Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

günaydın cnm ben klomen kullanmaya başladım tabi sadece benimle bitmeyecek eşimde tedavi görecek ama 3 ay mutlaka proxed plus kullanacakmış bakalaım hayırlısı sende durumlar nasıl......
hm hayırlısı olsun gülüm ya bende dün adet oldum morelim bozukdu çok yarın dok gitcem aşılama artık benim ilk denemem olcak allahın izni ile bu aylarda inşş tutar heyacanda var baya

hm hayırlısı olsun gülüm ya bende dün adet oldum morelim bozukdu çok yarın dok gitcem aşılama artık benim ilk denemem olcak allahın izni ile bu aylarda inşş tutar heyacanda var baya
üzülme cnm benim aşılama inşallah vesile olur .... Allah bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah ....sen nerdeydin cnm istanbulmu?

hamılelelre kıyamam ben cunkı canım benım :) dun aksam agrım war dıye dr a gıttım. fıtık kıst fln beklıyodum. betam 255 cıktı adet gunumde. dr dıs gebelıkten suphelenıyo 3 gune degerı tekrarla dedı :'( bu deger az mı kı adet gunune gore

konuştum cnm tmm vitamini alayım dedi bende sevindim çok kötü olmadı .....bu ara dgs ye odaklanmış bende çok detayına girmedim sınavı geçsin hayırlısıyla gelsin pekmezler gitsin bademler:)))

:) çok sewindim canımm bak boşuna üzüldün inş kısa zamanda hayırlısyla güzel haber gelir :)

kızlar dun dr a gıttım. agrım wardı baya uzun zamandır. dr ultrasonda bısey goremedı we betama baktı 255 cıktı. adet gunumde kı degerım bu. dıs gebelıkten suphelenıyo 3 gune tekrarla dedı.dıs gebelık olabılır dedı

ya benım gecen ay adetten 6 gun gecmıstı 8.71 cıkmıstı. bu ay adet gunumde 255 cıktı bu seferde dıs gebelık olabılır dıyo. Allahım nolur hayırlısının ver bana

canm değerin çok güzel bebeğin yerleşiyodur inş onun ağrısıdır canm

Sonuç ne peki canm ?

Benim bat 8 temmuz ama bu ay şöyle bişey yaşadım doktor akıntım olduğunu söyledi bunun içinde ilaç vermişti kullandım. bu ay hiç akıntım olmadı yani yumurtlamayı bile hissetmedim tüm ay ovulasyon testi yaptım ama çift çizgi çıkmadı artık ilaçların etkisimi bilmiyorum ama tüm ay gün aşırı ilişki oldu. bat bekliyorum artık hayırlısı

ayy cm üzülme inşş dış gebelik degildir dua et duanın degiştiremeyecegi bişey yok

Hayırlısı inşallah canm umarm karşlğını alırsn Rabbim boş cewrmez inşallah daha önceki aylarda başka ilaç kullanmşmıydn peki ben ıkı aydr klomen kullanıodm ama sonç begatif yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…