- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.581
cnm ilk değerden 2 gün sonramı 255 çıktı?bu degere dıs gebelık olabılır dedı dr
Hayırlısı inşallah canm umarm karşlğını alırsn Rabbim boş cewrmez inşallah daha önceki aylarda başka ilaç kullanmşmıydn peki ben ıkı aydr klomen kullanıodm ama sonç begatif yine
cnm ilk değerden 2 gün sonramı 255 çıktı?
Ben ilk kez doktora gittim ilk kez ilaç kullandım bu ay pek ihtimal yok ama insanın içinde yinede bir umut oluyor. İnşallh bir süpriz olur :))
Klomende yumurtlamayla alakalı verilen bir ilaç diye biliyorum ama iki ay umutsuzluğa düşmek için çok erken moralini bozma bu iki ay vücut kendini anca toparlamıştır
İki ay kullandm ama 8 aydr istiyorm olmadı canm nettede okuyunca bu ilacı pko da olunca kullansam die düşndüm
Canım deme öyle çok sevindim senin adına inşallah güzel olacak herşey korkma. Kimyasal hepimiz geçirdik nerdeyse bende geçirmiştim. ne güzel ki sonrası çok bekletmeden geldi bebeğin. Bence kan tahlili yaptır iki gün takip et artışta sorun yoksa 5.haftada git cnm kese görünür inşallah. gözünaydın tekrar.
ben 5.haftada gittim kesemizi gördük tatlım.
caniiiiimmmmm. cok sevindim.bol bol dua et.ne kadarlik.bat gectimi kan tahlili yaptirdinmi
Bizde nasip olucak mı acaba birgün burada paylaşmak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
caniiiiimmmmm. cok sevindim.bol bol dua et.ne kadarlik.bat gectimi kan tahlili yaptirdinmi
adet gününde 255 çıktı diye dış gebelik demişse çıldırmış benim adetten 2 sonra 900 dü ama dış gebelikti değere değil artışa bakılır sen tekrarladığında inşallah anormal bişey olmadığını anlayacaksın.........dun aksam adet gunumde ılk kez olcturdum 255 cıktı.
adet gününde 255 çıktı diye dış gebelik demişse çıldırmış benim adetten 2 sonra 900 dü ama dış gebelikti değere değil artışa bakılır sen tekrarladığında inşallah anormal bişey olmadığını anlayacaksın.........
canım içini ferah tut burda 80 lerde değeri olup normal gebelik yaşayan değerleri 2 ye katlayan çok sağlıklı hamileler oldu benim batımda 700 dü 2 gün sonra 900 değer ikiye katlamıyordu yavaş ilerleyince sonrasında kanama ve düşük başladı ve ultrasonda dış gebelik dendi...kesinlikle değer artışına bak inşallah yükselecek değerin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.........daha ılk tahlılde nasıp oyle bı teshıs koydu anlamadık zaten
canım içini ferah tut burda 80 lerde değeri olup normal gebelik yaşayan değerleri 2 ye katlayan çok sağlıklı hamileler oldu benim batımda 700 dü 2 gün sonra 900 değer ikiye katlamıyordu yavaş ilerleyince sonrasında kanama ve düşük başladı ve ultrasonda dış gebelik dendi...kesinlikle değer artışına bak inşallah yükselecek değerin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.........
yok tatlım 2 güne bak eğer olumsuz birşey olursaki bence adet günündeki tahlil sonucuna göre dış gebelik denmesi saçma en azından önlemini alırsın korkma sakın nasipi varsa sağlıcakla bebişini dünyaya getirirsin.......ınsallah canımyaa..cmt gunu tahlıl yaptırmaya korkuyorum pzt mı yaptırsam acaba
yok tatlım 2 güne bak eğer olumsuz birşey olursaki bence adet günündeki tahlil sonucuna göre dış gebelik denmesi saçma en azından önlemini alırsın korkma sakın nasipi varsa sağlıcakla bebişini dünyaya getirirsin.......
dun aksam adet gunumde ılk kez olcturdum 255 cıktı.
Cnm gozunaydin değerin çok güzel benim adete 1 gün kala 122 idi. Diş gebelikle alakali bir durum yok bence iki gün sonra ayni saatte tekrarla iki kat ve üzeri cikar ve sorun kalmaz için rahatlar endiselenme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?