sonra hemen kalkmadan felan birazda relax olursak fazla bekletmez diye düşünüyorum.
Benimde en büyük sıkıntım yumurtlama tarihimi tespit edemiyorum sanki bir terslik var adetin 4. günü doktora gidicem ozaman sorucam bakalım

Canım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur iğneden de korkuyorum oyüzden biraz daha bekleyip bir defa kan vereceğim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim canım ben pazartesi erken gebelik testi yaptim ilk orda cikti batim bugün ama dayanamayip dun test yaptim oda cift cikti hala gelen gidende yok:) senin hamilelik nasıl gidiyor iyidir inşallah; )

Teşekkür ederim canım böyle yazma canım tabiki ALLAHIM hepimizin sesini duyuyor bende çok bekledim canım Allah'im herseyin sabrini veriyo mukafatinida veriyor

caniiiiimmmmm. cok sevindim.bol bol dua et.ne kadarlik.bat gectimi kan tahlili yaptirdinmi

Bizde nasip olucak mı acaba birgün burada paylaşmak

Canım sana yazdım ama telden etiketleyememisim Özür dilerim:)

dun aksam adet gunumde ılk kez olcturdum 255 cıktı.
adet gününde 255 çıktı diye dış gebelik demişse çıldırmış benim adetten 2 sonra 900 dü ama dış gebelikti değere değil artışa bakılır sen tekrarladığında inşallah anormal bişey olmadığını anlayacaksın.........

daha ılk tahlılde nasıp oyle bı teshıs koydu anlamadık zaten
canım içini ferah tut burda 80 lerde değeri olup normal gebelik yaşayan değerleri 2 ye katlayan çok sağlıklı hamileler oldu benim batımda 700 dü 2 gün sonra 900 değer ikiye katlamıyordu yavaş ilerleyince sonrasında kanama ve düşük başladı ve ultrasonda dış gebelik dendi...kesinlikle değer artışına bak inşallah yükselecek değerin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.........

ınsallah canımyaa..cmt gunu tahlıl yaptırmaya korkuyorum pzt mı yaptırsam acaba

ınsallah canımyaa..cmt gunu tahlıl yaptırmaya korkuyorum pzt mı yaptırsam acaba
yok tatlım 2 güne bak eğer olumsuz birşey olursaki bence adet günündeki tahlil sonucuna göre dış gebelik denmesi saçma en azından önlemini alırsın korkma sakın nasipi varsa sağlıcakla bebişini dünyaya getirirsin.......

hayırlısı olsun canım yaa :/ belkı dr haklı dıs gbelık olacak ama napalım. ınsallah hersey yolunda gıder canım yaaa :)

dun aksam adet gunumde ılk kez olcturdum 255 cıktı.

Cnm gozunaydin değerin çok güzel benim adete 1 gün kala 122 idi. Diş gebelikle alakali bir durum yok bence iki gün sonra ayni saatte tekrarla iki kat ve üzeri cikar ve sorun kalmaz için rahatlar endiselenme

Öğle sonu bulanti bas dönmesi halsizlik tavan durumunda yine. Çok kötüyüm kizlar bi çare bulamadim bu ise ben. C.tesi Dr soyliycem bikanti hali versin metpamit içtim evde vardi kar etmedi. Midem hep sis.geçecek mi 30 hafta yaa

ya war ya kadın gece gece hewesımızı kursagımızda bıraktı. degerın dusuk dıs gebelık olabılır dıyo. gercekten anlamıyorum. agzından zor laf alıyodum zaten. cmt gunu aksam esım ewde olmayacak. pazar gunu yaptırsam olur mu kı ?

betaya gore hamıleyım ewet ama sewınemıyorum dolu dolu

Ben dun aksam itibariyle adet oldum 2 gün önce başladı 5. ay da boylece noktalandı.yeni bat 30 temmuz artik gün saymiyacam bu ay da akisina bıraktım ama olmadi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…