- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.561
hm hayırlısı olsun gülüm ya bende dün adet oldum morelim bozukdu çok yarın dok gitcem aşılama artık benim ilk denemem olcak allahın izni ile bu aylarda inşş tutargünaydın cnm ben klomen kullanmaya başladım tabi sadece benimle bitmeyecek eşimde tedavi görecek ama 3 ay mutlaka proxed plus kullanacakmış bakalaım hayırlısı sende durumlar nasıl......
üzülme cnm benim aşılama inşallah vesile olur .... Allah bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah ....sen nerdeydin cnm istanbulmu?hm hayırlısı olsun gülüm ya bende dün adet oldum morelim bozukdu çok yarın dok gitcem aşılama artık benim ilk denemem olcak allahın izni ile bu aylarda inşş tutarheyacanda var baya
evet cm istanbul inş polyana allahın izni ile tutarüzülme cnm benim aşılama inşallah vesile olur .... Allah bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah ....sen nerdeydin cnm istanbulmu?
polyanacım liste işine blackrry bakıyo dimi msj atdım ama cvp gelmedievet cm istanbul inş polyana allahın izni ile tutar
evt cnm black bakıyo....polyanacım liste işine blackrry bakıyo dimi msj atdım ama cvp gelmedi
yine adet oldummglukofen kullanan warmı arkadaşlar nasıl kullandınız?
canım valla senden başka beni takip eden yok Allah tez zamanda bebeğinni göndersin sana inşallahhh...
dişim ağrımıyor tatlı yemediğim müddetçe. Çok şükür halimize. Sen nasılsın cnm adet olmadın umarım nedir son durum?
konuştum cnm tmm vitamini alayım dedi bende sevindim çok kötü olmadı .....bu ara dgs ye odaklanmış bende çok detayına girmedim sınavı geçsin hayırlısıyla gelsin pekmezler gitsin bademler:)))
( yok canm doktora gitmedim gitmcem bu ay yorldum artık bende pko war internette okudm da pkosu olanlar bu ilacı kullannca hamile kalmş
( yok canm doktora gitmedim gitmcem bu ay yorldum artık bende pko war internette okudm da pkosu olanlar bu ilacı kullannca hamile kalmş
canm bendebe pko ver diaformın ve inofolik kullandım bekliyorum bakalım bat 14 tmmuz diaformin glukofenle aynı
kızlar dun dr a gıttım. agrım wardı baya uzun zamandır. dr ultrasonda bısey goremedı we betama baktı 255 cıktı. adet gunumde kı degerım bu. dıs gebelıkten suphelenıyo 3 gune tekrarla dedı.dıs gebelık olabılır dedı
ya benım gecen ay adetten 6 gun gecmıstı 8.71 cıkmıstı. bu ay adet gunumde 255 cıktı bu seferde dıs gebelık olabılır dıyo. Allahım nolur hayırlısının ver bana
Merhaba
Geçtiğimiz ay doktora gittim yumurtalıklarında tembellik var dedi glukofen verdi bu ay kullandım ben
Ben kullandım canım şeker ilacı yumurtaları besliyormuş :) sabah akşam 1 tane vermişti doktorum ama sen bi eczaneye Danış yinede
Sonuç ne peki canm ?
ayy cm üzülme inşş dış gebelik degildir dua et duanın degiştiremeyecegi bişey yokkızlar dun dr a gıttım. agrım wardı baya uzun zamandır. dr ultrasonda bısey goremedı we betama baktı 255 cıktı. adet gunumde kı degerım bu. dıs gebelıkten suphelenıyo 3 gune tekrarla dedı.dıs gebelık olabılır dedı
ya benım gecen ay adetten 6 gun gecmıstı 8.71 cıkmıstı. bu ay adet gunumde 255 cıktı bu seferde dıs gebelık olabılır dıyo. Allahım nolur hayırlısının ver bana
Benim bat 8 temmuz ama bu ay şöyle bişey yaşadım doktor akıntım olduğunu söyledi bunun içinde ilaç vermişti kullandım. bu ay hiç akıntım olmadı yani yumurtlamayı bile hissetmedim tüm ay ovulasyon testi yaptım ama çift çizgi çıkmadı artık ilaçların etkisimi bilmiyorum ama tüm ay gün aşırı ilişki oldu. bat bekliyorum artık hayırlısı
canm değerin çok güzel bebeğin yerleşiyodur inş onun ağrısıdır canm
inşallah cnm hepimiz için hayırlısı olsun.....:) çok sewindim canımm bak boşuna üzüldün inş kısa zamanda hayırlısyla güzel haber gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?